IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутният борд?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
    Дребния и средния бизнес отдавна фалира, а ипотекари са капка в морето. Проблема са ГОЛЕМИТЕ лоши кредити, така че интерес от клатене на борда, определено има.
    Интереси има всякакви.Но какво ще стане е друга работа.Трябват поне 121 депутата и партия която да умре после.Няма как да стане нелегално.А кредита ще го върнеш до стотинка.стягай се и не мисли че с тарикатлък ще стане

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Пешо, аз нямам кредити, с изключение на кредитни карти с доста висок лимит. Винаги си чета договорите и знам всички подводни камъчета в договори с банки. Е повервай ми, нямам в договора нещо такова за което говориш ти Никога не бих подписал и такъв, като управляващ. Просто ще отида в друга банка.
      И да, няма да прецакам банката. Нейното си е нейно. Срещу моя кредит в левове, тя си има нечий депозит в левове. Прецакани ще са депозитарите
      Ми щом нямаш радвай се.Остава да те прецакат с лихвата.Банката няма да се мине не вярвам че това е възможно.

Коментар

• Първоначално изпратено от nicknja Разгледай мнение
        И населението се е ушило в кредити, непосилни за тях. Предоговарянето им и/или непащане/забавяне на вноските носят допълнителни приходи от наказателни лихви за банките. т.е. цоцането си продължава ...
        лично мение че борда няма да го закачат в средно срочен план.
        Без препоръки за каквито и да е било фин. операции
        Дребния и средния бизнес отдавна фалира, а ипотекари са капка в морето. Проблема са ГОЛЕМИТЕ лоши кредити, така че интерес от клатене на борда, определено има.

Коментар

А така, схвана вече нещата! Къташ депозити в левчета, банката ги обръща във валута и оперира с тях. Гътаме борда, банките и големите риби на чисто, дребните отдолу пак с пръст в устата.
          A тука още по яко се обърка.Ти изобщо повече от 300 лева някога имал ли си?
          Или поне давали ли са ти да подържиш или да видиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнение
            Mи прочети го и ще разбереш.Ако си взел кредит и не си чел договора преди да го подпишеш просто н.ма какво да коментираме.Ако курса стане 5 кинта ще върнеш 2,5 пъти повече.Не можеш да прецакаш банката.Ще ти вземат всичко.
            Пешо, аз нямам кредити, с изключение на кредитни карти с доста висок лимит. Винаги си чета договорите и знам всички подводни камъчета в договори с банки. Е повервай ми, нямам в договора нещо такова за което говориш ти Никога не бих подписал и такъв, като управляващ. Просто ще отида в друга банка.
            И да, няма да прецакам банката. Нейното си е нейно. Срещу моя кредит в левове, тя си има нечий депозит в левове. Прецакани ще са депозитарите

Коментар

Пеше, Пеше....сто пъти повторих да помислиш, кой има интерес от бутането на борда и пак не виждаш летящия на среща самолет. Т.нар. богати в БГ са потънали в дългове и само резването на клона може да ги изкара на чисто. Мислете хора. Мислете....
              И населението се е ушило в кредити, непосилни за тях. Предоговарянето им и/или непащане/забавяне на вноските носят допълнителни приходи от наказателни лихви за банките. т.е. цоцането си продължава ...
              лично мение че борда няма да го закачат в средно срочен план.
              Без препоръки за каквито и да е било фин. операции
              Last edited by nicknja; 07.03.2013, 14:58.

Коментар

Не можеш да прецакаш банката.Ще ти вземат всичко.
                А така, схвана вече нещата! Къташ депозити в левчета, банката ги обръща във валута и оперира с тях. Гътаме борда, банките и големите риби на чисто, дребните отдолу пак с пръст в устата.

Коментар

И какво може да пише толкова в договора с банката??? Нека имам аз 1 мио кредит лева, да ми стане курса 5 лефа, пък нека да ми е зле. Да не мислиш, че ще го плащам с големите левови лихви??? Веднага го извъртам И пак говоря от гледна точка на съвестен кредитополучател
                  Mи прочети го и ще разбереш.Ако си взел кредит и не си чел договора преди да го подпишеш просто н.ма какво да коментираме.Ако курса стане 5 кинта ще върнеш 2,5 пъти повече.Не можеш да прецакаш банката.Ще ти вземат всичко.

Коментар

А може ли в същия този петък в 18:00 Парламента да бъде потрошен а депутатите сурвакани?Ако знаеш пъл през нощта какво може а в събота и неделя какво може?Знаеш ли колко бой мое има и през нощта да оправят курса.Не вярвам да се намерят чак такива смелчаци.Просто няма.И как после тези хора ще излязат на улицата сред нас?!!!!!!!!Ми нали като го срещна на улицата и веднага ще го шутирам в муцуната.
                    +++
                    После ми прати на лс къде си го срещнал - ще обикалям и аз
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от dreamtheater Разгледай мнение
                      Всяка банка се е защитила от подобен риск, не си по-велик от тях
                      Дрън дрън.

Коментар

• CDS продължава да пада - от 127 => на 123
                        Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

И какво може да пише толкова в договора с банката??? Нека имам аз 1 мио кредит лева, да ми стане курса 5 лефа, пък нека да ми е зле. Да не мислиш, че ще го плащам с големите левови лихви??? Веднага го извъртам И пак говоря от гледна точка на съвестен кредитополучател
                          Всяка банка се е защитила от подобен риск, не си по-велик от тях

Коментар

Кредитите няма значение в каква валута са.Значение има кво пише в договора с банката.

Коментар

Кредитите няма значение в каква валута са.Значение има кво пише в договора с банката.Мани глупаците у форума и не им се връзвай на глупостите.Не ми се вярва богатите да си резнат сами клона.
                              Пеше, Пеше....сто пъти повторих да помислиш, кой има интерес от бутането на борда и пак не виждаш летящия на среща самолет. Т.нар. богати в БГ са потънали в дългове и само резването на клона може да ги изкара на чисто. Мислете хора. Мислете....

Коментар

Да банките не са но БНБ е длъжна.При Бай Тошо беше друго.Пак казвам не вярвам да има чак такива смелчаци че да направят това нелегално.
                                Наивно разсъждаваш. Подобни събития - фалити, крахове и девалации се случват регулярно по цял свят и както виждаш, живота продължава. Е, някой олекват и с малкото, което са кътали, но какво ги ебе това големите, които излизат от цялата каша с още по-пълни джобове. Пък ти върви се бий или пали пред празните банки, защото в БГ те са точно това - празни или "пълни" с т.нар. кухи левчета.

Пак казвам, задайте си въпроса, кой има интерес от рухването на борда и сами ще видите, че невъзможни неща няма.

Коментар

Working...
                                X