If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мен пък днес едно чейнч бюро успя да ме изненада.
За пръв път виждам на едно и също табло курс купува и курс продава без никаква разлика ( долар) , не става въпрос за отрязване на някоя цифра след запетаята.
Изрично попитах каката една и съща ли е цената , тя отегчено ми каза да, явно и други са я питали това. Явно и недоглеждане не е.
Не че имам нещо против, но не намирам логиката .
А парите които ти дадоха провери ли??? Да не са с такса мърдане дудата на каката
Мен пък днес едно чейнч бюро успя да ме изненада.
За пръв път виждам на едно и също табло курс купува и курс продава без никаква разлика ( долар) , не става въпрос за отрязване на някоя цифра след запетаята.
Изрично попитах каката една и съща ли е цената , тя отегчено ми каза да, явно и други са я питали това. Явно и недоглеждане не е.
Не че имам нещо против, но не намирам логиката .
Два сектора има в държавата които я сриват за един ден.Това са енергетиката и банковия.Не се подпичкосвай с тях щото после и ти няма да имаш работа.Има ли системен проблем в тях държава няма
Не ме разсмивай. Нищо не бутам, пък и да исках, няма как това да стане пишейки из разни форуми. Като те слушам, ако падне борда, едва ли не аз ще съм причината, щото съм решил да предупредя хората.... Да ти имам мисленето.....
Истината е, че в момента държава НЯМА и технически отдавна сме във фалит. Обаче ние не сме Гърция, Франция, Италия или Испания и тук никой няма да налива нищо. Напротив, ще изтеглят и малкото останали пари, докато ние се дърпаме и плюем помежду си. И ако някой си мисли, че случайно толкова категорично ни отрязаха за Шенген, явно наистина не е наясно какво точно се случва в момента в "държавата".
Именно. И този проблем банките трябва да го решат във възможно най-кратък срок, тъй като кредитния бум беше изцяло въз основа на строителния бранш, а той повлече след себе си и редица други отрасли. Дочувам, че вече започват да повръщат ипотекирани имоти, тъй че големите зад тях едва ли ще стоят със скръстени ръце. Прекалене много фактори клатят борда и е смешно да се правим, че не виждаме на къде отиват нещата. Е, ако работех в банка, определено нямаше да съм от най-щастливите.
Два сектора има в държавата които я сриват за един ден.Това са енергетиката и банковия.Не се подпичкосвай с тях щото после и ти няма да имаш работа.Има ли системен проблем в тях държава няма
Ако свинИте именуващи се за политици по един или друг начин срутят единственият защитен механизъм за обикновеният човек то сегашните протести ще са лек порив на вятъра в сравнение с урагана който ще се зададе.Да не барат бордо с крадливите си кунки.
И още нещо големите кредити са проблем на банките а малките на кредито получателите
Именно. И този проблем банките трябва да го решат във възможно най-кратък срок, тъй като кредитния бум беше изцяло въз основа на строителния бранш, а той повлече след себе си и редица други отрасли. Дочувам, че вече започват да повръщат ипотекирани имоти, тъй че големите зад тях едва ли ще стоят със скръстени ръце. Прекалене много фактори клатят борда и е смешно да се правим, че не виждаме на къде отиват нещата. Е, ако работех в банка, определено нямаше да съм от най-щастливите.
Дребния и средния бизнес отдавна фалира, а ипотекари са капка в морето. Проблема са ГОЛЕМИТЕ лоши кредити, така че интерес от клатене на борда, определено има.
Определено имаш право. но забравяш че няма фалит за физически лица. По този параграф че се стриже докато могат, ако трябва и до енто поколение.
И още нещо големите кредити са проблем на банките а малките на кредито получателите
Интереси има всякакви.Но какво ще стане е друга работа.Трябват поне 121 депутата и партия която да умре после.Няма как да стане нелегално.А кредита ще го върнеш до стотинка.стягай се и не мисли че с тарикатлък ще стане
Кредити нямам Пешееееее.....Нали заради това се регнах преди време, за да се похваля как продадох тухли преди няколко години. Последния месец пък закрих 4 сметки, а парите са отдавна извън страната при добри приятели за да продължават с растежа.
И това с ритането към парламента са просто празни приказки. Ама като сте забравили 97', съдбата ви е да я повторите!
Коментар