IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение
    Защо?
    Сте, вие, вие, сте, ти не си ли българин? Ти не си ли отглеждаш цигани и нискоинтелигенти. Че ти си ги отглеждаш 10 пъти повече от мене.

Аз си отглеждам система в друга държава , европейска. Зачеркнал съм я татковината, пребивавам, днес, утре ме няма,

Много те боли от тоя ток де,а, вземи се абонирай за един мобилен нет и си купи един лап топ, няма да те боли толкова.

Ще ти се невидяло и търговеца - циция.

Направо не знам, да се смея ли, да рева ли...................................
    Преходен съм - днес ме има - утре йок

Анализ ви е за следващите 50 години, който ще се случи и внимавай в коя група ще попаднеш, спрямо анализа, както е изведен.

П.П. Относно тока, не знам с колко чужденци и държави си разговарял, но обикновено хората питат - вие в България имате ли ток и вода?

Другия път ти им отговори дали имаме

Коментар

• ехе преди години в тоя форум си говорехме за форекс -сега сте го обърнали на хоремаг админа и той го е ударил на пиене нищо не сме изпуснали значи то

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Ти разсъждаваш като ТИМ-аджиите да'е ...

П.П. По принцип ти отговарям - някой ден ще станеш по-възрастен и по-болен - нещата от живота.

Шансът да те изядат кучета или гладни роми ще нарастне, защото това си отглеждате в момента - кучета и роми/бежанци. Нивата са ви критични, както съм предупреждавал в статиите си в блог-чето.

П.П.П. Не ме карай да ти обяснявам на теб, че в УСА общинските чиновници хукват да описват хладилниците на хората и да им възстановяват щетите за развалена стока в кеш, ако имат прекъсната услуга като ток и храната ще им се развали.

Вероятно не знаеш, че в УСА ги удрят урагани и торнодо целогодишно, а тук ВИНАГИ ни изненадвал първия СНЯГ. Казах всичко ми върви под ЗЕМЯТА като кабели? Защо бях оставен без ток като по-зле от Африка? Защото в ноември/декември предполагам завалявал СНЯГ - понеже идвало зима?

Ма, голямо откритие да'е - още в 3-ти клас учат, че БГ има 4-ри сезона и как вървят да'е ....

В БГ ми се хилят, че съм нямал ток и са ми нанесли 4-цифри поражение.

Фрешов,

дълъг път ви чака, докато станете развити/развита страна - това, че я превръщате в бананова република не е тайна за никого.

Кефете се .... ( и ако видите едноок поне му извадете и последното око ) - защото беше тръгнал да ви помага за без пари.

Повече числа от мен - у лево ( трети път )

Маранди,
        Ай стига вече с тия ТИМ - аджии

Коментар

• Защо?
          Сте, вие, вие, сте, ти не си ли българин? Ти не си ли отглеждаш цигани и нискоинтелигенти. Че ти си ги отглеждаш 10 пъти повече от мене.

Аз си отглеждам система в друга държава , европейска. Зачеркнал съм я татковината, пребивавам, днес, утре ме няма,

Много те боли от тоя ток де,а, вземи се абонирай за един мобилен нет и си купи един лап топ, няма да те боли толкова.

Ще ти се невидяло и търговеца - циция.

Направо не знам, да се смея ли, да рева ли...................................

Коментар

• Фрешов,

фор ю:

---------------------------------------------

19.11.2012 15:34 - България – Вечните богатства ( Хората – част 2-ра )

Цитат:

Периодите на Възход са били, когато начело на Империята е заставал Лидер, който е изповядвал парадигмата за Изобилието. Или Вселената е безкрайна и благоденствие има за всички поданици/граждани в изобилие. По много и за всички.

Докато периодите на Падения ( в мирно време ) са били, когато начело на Държавата са заставали хора, които са изповядвали парадигмата на нищетата. Или Мащабът е ограничен и ако не прецакам сънародниците си, съгражданите си, близките си и роднините си – то за мен няма да има достатъчно.
            Иронията е, че в момента България не е в мирен период, а е нападната отвсякъде-т.нар. руски, американски, германски, турски, ислямски, сръбски, гръцки и прочие “влияния” да го наречем.

http://marandi.blog.bg/biznes/2012/1...t-2-ra.1021947
            -------------------------------------------------------------------------------

Виж как завършва анализът - надявам се, че скоро ще ви се появят първите световни мениджъри и лидери - няма да съм аз - спокойно - запази злобата за тогава - сега гърмиш нахалост патроните - няма и да съм жив да го видя това

Стреляш в грешната посока ( смигам ) - Иначе от анализа няма да избягате, който съм ви дал, но Русото едва ли ще е живо, за да ми го признаеш - хихи

Успех!
            Last edited by marandi; 19.12.2013, 16:25.

Коментар

А така, липсваше ми тоз Маранди.
              Удриииииии

Маранди, какво ме интересуват ПЧИ-тата, че аз живея от чужди пазари. Даже като обеднее територията ще ми е още по-гот.

Пробвай някоя новост.
              Ти разсъждаваш като ТИМ-аджиите да'е ...

П.П. По принцип ти отговарям - някой ден ще станеш по-възрастен и по-болен - нещата от живота.

Шансът да те изядат кучета или гладни роми ще нарастне, защото това си отглеждате в момента - кучета и роми/бежанци. Нивата са ви критични, както съм предупреждавал в статиите си в блог-чето.

П.П.П. Не ме карай да ти обяснявам на теб, че в УСА общинските чиновници хукват да описват хладилниците на хората и да им възстановяват щетите за развалена стока в кеш, ако имат прекъсната услуга като ток и храната ще им се развали.

Вероятно не знаеш, че в УСА ги удрят урагани и торнодо целогодишно, а тук ВИНАГИ ни изненадвал първия СНЯГ. Казах всичко ми върви под ЗЕМЯТА като кабели? Защо бях оставен без ток като по-зле от Африка? Защото в ноември/декември предполагам завалявал СНЯГ - понеже идвало зима?

Ма, голямо откритие да'е - още в 3-ти клас учат, че БГ има 4-ри сезона и как вървят да'е ....

В БГ ми се хилят, че съм нямал ток и са ми нанесли 4-цифри поражение.

Фрешов,

дълъг път ви чака, докато станете развити/развита страна - това, че я превръщате в бананова република не е тайна за никого.

Кефете се .... ( и ако видите едноок поне му извадете и последното око ) - защото беше тръгнал да ви помага за без пари.

Повече числа от мен - у лево ( трети път )
              Last edited by marandi; 19.12.2013, 16:04.

Коментар

Поредният кретен се пръкна - живея в топ-център и всичко ми върви под земята - няма жици по дърветата.

Иди и обясни на Енерго-Про защо цял ден 3-4 пъти ни оставиха без ток за по 3-4 часа.

Не ми обяснявай на мен. И-нет ми върви по оптика през 3 линии да не пада пак под земята положен, а не по клоните като в София, дет' е жица до жица по стълбовете.

П.П. Смешно ли ти е защо нямате чужденстранни инвеститори в БГ, а дори напротив се отеглеят.

Сега 4 цифри няма да ги ядат българчета, а ще ги ядат чужди шматки - щот' даже нямате елементарна услуга като ток още в БГ.

Ся се хили още!! И аз се хиля колко сте фрости и чакате ПЧИ - знаеш ли кога? Като цъфнат налъмите, моето момче. Аз се чудя как да ви вкарам кинти отвън - тия селски бегове тръгнали да ми се хилят, че съм нямал ток по няколко часа - няколко пъти и им е смешно.

И на мен ми е смешно - у лево казах!
                А така, липсваше ми тоз Маранди.
                Удриииииии

Маранди, какво ме интересуват ПЧИ-тата, че аз живея от чужди пазари. Даже като обеднее територията ще ми е още по-гот.

Пробвай някоя новост.

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                  Моето не беше фалит - а закриване на 9 позиции на минус ръчно - понеже нямах ток.
                  олииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии иииии
                  Поредният кретен се пръкна - живея в топ-център и всичко ми върви под земята - няма жици по дърветата.

Иди и обясни на Енерго-Про защо цял ден 3-4 пъти ни оставиха без ток за по 3-4 часа.

Не ми обяснявай на мен. И-нет ми върви по оптика през 3 линии да не пада пак под земята положен, а не по клоните като в София, дет' е жица до жица по стълбовете.

П.П. Смешно ли ти е защо нямате чужденстранни инвеститори в БГ, а дори напротив се отеглеят.

Сега 4 цифри няма да ги ядат българчета, а ще ги ядат чужди шматки - щот' даже нямате елементарна услуга като ток още в БГ.

Ся се хили още!! И аз се хиля колко сте фрости и чакате ПЧИ - знаеш ли кога? Като цъфнат налъмите, моето момче. Аз се чудя как да ви вкарам кинти отвън - тия селски бегове тръгнали да ми се хилят, че съм нямал ток по няколко часа - няколко пъти и им е смешно.

И на мен ми е смешно - у лево казах!

Коментар

• Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнение
                    Don't give up
                    да бе прав си, ама трицифрен акаунт отиде на вятъра, то пък от друга страна какъв акаунт е щом е трицифрен, ама толкова са ми възможностите

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                      заебете ги тея Forexi, там тряя си нон стоп на марджин, за да изкараш нешо иначе греда, и като те треснат тея валути с leveradge, още по голема греда, за батко цъкам си ETF, и само с тва което иам и некоя и друга опцийка и ме боли шпека
                      какво е това ETF?

Коментар

• вода или антифриз?вода или антифриз?ами има ли зна4ение? няма няма ами тогава вода хахахахахаххаха
                        Вся Власть Советам

Коментар

• Моето не беше фалит - а закриване на 9 позиции на минус ръчно - понеже нямах ток.
                          олииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии иииии
                          Вся Власть Советам

Коментар

Аааа, извинявай, аз разбрах, че си ти, защото съвпада с твоя фалит.

Я да видим твоя как е?

Ако искаш де
                            Моето не беше фалит - а закриване на 9 позиции на минус ръчно - понеже нямах ток.

Обясних ти го като на идиот. Като нямаш ток и и-нет по няколко часа на ден постоянно и ти е угаснал целият квартал на тъмно - трудно може да търгуваш.

Акаунт си беше добре и нищо му нямаше. Ти даже и това не разбра.

Затворих всичко на 25% от акаунт, защото не знаех кога пак ще имам ток и и-нет в следващите часове.

П.П. Гледам, че твърде сложно ти обяснявам - къде е бил проблем при мен? Кажи сега Енерго-Про ли да съдя за нанасени загуби за 4 цифри?

Щот' си умник кат' те гледам и още не може да схванеш, че подобен селски стил не понасям.

Това ченгетата от ДС сте закърмени по една школа да'е - гаври, подпитвания и т.н.

Ма, ей ти ПазарО, бе браточка - оправяй се да'е ... - ти си умникът

Коментар

Искаш ли да се видим в Съда и там надлежно ще ти обяснят, че това не съм аз, когото ми предписаваш като самоличност?

П.П. Смешното е, че продължаваш със същия селски стил и после - Маранди кажи? Колко фрост трябва да си, за да продължаваш да го правиш? ( рЕторично ) - по твой стил ( смигам )

Как да стане? У лево ти казах ... ( 2-ри път ) - трети път няма да има, че не обичам да се повтарям да'е ...
                              Аааа, извинявай, аз разбрах, че си ти, защото съвпада с твоя фалит.

Я да видим твоя как е?

Ако искаш де

Коментар

Ами, че той само един последовател останал и той на яка загуба, сигурно вече си заебал сметката.
                                https://openbook.etoro.com/dragomirneroev/stats/
                                Искаш ли да се видим в Съда и там надлежно ще ти обяснят, че това не съм аз, когото ми предписаваш като самоличност?

П.П. Смешното е, че продължаваш със същия селски стил и после - Маранди кажи? Колко фрост трябва да си, за да продължаваш да го правиш? ( рЕторично ) - по твой стил ( смигам )

Как да стане? У лево ти казах ... ( 2-ри път ) - трети път няма да има, че не обичам да се повтарям да'е ...

Само, че ако реша да те работя - ще го издиря и тоя и ще ти пернем 2-ен съдебен иск за уронване на престиж в публичното пространство. После ще изпразниш сметките и няма да ти стигнат да плащаш съдебни разноски само.

Кажи ми сега - виждаш ли някой фрост в цЕлата схема?
                                Last edited by marandi; 19.12.2013, 14:30.

Коментар

Working...
                                X