Вуйче не ми отговори как го виждаш ,несе спотайвай ами вземи постни
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениена 3472 -под началото на вълната която прави нов връх на дейли
Далече ми е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеАко въобще си прав,че ще има нови върхове,аз мисля че ще слезе поне до 1,357...Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениена 3472 -под началото на вълната която прави нов връх на дейлиНе спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнениеЗатворих на 1,3705 късите, но не смея да отварям дълги.
ТАТО , къде е стопа на дългите ти?Last edited by ТАТО; 03.04.2014, 19:47.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеАйде още малко гълъбче ......... кацни ми
ТАТО , къде е стопа на дългите ти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеОт ТАТО да знаеш -Фибоначи нивата работят в съчетание с други инструменти -ето сега Фибо 61,8 % - 3663 е много силна подкрепа защо ? Защото точно от там минава линийката през дъната на дейли 2754 от 9.07.13 и 3482 на 6.02 .14 освен това точно там е и важният мувинг МА 21 - 3667 на уиклиТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеВуйче не си прав къде се губиш
P.S Трябва ми MQL кодер за реализирането на една
простичка ЕА - ако има желаещи - лс .Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Miroslav_ES Разгледай мнениеФотошоп индикатора ми показва тук едни работи и се чудя какво да правя?
Червеничките линийки са подкрепи/съпротиви , но на мааааалко елементарен принцип Кажи какво виждаш ти , та да знам какво да ти отговоря !
Коментар
Коментар