IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Но като те гледам колко си фрост - вероятно ще ни изведеш как се денси форекс без ток и и-нет?
    Ти явно си от диво горно/нанадолно
    Не си ли чувал за това:
    [IMG]http://idg.bg/test/cwd/2009/3/19/24909-1143468.jpg

Или това:
    [IMG]http://www.htc.com/managed-assets/shared/desktop/smartphones/htc-one/hero/HTC-ProductDetail-Hero-slide-02-small.png

Има и едни такива работи..
    [IMG]http://www.pcmarket.bg/images/p/3/thumb/APC-APC%20Back-UPS%20Series%20UPSes-.0.3.jpg

Гони те някоя луда баба с метла,теб
    Last edited by X_Y; 19.12.2013, 19:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
      ако имаши ток щеше да ги затвори кра4но
      Може да се пробва и с това

Коментар

я кажи за китайския луноход 4е себъгне ли или 4е сее търкаля там гори
        Копирам ти от гугъл като напишеш "Борика срив" ключови думи.

--------------------------------

Хиляди банкомати и ПОС-терминали блокираха заради срив в ...
        www.mediapool.bg › България‎
        8.11.2013 г. - Хиляди банкомати и ПОС-терминали блокираха заради срив в Борика - Срив в системата за разплащане с банкови карти Борика ...
        Срив в системата на Борика - DarikFinance.bg
        http://www.darikfinance.bg/novini/10...орика‎
        Срив в системата на Борика. Марта Младенова, 8.11.2013 16:12 (последна актуализация 12.11.2013 11:50). Tweet. | | A A. Срив в системата на Борика ...
        Срив в системата на БОРИКА блокира банкоматите - Новини от ...
        economic.bg/.../Sriv-v-sistemata-na-BORIKA-blokira-bankomatite.html‎
        Част от банкоматите в страната блокираха, след като технически проблем в централната система на оператора БОРИКА - БАНКС.
        Срив в системата на БОРИКА - bTV Новините - bTVNews.bg
        ►►
        btvnews.bg/video/.../sriv-v-sistemata-na-borika.html
        8.11.2013 г.
        Временен срив в системата за картови разплащания.
        Хиляди банкомати и ПОС-терминали блокираха заради срив в ...

------------------------------------------------------------------------

Ти верно ще излезеш някакво семпло парче, щом продължаваш да отричаш, че такова събитие е нямало?

Сега ми обясни как да си вкарам 100$ в акаунт да спася нещата като не ви бачка Бориката и вися без ток после с дни, освен в редките моменти, които имах да хлопвам всичко ръчно на загуба, за да не изпека всичко?

Предполагам си мастър - който денси без Борика, без ток и без и-нет на Форексо? Напрау си некъв феномен да'е ...
        Last edited by marandi; 19.12.2013, 19:19.

Коментар

ние в бг имаме ток вода и мангави и сирийци....само при шаранди нема тооокк
          Достатъчно е да видиш кой ден е паднала Борика за цяла България за 1 ден и всички банкомати останаха на сухо.

Достатъчно е и да видиш в кой град цял квартал е висял без ток по няколко часа - на няколко пъти.

П.П. Свикнали сме с глупаците, които се смеят на това, което не разбират - френска сентенция.

Остава план Б - да ми докажеш, че е нямало наскоро ден в БГ без пълен блокаж на Борика за цялата страна?

План Цъ - огледай се в огледалото и се смей яко - струва си ( после ми говори, че в БГ имало ток, вода и и-нет ) - щот' явно си изперкал яко и не си забелязал очевадни факти.

Ако, държиш - ще ти го намеря веднага събитието през гугъл с точната дата - кога БГ увисна без Борика ( ама май на теб Борика нищо не ти говори какво значи като гледам )

Коментар

Поредният кретен се пръкна - живея в топ-център и всичко ми върви под земята - няма жици по дърветата.

Иди и обясни на Енерго-Про защо цял ден 3-4 пъти ни оставиха без ток за по 3-4 часа.

Не ми обяснявай на мен. И-нет ми върви по оптика през 3 линии да не пада пак под земята положен, а не по клоните като в София, дет' е жица до жица по стълбовете.

П.П. Смешно ли ти е защо нямате чужденстранни инвеститори в БГ, а дори напротив се отеглеят.

Сега 4 цифри няма да ги ядат българчета, а ще ги ядат чужди шматки - щот' даже нямате елементарна услуга като ток още в БГ.

Ся се хили още!! И аз се хиля колко сте фрости и чакате ПЧИ - знаеш ли кога? Като цъфнат налъмите, моето момче. Аз се чудя как да ви вкарам кинти отвън - тия селски бегове тръгнали да ми се хилят, че съм нямал ток по няколко часа - няколко пъти и им е смешно.

И на мен ми е смешно - у лево казах!
            я кажи за китайския луноход 4е себъгне ли или 4е сее търкаля там гори
            Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от bshopov Разгледай мнение
              Маранди,
              Ай стига вече с тия ТИМ - аджии
              сега е ред на маргините
              Вся Власть Советам

Коментар

Моето не беше фалит - а закриване на 9 позиции на минус ръчно - понеже нямах ток.
                олииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии иииии
                ако имаши ток щеше да ги затвори кра4но
                Вся Власть Советам

Коментар

Преходен съм - днес ме има - утре йок

Анализ ви е за следващите 50 години, който ще се случи и внимавай в коя група ще попаднеш, спрямо анализа, както е изведен.

П.П. Относно тока, не знам с колко чужденци и държави си разговарял, но обикновено хората питат - вие в България имате ли ток и вода?

Другия път ти им отговори дали имаме
                  ние в бг имаме ток вода и мангави и сирийци....само при шаранди нема тооокк
                  Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнение
                    Смешен си, имай поне млако достойнство да си признаеш, че си пълен робот. Естествено, че това - https://openbook.etoro.com/dragomirneroev/stats/ - си ти!!!
                    Беше ясно още преди месец, когато даде информация за полатформата, която ползваш, и за това, колко души те копират. Това е единствената платформа, предлагаща тази услуга и единственият българин с 12 души, които го копираха, беше само един, а ти самият каза, че те копират 12 човека...т.е. не се прави на луд. Освен това извършваш всички поръчки от БГ, така че не говори все едно си се изнесъл в Сингапур. И още нещо...връзката по-горе е обществено достъпна и не виждам как споделянето ѝ може да се тълкува като оклеветяване...прочети си Декларацията за поверителност преди да плашиш със съд, смешнико.
                    Колко пари искаш да заложим пред форумО, че не съм аз тоя човек?

1000-2000-5000 лв. щот' вие сте баровци отвсякъде и не ви дреме?

5к добре ли е? Пред форума? И посочи арбитър - аз предлагам Фреша ( демек, човек, който не ме харесва ).

Посочи и ти 1 по твой избор и после ще сверим резултат.

Привеждаме сумите на арбитрите и те после ще преценят за кого са и му ги връщат с 5% комисион за тях.

Навит ли си или следващият път като ползваш думичките "смешен" - ще си спомняш, че са за теб важели и май смешникът ще се окажеш ти? Ърмм ..?
                    Last edited by marandi; 19.12.2013, 18:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
                      Мисля, че късият Дакс ще даде берекет днес момчета! Така че, всички на черешата!
                      Ха дано
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Мисля, че късият Дакс ще даде берекет днес момчета! Така че, всички на черешата!
                        Last edited by el.t; 19.12.2013, 17:30. Причина: Лични нападки

Коментар

Искаш ли да се видим в Съда и там надлежно ще ти обяснят, че това не съм аз, когото ми предписаваш като самоличност?
                          Смешен си, имай поне млако достойнство да си признаеш, че си пълен робот. Естествено, че това - https://openbook.etoro.com/dragomirneroev/stats/ - си ти!!!
                          Беше ясно още преди месец, когато даде информация за полатформата, която ползваш, и за това, колко души те копират. Това е единствената платформа, предлагаща тази услуга и единственият българин с 12 души, които го копираха, беше само един, а ти самият каза, че те копират 12 човека...т.е. не се прави на луд. Освен това извършваш всички поръчки от БГ, така че не говори все едно си се изнесъл в Сингапур. И още нещо...връзката по-горе е обществено достъпна и не виждам как споделянето ѝ може да се тълкува като оклеветяване...прочети си Декларацията за поверителност преди да плашиш със съд, смешнико.

Коментар

• Предлагам нова тема: "Словесни схватки - почеши егото!"

Така в тази ще може да се намират постовете свързани с форекс.
                            Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от foresterrr
                              тихо .... това е риторика
                              Няма как да имаш форекс без ток, май фростий фриятелю.

Демек - не отбираш и от фундамент даже. Ма, поне се видя колко си "ентелектуален".

Ха, ся се скрий, че доста хора ме коментират и само ми се моташ в кратата и трябва ти тегля един шут в муцуната в навалицата без да искам.

П.П. Но като те гледам колко си фрост - вероятно ще ни изведеш как се денси форекс без ток и и-нет?

Системата Борика ви беше паднала него ден - и банкоматите отказваха да пускат стинки. Четоха ви по новините, че Борика е клекнала за 6-7 часа и е в кофата - демек кинти йок.

Ма, викаш това е бяла държава - дет' няма банкомати, няма ток и няма и-нет. Ай, сега у лево и ти!
                              Last edited by el.t; 19.12.2013, 17:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от foresterrr Разгледай мнение
                                ехе преди години в тоя форум си говорехме за форекс -сега сте го обърнали на хоремаг админа и той го е ударил на пиене нищо не сме изпуснали значи то
                                Поредният ахмак от "нищото" да плюе

Говорим за фундаментален анализ по форекс в момента.

П.П. Ти си от типа дет' чакат някой да им каже селл 1.3710 стоп 1.375 - тейк профит 1.3660

Що не ходиш да се снимаш някъде ( рЕторично )?

Тя държавата ви изчезна - той чака форекс някой да му каже "вълшебните" цифри. Жалка стори ...

И какво предложи по форекс, ако не е тайна, че не разбрах? ( риторично )

Коментар

Working...
                                X