IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Фрешов,

у лево, браточка. Да ме храцат разни измисляци с месеци и аз да си мисля, че дъжд вали ...

за*еби ... тия чалъми на друг

П.П. Иначе си има 'орица от цял свят и си ме следват. Те сами ми се набиват - нямам идея защо. Ти си умникът - ти ще ни кажеш.

Ъъ .. и доказвай се пред светЪ, браточка - не пред мен.

Успех!
    Ами, че той само един последовател останал и той на яка загуба, сигурно вече си заебал сметката.
    https://openbook.etoro.com/dragomirneroev/stats/

Коментар

• Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнение
      аз малко фалирах и си играя сега с огъня и цъкам злато
      тъпа работа, брат... има една приказка каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи... искам да споделя едни мисли да си помислиш върху тях

Уорън Бъфет е станал легенда защото си е пазил капитала преди всичко. Когато другите са губили по 50%, той е губил по 10%. Ако познаваш природата на това, което търгуваш и действаш като него си обречен на успех ... замисли се, че ако загубиш 50% от сметката си после ти трябват 100% за да я възстановиш. При Форекса работи същата философия, но с тези алгоритми, които вършеят непрекъснато по малките графики за някои има много шум... но този шум може да работи за теб ако го разбереш как действа защото зад него са алгоритми, които действат по определени условия.

Фалирането за мен си е част от целия процес. Просто като фалираш се замисли защо така и следващия път не допускай същата грешка защото ако не го направиш ще последва ново. Ако си много емоционален трейдър помисли за робот или пък си раздели капитала на много сметки, всички от които да са рискови... начини има много... просто keep going ...
      Keep going ...

Коментар

Тя на Марандича сметката е вече двойна за няма и 20 дни - след средата на януари, ще бъде и възстановена - даже има левец и за теглене в момента, ако реша.

Ма, нали вие сте умниците на форума - давайте входовете на 'орицата кат' ви питат.

Аз съм пасс вече казах! Сега заради 2-3 злобарчета го отнасят всички, ама това е положението.

Хубави празници!
        абе братле от 26.11 до сега съм по 32.само евро долар.смятам за месец да се опитам да мина по 100 ама да видим. и какво ти пука спечелил загубил важна е играта

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение
          Даваме ги бре сладурче, ама в друг форум, не в тоя, че тука не можем се дореди от твойта особа.

Марандич, я дай да видим сметката, нали си я пуснал за копиране, може да намажеш някой друг клиент от този форум.

https://openbook.etoro.com/dragomirneroev/overview/

Ей, такъв линк върши работа. Оппппс, това да не е твойта сметка.
          Фрешов,

у лево, браточка. Да ме храцат разни измисляци с месеци и аз да си мисля, че дъжд вали ...

за*еби ... тия чалъми на друг

П.П. Иначе си има 'орица от цял свят и си ме следват. Те сами ми се набиват - нямам идея защо. Ти си умникът - ти ще ни кажеш.

Ъъ .. и доказвай се пред светЪ, браточка - не пред мен.

Успех!
          Last edited by marandi; 19.12.2013, 13:27.

Коментар

Тя на Марандича сметката е вече двойна за няма и 20 дни - след средата на януари, ще бъде и възстановена - даже има левец и за теглене в момента, ако реша.

Ма, нали вие сте умниците на форума - давайте входовете на 'орицата кат' ви питат.

Аз съм пасс вече казах! Сега заради 2-3 злобарчета го отнасят всички, ама това е положението.

Хубави празници!
            Даваме ги бре сладурче, ама в друг форум, не в тоя, че тука не можем се дореди от твойта особа.

Марандич, я дай да видим сметката, нали си я пуснал за копиране, може да намажеш някой друг клиент от този форум.

https://openbook.etoro.com/dragomirneroev/overview/

Ей, такъв линк върши работа. Оппппс, това да не е твойта сметка.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
              сега и да ви се похваля ------цъкам на демото и от 26.11 досега от стартови 10 000 съм на 324 000.
              ебаси якото демо. ше се запиша и аз там

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение
                Чакай сега, че трябва сурвака новогодишно да събере за нова сметка

Хубави празници!

Коментар

• сега и да ви се похваля ------цъкам на демото и от 26.11 досега от стартови 10 000 съм на 324 000.

Коментар

• Първоначално изпратено от bshopov Разгледай мнение
                    не си единствен
                    Don't give up
                    Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                      Нали каза над 1.40 сега пък надоли
                      над 1.40 някой друг спомена.да имаше го като идея но вчера след образуване на дневно дъно под 1.3713 след това обрахме и ниво от 1.3810 като стигнахме до 1.3812-13 .засега първо ниво 1.3527.форекса е динамична игра .тука всичко по всяко време е знак,особено когато са най важните новини за деня

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                        марандич, дай някой вход да направим и ние по някой пип
                        Чакай сега, че трябва сурвака новогодишно да събере за нова сметка

Коментар

• Първоначално изпратено от bshopov Разгледай мнение
                          не си единствен
                          заебете ги тея Forexi, там тряя си нон стоп на марджин, за да изкараш нешо иначе греда, и като те треснат тея валути с leveradge, още по голема греда, за батко цъкам си ETF, и само с тва което иам и некоя и друга опцийка и ме боли шпека

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                            1.3527 на първо време.
                            Нали каза над 1.40 сега пък надоли
                            Вся Власть Советам

Коментар

• 1.3527 на първо време.

Коментар

• Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнение
                                аз малко фалирах и си играя сега с огъня и цъкам злато
                                не си единствен

Коментар

Working...
                                X