Еврото си е в trend и няма защо да се гадае кой и защо го е издухал ... приказки от типа "след нова година ще се срине" са просто пожелателни фантазии изчакайте да тръгне надолу па после го окъсявайте.. яд ме е че сега седнах на компа.. 4 исто движение от 1,3840 до 1.3890
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеЗащо наистина го издуха така - за да падне ли после?
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениене е истина.всичко тушшшшшшшшшшш.всички мълчите.по коледа ставали чудеса----------занулявали се здраво акаунти
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнениеИскаш да кажеш пред новогодишно ...съмнява ме че предновогодишно ще атакуват и пробият седмичните върхове.. все пак нека не забравяме че имаме trend по дневна графика от 1,3550 ... има вече една атака на върха следващата би трябвало да пробие ..но това в дългосрочен план ..трябва да се взимат стопове над върха около 1.3840/50 сега .. в този период ако не ги вземат ... кога ??
Коментар
-
Искаш да кажеш пред новогодишно ...съмнява ме че предновогодишно ще атакуват и пробият седмичните върхове.. все пак нека не забравяме че имаме trend по дневна графика от 1,3550 ... има вече една атака на върха следващата би трябвало да пробие ..но това в дългосрочен план ..трябва да се взимат стопове над върха около 1.3840/50 сега .. в този период ако не ги вземат ... кога ??Pip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеХа да видим 16484 ке го спре ли дъртото ??? и от там най сетне да падне еврака да го е*а
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеХа да видим 16484 ке го спре ли дъртото ??? и от там най сетне да падне еврака да го е*аАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеВесела коледа на всички,тренда не е задължително да се следва
Коментар
Коментар