Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениеабе като че ли 1.371 май ще дойде
http://prikachi.com/images.php?images/695/6666695E.png
Коментар
-
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениеабе като че ли 1.371 май ще дойде
Коментар
-
Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнениеНе разбирам защо си пристрастен към късите позиции като в тази ситуация дългите са не по-малко вероятни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеТео88, няма нищо сигурно. Да кажем, че си прав за канала. Какаво пречи да се удари в горния край на канала, но да не слезе надолу. Ами да си се плъзга така по горната линия на канала, нагоре, нагоре, полекичка и чак после да се върне надолу, до нива да кажем днешните, които след време ще отговарят на долната линия на канала?...
Коментар
-
Мхм .. тегаво е тия седмици с алъш-вериша.
Шитнах 2 къси НЗД - останаха още 3 позиции - ся, ако пак тича нагоре ще се скалпи, ако па слезе малко ще се влиза с насрещни.
На маймуни ни направиха да'е ... как да ни вземет стинките, ама шъ ги клатим и стинки не даваме.
То не стига, че сме най-бедните у Европата, ами дай ся и тук да ни прекарат
Коментар
-
Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнениеНе разбирам защо си пристрастен към късите позиции като в тази ситуация дългите са не по-малко вероятни.
Коментар
-
Тео88, няма нищо сигурно. Да кажем, че си прав за канала. Какаво пречи да се удари в горния край на канала, но да не слезе надолу. Ами да си се плъзга така по горната линия на канала, нагоре, нагоре, полекичка и чак после да се върне надолу, до нива да кажем днешните, които след време ще отговарят на долната линия на канала?...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеЗа евро/долар мисля, че това ние канала в който ще се движим. Според мен сценарият засега е къси от линията на тренд канала. Би трябвало да я ударим някъде около 1.38, след това да сме надолу към тренд линията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеMarandi , аз фундамента го следя само за да потвърди или отхвърли дългосрочната
ми позиция например ,иначе съм съгласен с нещата които казваш , но нали там е
идеята , да търсим корелации/зависимости/технически модели ако щеш , на които
да можем да се опрем при взимането на някакво решение... иначе какво се получава..
Едно голямо налучкване на което не може да се разчита и рано или късно грешиш
Ако цената на фючърсите на златото и Е-мини расте, има ръст в търгуваните контракти и опен интереса расте, в същото време бондовете са надолу както и фючарсите на круда са надолу, тогава долара губи позиции.
Също така изменението в цената на фючарсите на златото, круда, Е-мини трябва да е значително - повече от 0,30-0,35%. Ако има изменение но е малко - от порядъка на0,05-0,10% - корелацията не е надеждна.Last edited by Teo88; 17.10.2013, 22:40.
Коментар
Коментар