удриииииииииииииииииииии.маранди брат ей така стават над 100% за ден
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениехайде бе някой не играе ли нещо пишете бря.сега 17.00 движенията ще са още по силниАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПо принцип йена са лихварите на света и ги боли фара - т.е. от една страна ясно ЯЦБ заяви за цел 2% дефлационен марж - от друга страна са в топ 3 за кредитори в света спрямо щатски долар.
Относно евро - гледай паунд - когато него го сринат - ще имаш 2-3 месеца след това и евро да го последва.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениереалната ми е на 1:500 но файда няма.демото дето искам да го откарам на 1 000 000 е на 1:100.ще правя реалното ми на 1:50 и ще ги разбивам пазарите.брат маранди ти си по в час със другите двойки.прави ми впечатление евро японска йена е бая волатилна.коя е най това ми е интересно.междудругото в момента вече е на 495 000 а имам време само до четвъртък за да направя по 100
Относно евро - гледай паунд - когато него го сринат - ще имаш 2-3 месеца след това и евро да го последва.
Успех!
Коментар
Коментар