тактиката ще я променяме много качи.сел от тук 1.3662 цел 15.29
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМяркал съм едни платформи до ливъридж 1:1000 да'е ...
Ма, така и не ги разучих - то кое по-напред да'е - иначе верно с подобен инструмент може да се сцепи пазаро само от скапл да'е за по 20 пипа ...
Аз дъня като аматьорка с 1:100 само - демек моите 200 пипа са 20 пипа за подобни платформи като резултат.
Ха, сега си сметни къде риск е по-голям за 20 пипа или за 200 да'е ... - ма, не мога се занимавам само с форекс да'е .. - влизам да се посмея у темата и 20 тролчета да изпълзят и да се пробват да ме напълзят. Дет' никой не ги брои за слива.
Ха, наздраве - че готино се кърка като е студено
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениемарандич брат заради теб го правя не 10% за седмица а още днес за теб поне 100%
Ма, така и не ги разучих - то кое по-напред да'е - иначе верно с подобен инструмент може да се сцепи пазаро само от скапл да'е за по 20 пипа ...
Аз дъня като аматьорка с 1:100 само - демек моите 200 пипа са 20 пипа за подобни платформи като резултат.
Ха, сега си сметни къде риск е по-голям за 20 пипа или за 200 да'е ... - ма, не мога се занимавам само с форекс да'е .. - влизам да се посмея у темата и 20 тролчета да изпълзят и да се пробват да ме напълзят. Дет' никой не ги брои за слива.
Ха, наздраве - че готино се кърка като е студеноLast edited by marandi; 20.12.2013, 13:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениемарандич брат заради теб го правя не 10% за седмица а още днес за теб поне 100%
пожелавам ти 300% профит да направиш - но в двойка евро/долар няма чака такава волатилност и ще ти е трудно.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеКакво сте направили бре хора удвоили сте сметката ми от 10 до сега. Ето такива входове ми харесват. А мацата пак за дълги боледува, днес ще има още по-голямо изсипване надолу....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМалко си влязъл на никъде - т.е. нямаш вход в момента и вариант е с 2 насрещни да излезеш от ситуацията.
Имаш вход за бай чак в 1.3515 и после в 1.33
За селл входовете ти вървят 1.3660 - 1.3710 и 1.3835 - после над 1.41
Успех! ( грешките на младостта )
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеКакво сте направили бре хора удвоили сте сметката ми от 10 до сега. Ето такива входове ми харесват. А мацата пак за дълги боледува, днес ще има още по-голямо изсипване надолу....
Коментар
-
Глей ся браточка написал съм 2-3 книги ся браточка ама нема да ви ги дам щото има има много хейтъри браточка -оня Уорън Бъфет ми звъне браточка да ме пита да си затваря ли дългите кабели браточка ама му викам бегай браточка от тука че ми спреха токо от енергото --мръсни хейтъри браточка -ай ся седам да пишем 4-5 книги за руския пазар че тука само хейтъри разбираш ли браточка
Коментар
-
Нямаме идея кой как денси и в какво се цели като стратегия. Подобна информация носи нулева стойност от типа дълги Х - къси Игрек.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениедълга евро-долар от тук 1.3633 цел 15:29 часа
Имаш вход за бай чак в 1.3515 и после в 1.33
За селл входовете ти вървят 1.3660 - 1.3710 и 1.3835 - после над 1.41
Успех! ( грешките на младостта )
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНе е същото, браточка!
Първо трябва да махнеш топката в корема си като започнеш на риъл.
Мислех да ви драсна една книжка с 10 страници като правила - как се денси с една валутна двойка само, кога се открива втора, кога трета/четвърта и т.н.
Пропорции на акаунт и т.н.
П.П. Отказаха ме хейтърчетата, браточка - оправяйте се. А, исках да помогна да'е ..,( защото сте БЪЛГАРИ да'е. .. )
Извод: Би могъл да направиш много повече от демо-то на риъл ( смигам )
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениемарандич да те попитам на демо сметка не е ли същото като на реално.искам мнението ти,и ако на демо можеш да направиш това не значи ли че и на реално би станало
Първо трябва да махнеш топката в корема си като започнеш на риъл.
Мислех да ви драсна една книжка с 10 страници като правила - как се денси с една валутна двойка само, кога се открива втора, кога трета/четвърта и т.н.
Пропорции на акаунт и т.н.
П.П. Отказаха ме хейтърчетата, браточка - оправяйте се. А, исках да помогна да'е ..,( защото сте БЪЛГАРИ да'е. .. )
Извод: Би могъл да направиш много повече от демо-то на риъл ( смигам )Last edited by marandi; 19.12.2013, 22:14.
Коментар
Коментар