Първоначално изпратено от Bones57
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутният борд?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПешо, аз нямам кредити, с изключение на кредитни карти с доста висок лимит. Винаги си чета договорите и знам всички подводни камъчета в договори с банки. Е повервай ми, нямам в договора нещо такова за което говориш тиНикога не бих подписал и такъв, като управляващ. Просто ще отида в друга банка.
И да, няма да прецакам банката. Нейното си е нейно. Срещу моя кредит в левове, тя си има нечий депозит в левове. Прецакани ще са депозитарите
Коментар
-
Първоначално изпратено от nicknja Разгледай мнениеИ населението се е ушило в кредити, непосилни за тях. Предоговарянето им и/или непащане/забавяне на вноските носят допълнителни приходи от наказателни лихви за банките. т.е. цоцането си продължава ...
лично мение че борда няма да го закачат в средно срочен план.
Без препоръки за каквито и да е било фин. операции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеА така, схвана вече нещата! Къташ депозити в левчета, банката ги обръща във валута и оперира с тях. Гътаме борда, банките и големите риби на чисто, дребните отдолу пак с пръст в устата.
Или поне давали ли са ти да подържиш или да видиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнениеMи прочети го и ще разбереш.Ако си взел кредит и не си чел договора преди да го подпишеш просто н.ма какво да коментираме.Ако курса стане 5 кинта ще върнеш 2,5 пъти повече.Не можеш да прецакаш банката.Ще ти вземат всичко.Никога не бих подписал и такъв, като управляващ. Просто ще отида в друга банка.
И да, няма да прецакам банката. Нейното си е нейно. Срещу моя кредит в левове, тя си има нечий депозит в левове. Прецакани ще са депозитарите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеПеше, Пеше....сто пъти повторих да помислиш, кой има интерес от бутането на борда и пак не виждаш летящия на среща самолет. Т.нар. богати в БГ са потънали в дългове и само резването на клона може да ги изкара на чисто. Мислете хора. Мислете....
лично мение че борда няма да го закачат в средно срочен план.
Без препоръки за каквито и да е било фин. операцииLast edited by nicknja; 07.03.2013, 14:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнениеНе можеш да прецакаш банката.Ще ти вземат всичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИ какво може да пише толкова в договора с банката??? Нека имам аз 1 мио кредит лева, да ми стане курса 5 лефа, пък нека да ми е зле. Да не мислиш, че ще го плащам с големите левови лихви??? Веднага го извъртамИ пак говоря от гледна точка на съвестен кредитополучател
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнениеА може ли в същия този петък в 18:00 Парламента да бъде потрошен а депутатите сурвакани?Ако знаеш пъл през нощта какво може а в събота и неделя какво може?Знаеш ли колко бой мое има и през нощта да оправят курса.Не вярвам да се намерят чак такива смелчаци.Просто няма.И как после тези хора ще излязат на улицата сред нас?!!!!!!!!Ми нали като го срещна на улицата и веднага ще го шутирам в муцуната.
После ми прати на лс къде си го срещнал - ще обикалям и азЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от dreamtheater Разгледай мнениеВсяка банка се е защитила от подобен риск, не си по-велик от тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИ какво може да пише толкова в договора с банката??? Нека имам аз 1 мио кредит лева, да ми стане курса 5 лефа, пък нека да ми е зле. Да не мислиш, че ще го плащам с големите левови лихви??? Веднага го извъртамИ пак говоря от гледна точка на съвестен кредитополучател
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнениеКредитите няма значение в каква валута са.Значение има кво пише в договора с банката.И пак говоря от гледна точка на съвестен кредитополучател
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнениеКредитите няма значение в каква валута са.Значение има кво пише в договора с банката.Мани глупаците у форума и не им се връзвай на глупостите.Не ми се вярва богатите да си резнат сами клона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнениеДа банките не са но БНБ е длъжна.При Бай Тошо беше друго.Пак казвам не вярвам да има чак такива смелчаци че да направят това нелегално.
Пак казвам, задайте си въпроса, кой има интерес от рухването на борда и сами ще видите, че невъзможни неща няма.
Коментар
Коментар