Първоначално изпратено от TeholBedict
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеспоко бе мой ясна ми е играта.дай мнение за днес за посоката и нива съответно които бихме могли да покорим на евро долар.другите валутни двойки са ала бала
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеНе бе напраи на реалната няколко милиона с 10 бона, както праиш на демото и ще вземат на раота в Blackrock, може и млад меринджей да станеш там знам ли
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеей добре че каза иначе как ще знам.от 2011 имам реална ама щом казваш да взема да те послушам
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеПърво нагоре .....после надоле .....после пак нагоре и след туй пак надоле ,след туй отново ...... първо нагоре .....после надоле .....после пак нагоре и след туй пак надоле
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеднес не е във посоката ми да видим.някакви прогнози за посоката да сподели някойТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениее там на реалната ше разбереш за кво стаа въпрос
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениецитираш последната сделка мой от петък.петък бях на плюс 60-70 пипа.пък и какво значение има какво и колко правя.тука я има един двама дето да обсъждат я не.до четвъртък този гоним коефициент по 100 за месец и всичко е на масата.засега акаунта е 550000 и ако това движение стане съм на 1 000 000 т.е по 100.след което януари я мятаме по реалната
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеАбе пантеро какви са тея стотинки кадето гониш бе майка му стара, стой там дръж за нещо за 7-8 цента
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениезатворена къса плюс 12 пипатова е за днес.лека вечер и весел уйкенд на всичкото играещ човек тука
Коментар
Коментар