If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По принцип йена са лихварите на света и ги боли фара - т.е. от една страна ясно ЯЦБ заяви за цел 2% дефлационен марж - от друга страна са в топ 3 за кредитори в света спрямо щатски долар.
Относно евро - гледай паунд - когато него го сринат - ще имаш 2-3 месеца след това и евро да го последва.
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
реалната ми е на 1:500 но файда няма.демото дето искам да го откарам на 1 000 000 е на 1:100.ще правя реалното ми на 1:50 и ще ги разбивам пазарите.брат маранди ти си по в час със другите двойки.прави ми впечатление евро японска йена е бая волатилна.коя е най това ми е интересно.междудругото в момента вече е на 495 000 а имам време само до четвъртък за да направя по 100
По принцип йена са лихварите на света и ги боли фара - т.е. от една страна ясно ЯЦБ заяви за цел 2% дефлационен марж - от друга страна са в топ 3 за кредитори в света спрямо щатски долар.
Относно евро - гледай паунд - когато него го сринат - ще имаш 2-3 месеца след това и евро да го последва.
29 пипа в кошничката на 21 000 000 залог.сега залога е вече 25 000 000 на късичко.едни 20 пипа да приберем все файда.и така 2 -3 сделки днес по 20 -30 пипа и си на повече от 100% за деня при условие че всяка сделка слагаш ол ин на марж 1:100.
Коментар