If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
TATO да пита че не можа да разбере оти в 17:20 започна голямото харзулване повеке от 3 часа преди 20.11.2013 21:00:00 Минути от срещата на комисията за парична политика на ФЕД Силен
Това беше „Голямото харзулване 2“ сега в 10:30 да видим дали ще стане трилогия
младите винаги трябва да наследят старите - затова и се чудя що съм жив още да'е .. и искам да си ходя.
П.П. Ма, имаш клин в 1.470-1.3515
Ся си на клин 1.3360-1.3470 - демек в подобна зона бих го бил с 2 насрещни за 100 пипа и стоп лосс отметнестен 300 пипа.
Не се влиза в мътна вода, братле - има 4-5 подобни зони в 300 пипа събрани - бягаш на друго място или не денсиш и чакаш.
Ноу' сте ми интересни с т'ва евро/цолар - та, евро/цолар ... ее .. най-ликвидната двойка на форекс с най-нисък спред и ко???
Не се притрастявай, враточка - че става комар - всеки ден, на всяка цена, да фусна нещо .... - ма, то все едно е едно и също ...
Русото някой ден ще го няма - просто замисли се - т'ва профи денс ли правиш на Форекс, щот' Русото на денс е по-добро и Майкъл Джексен, Джанет Джексен и Ем Си Хамър и сие ...
П.П. Демек ... ти си избирай денса винаги, браточка - винаги трябва да е различен - не пазаро да те ти стреля в краката и ти да подскачаш като вид денс.
Успех!!
И да ти излезе позицията - си същия в този случай точно кат' сладко бебе Абсфреш - дет' пуска 20 лосс - 30 профит и после се надува - естествено без да пусне копие в сайт да видим дали това е така? В същото време - 3 стада прошляци искат аз да качвам копия - че малко качвах досега за 1-година - поне 20-сет броя бяха.
---------------------
Т'ва е хазарт, братле - има ясни правила, по които акаунт да издържи дори и 10-15 фигури - дт' Нуфряците тук ми се хилят - че т'ва било невъзможно.
За тях е невъзможно със сигурност - ма, ти си младо момче и понякога слушай и ТАТО - никой не иска да ти вземе лебеца, а да просто да ви предпази от грешки, които в книгите не ги пише, па дъртите сме ги правели невгиж.
Такъв запек го е хванало ...ебати дървото ...гибралтатеца изби рибата това немърда и немърда
Т'ва бях писал на сладко бебе Хемилио.
Хем, ся й е сезон да качва, хем Скотланд уж ще се цепят и да им фраснат дълг и хем няма никакъв фундамент да виси на толкоз нагоре - мааа ... кат' нищо ще я окъпят с шип до 1.67 до на пролет и после да връщаме пак в кофата.
Там тънко съм влязал като позиции - ма, те вече 3 през долар и 1 през йена - ще се опитат да ни пържат - затова умната там
TATO да пита че не можа да разбере оти в 17:20 започна голямото харзулване повеке от 3 часа преди 20.11.2013 21:00:00 Минути от срещата на комисията за парична политика на ФЕД Силен
ТАТО дръто,хързулването не беше заради ФОМК,а заради появилите се слухове,че ЕЦъБъ-то ще направи лихвите по депозитите на банките отрицателни.
ТАТО приеми извинения...глобен съм ...имам суджуци..миналата година си изспи сам виното ама тая щанавестя , от мен суджиците ) наздраве ТАТО дае хеарлия
Ако са убави суджуците - става ТАТО е съгласен щото винцето е много руйно таз година Наздраве дружина Хаирлия да е
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
ТАТО приеми извинения...глобен съм ...имам суджуци..миналата година си изспи сам виното ама тая щанавестя , от мен суджиците ) наздраве ТАТО дае хеарлия
Може да му се размине. Има вариант да върне до 1,348+ утре до обяд и после надолу. А и стопа ме е дълбочко ама май не достатъчно. Според мен поне 1,3310 или най-добре месечното дъно 1,3292...
Коментар