Първоначално изпратено от aladinzmeq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениемарандич да те попитам на демо сметка не е ли същото като на реално.искам мнението ти,и ако на демо можеш да направиш това не значи ли че и на реално би станало
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНа евро/долар няма как да направиш и 10% реални към акаунт за месец. Ако - някой го може да го покаже със снимка и да не е демо, а реална сметка.
П.П. В момента се ебавам с евро/австралиец с насрещни, че прави по 30-40 пипа без проблем по няколко пъти на ден ( тая двойка чувал ли си я досега от мИня? )
Гледам си тази седмица съм +23% профит на акаунт - около 45% свободен кеш и леко надигнато отрицателно нет профит в 14% от общата експозиция.
Кажи кое те притеснява?
П.П.П. Предполагам, че се хиля с евро/долар двойката и че всички брокита ви засилват към нея с най-нисък спред? И там била далаверата.
Покажи ми над 10-15% седмица на тая двойка да прави някой и ще си преразгледам позицията.
В момента съм на +23%, а седмица не е свършила още - трябва да си доста убедителен да го наречем
Успех! ( ти поне не си от злобарчетата ) и съм искрен като ти го желая!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕй такива да си инсталират
Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеей много отворковци бе голяма работа сте.казват някои на 15-20 валутни двойки и т.н.играят и че са напред но аз питам ----ако на евро долар правиш 10 000 % на месец има ли смисъл да наблюдаваш всички възможни двойки,и не е ли ГОЛЯМА глупост това. брато няма да споменавам име само ще споделя че не съм те чувал да говориш за повече от три нищо давай терзай па ,макар и по 100 позиции да следиш онлайн 24 часа в денонощието.аз пък на такива им казвам балъци
П.П. В момента се ебавам с евро/австралиец с насрещни, че прави по 30-40 пипа без проблем по няколко пъти на ден ( тая двойка чувал ли си я досега от мИня? )
Гледам си тази седмица съм +23% профит на акаунт - около 45% свободен кеш и леко надигнато отрицателно нет профит в 14% от общата експозиция.
Кажи кое те притеснява?
П.П.П. Предполагам, че се хиля с евро/долар двойката и че всички брокита ви засилват към нея с най-нисък спред? И там била далаверата.
Покажи ми над 10-15% седмица на тая двойка да прави някой и ще си преразгледам позицията.
В момента съм на +23%, а седмица не е свършила още - трябва да си доста убедителен да го наречем
Успех! ( ти поне не си от злобарчетата ) и съм искрен като ти го желая!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНе знам, брато как ще следиш над 15-20 позиции с тия чудеса. Аз да не съм шматка кат' тукашните дет' денсят само евро/долар?
Ай, покажи ми как се следят 15 позиции с тия тъпни?
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеей много отворковци бе голяма работа сте.казват някои на 15-20 валутни двойки и т.н.играят и че са напред но аз питам ----ако на евро долар правиш 10 000 % на месец има ли смисъл да наблюдаваш всички възможни двойки,и не е ли ГОЛЯМА глупост това. брато няма да споменавам име само ще споделя че не съм те чувал да говориш за повече от три нищо давай терзай па ,макар и по 100 позиции да следиш онлайн 24 часа в денонощието.аз пък на такива им казвам балъциВся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМи то и по 10% на месец да прайш, кой ща върне?
Коментар
-
Първоначално изпратено от a.denchev Разгледай мнениеОколо 1.3620 как виждаш движението, мисля, че там може да се запъне и да се разточи малко твоето предложение, примерно началото на другата седмица?
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениео аз питам ----ако на евро долар правиш 10 000 % на месец има ли смисъл да наблюдаваш всички възможни двойки,и не е ли ГОЛЯМА глупост това.
Коментар
-
ей много отворковци бе голяма работа сте.казват някои на 15-20 валутни двойки и т.н.играят и че са напред но аз питам ----ако на евро долар правиш 10 000 % на месец има ли смисъл да наблюдаваш всички възможни двойки,и не е ли ГОЛЯМА глупост това. брато няма да споменавам име само ще споделя че не съм те чувал да говориш за повече от три нищо давай терзай па ,макар и по 100 позиции да следиш онлайн 24 часа в денонощието.аз пък на такива им казвам балъци
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение1.3527 до утре вечер
Коментар
-
Първоначално изпратено от $ Разгледай мнениеТи явно си от диво горно/нанадолно
Не си ли чувал за това:
Гони те някоя луда баба с метла,теб
Ай, покажи ми как се следят 15 позиции с тия тъпни?
Коментар
Коментар