Първоначално изпратено от Mr.Profit
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеняма да си играя с огъня... утрото е по-мъдро от вечерта са казали старите хора. хайде сънчоSome people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениемарандич, дай някой вход да направим и ние по някой пипSome people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
-
Бау-бау, добри 'орица!
По принцип е хубаво да оставите "новината" да обиколи свИтъ за 24 часа, когато се отиграва подобно упражнение.
П.П. Иначе наистина не разбирам - тая куца седмица движех на 60-70 пипа/дневно на + постоянно, днес мисля, че станаха над 150 - близо 200 - по принцип не ги броя, щот' не ме интересуват.
Та, чудя се на телешкия възторг - някой да чака Х дена за 100 пипа и вече чудеса.
Ма, щом' ви кефи ОК! Бравас и от мИня!
И оставете 24 часа - после ще е по-ясно - макар, че тъпото евро/долар не го денся, ама се заклини между 1.3660-1.3710 в момента. Не виждам грам потенциал там до края на седмицата.
Успех!
Коментар
-
ТАТО, поздравления! Дано си успял да го отиграеш и за мен с тези данни предполагах, че така ще стане, но избрах да не играя, а да гледам филма отстрани...
иначе Кати Лиен беше направила сценарии и много добре го уцели. Ето тук може да се види - http://www.bkassetmanagement.com/fea...c-preview_6098
Въобще много неща съм научил от тази мацка
принципно съм фен на еврото и ще го чакам на 1.3550 за да си купя на първо време... при добър фундамент от САЩ и подобряваща се световна икономика си мисля може да влезем в риск он, а отделно САЩ като ги погледна и не ми вдъхват доверие... не ме влече доларовата пачкаLast edited by Mr.Profit; 19.12.2013, 01:15.Keep going ...
Коментар
-
Хайде да ви е честит новия тренд .... и наслука от ТАТО и да слушате какво ви хортува
тудей 3809 най високо ... значи 3609 едно 200 пипса не му мърдат
пп.имаме и двоен връх на 3810 .....въобще как се вика пей сърцеLast edited by ТАТО; 18.12.2013, 23:57.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеСлагай масата да се напиеме, ебал съм го тоя плешивияАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар