IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
    дълго евро/долар 1.3690
    Избързваш
    Вся Власть Советам

Коментар

няма да си играя с огъня... утрото е по-мъдро от вечерта са казали старите хора. хайде сънчо
      аз малко фалирах и си играя сега с огъня и цъкам злато
      Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• няма да си играя с огъня... утрото е по-мъдро от вечерта са казали старите хора. хайде сънчо
        Keep going ...

Коментар

• тази глава с рамене ако се задейства излизам и влизам пак на 1.3673
          Keep going ...

Коментар

• я кажи ти какво виждаш тогава и някое ниво, че много ги целиш
            Keep going ...

Коментар

марандич, дай някой вход да направим и ние по някой пип
              той е сърдит
              Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• марандич, дай някой вход да направим и ние по някой пип
                Keep going ...

Коментар

• ще търся добавка на 1.3550 ако падне до там
                  Keep going ...

Коментар

• дълго евро/долар 1.3690
                    Keep going ...

Коментар

• Бау-бау, добри 'орица!

По принцип е хубаво да оставите "новината" да обиколи свИтъ за 24 часа, когато се отиграва подобно упражнение.

П.П. Иначе наистина не разбирам - тая куца седмица движех на 60-70 пипа/дневно на + постоянно, днес мисля, че станаха над 150 - близо 200 - по принцип не ги броя, щот' не ме интересуват.

Та, чудя се на телешкия възторг - някой да чака Х дена за 100 пипа и вече чудеса.

Ма, щом' ви кефи ОК! Бравас и от мИня!

И оставете 24 часа - после ще е по-ясно - макар, че тъпото евро/долар не го денся, ама се заклини между 1.3660-1.3710 в момента. Не виждам грам потенциал там до края на седмицата.

Успех!

Коментар

• ТАТО, поздравления! Дано си успял да го отиграеш и за мен с тези данни предполагах, че така ще стане, но избрах да не играя, а да гледам филма отстрани...

иначе Кати Лиен беше направила сценарии и много добре го уцели. Ето тук може да се види - http://www.bkassetmanagement.com/fea...c-preview_6098
                        Въобще много неща съм научил от тази мацка

принципно съм фен на еврото и ще го чакам на 1.3550 за да си купя на първо време... при добър фундамент от САЩ и подобряваща се световна икономика си мисля може да влезем в риск он, а отделно САЩ като ги погледна и не ми вдъхват доверие... не ме влече доларовата пачка
                        Last edited by Mr.Profit; 19.12.2013, 01:15.
                        Keep going ...

Коментар

• ТАТО, още миналата седмица като си говорихме за юга и двойния връх бях пуснал една къса поръчка от 3810...днес ме нямаше цял ден и сега тъкмо отварям и какво да видя...и поръчката изпълнена че и 100 пипа нагоре вече...
                          Айде сипвам от бурето...

Коментар

• Хайде да ви е честит новия тренд .... и наслука от ТАТО и да слушате какво ви хортува
                            тудей 3809 най високо ... значи 3609 едно 200 пипса не му мърдат
                            пп.имаме и двоен връх на 3810 .....въобще как се вика пей сърце
                            Last edited by ТАТО; 18.12.2013, 23:57.
                            Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Добре, доволен съм от чичо Бен (то не бе скалпиране то не беше чудо ) .
                              И съответно успях и да с взема и дългосрочни позиции за 1.3120
                              Като качи ли пълня пак
                              Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                                Слагай масата да се напиеме, ебал съм го тоя плешивия
                                на пиано бизнес не се прави!
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X