IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнение
    Весела Коледа!!!

Пожелавам на всички много здраве, успехи....и да следвате трендо
    Весела коледа на всички,тренда не е задължително да се следва
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Весела Коледа!!!

Пожелавам на всички много здраве, успехи....и да следвате трендо

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
        споко бе мой ясна ми е играта.дай мнение за днес за посоката и нива съответно които бихме могли да покорим на евро долар.другите валутни двойки са ала бала
        Абе хора, Вие не почивате ли. Дайте малко по празнично. Коледа е. На 27 няма да свърши света.
        домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
          Не бе напраи на реалната няколко милиона с 10 бона, както праиш на демото и ще вземат на раота в Blackrock, може и млад меринджей да станеш там знам ли
          споко бе мой ясна ми е играта.дай мнение за днес за посоката и нива съответно които бихме могли да покорим на евро долар.другите валутни двойки са ала бала

Коментар

ей добре че каза иначе как ще знам.от 2011 имам реална ама щом казваш да взема да те послушам
            Не бе напраи на реалната няколко милиона с 10 бона, както праиш на демото и ще вземат на раота в Blackrock, може и млад меринджей да станеш там знам ли

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
              Първо нагоре .....после надоле .....после пак нагоре и след туй пак надоле ,след туй отново ...... първо нагоре .....после надоле .....после пак нагоре и след туй пак надоле
              е тато пак не позна.първо надолу,после нагоре,после пак нагоре и след това встрани

Коментар

днес не е във посоката ми да видим.някакви прогнози за посоката да сподели някой
                Първо нагоре .....после надоле .....после пак нагоре и след туй пак надоле ,след туй отново ...... първо нагоре .....после надоле .....после пак нагоре и след туй пак надоле
                Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• виртуален флаг

Коментар

• днес не е във посоката ми да видим.някакви прогнози за посоката да сподели някой

Коментар

е там на реалната ше разбереш за кво стаа въпрос
                      ей добре че каза иначе как ще знам.от 2011 имам реална ама щом казваш да взема да те послушам

Коментар

цитираш последната сделка мой от петък.петък бях на плюс 60-70 пипа.пък и какво значение има какво и колко правя.тука я има един двама дето да обсъждат я не.до четвъртък този гоним коефициент по 100 за месец и всичко е на масата.засега акаунта е 550000 и ако това движение стане съм на 1 000 000 т.е по 100.след което януари я мятаме по реалната
                        е там на реалната ше разбереш за кво стаа въпрос

Коментар

Абе пантеро какви са тея стотинки кадето гониш бе майка му стара, стой там дръж за нещо за 7-8 цента
                          цитираш последната сделка мой от петък.петък бях на плюс 60-70 пипа.пък и какво значение има какво и колко правя.тука я има един двама дето да обсъждат я не.до четвъртък този гоним коефициент по 100 за месец и всичко е на масата.засега акаунта е 550000 и ако това движение стане съм на 1 000 000 т.е по 100.след което януари я мятаме по реалната

Коментар

затворена къса плюс 12 пипатова е за днес.лека вечер и весел уйкенд на всичкото играещ човек тука
                            Абе пантеро какви са тея стотинки кадето гониш бе майка му стара, стой там дръж за нещо за 7-8 цента

Коментар

• 1.3680 къса цел 1.3540

Коментар

• затворена къса плюс 12 пипатова е за днес.лека вечер и весел уйкенд на всичкото играещ човек тука

Коментар

Working...
                                X