Първоначално изпратено от SEBULBA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутният борд?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеГледайте в неделя от 17,30 Boom&Bust на Bulgaria on air - добър коментар за валутния борд, включително от Ханке. Повторение от четвъртък 21 ч.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеВиж графиката на застраховката от фалит на държавата - тя казва всичко, но то не съвпада с твоето мнение.
http://www.bloomberg.com/quote/CBULG1U5:IND
Бих добавил към моето мнение и липса на инвестиции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеЗа съжаление Валутния борд в Бг е Свещенна крава... Всеки опитал се да изкаже съмнение ще получи първо плювки и храчки, а след това аргументи.....
Разбира се че борда за 4 годишното управление на Боце се е разклатил....... Според сметките на Орешарски, преди Боце да обяви Дим да ме няма, намалението на фискалния резерв и увеличението на дълга е 8 млрд... Аз виждам устойчива тенденция на увеличаване на държавния дълг и счетоводни еквилибристики по отношение на числото на фискалния резерв
Излизат данни че след оставката на правителството са разплатени няколкостотин милиона, ами докато заработи Служебното правителство Герберята колко ли поразии ша направят... Та така с бордаПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
За съжаление Валутния борд в Бг е Свещенна крава... Всеки опитал се да изкаже съмнение ще получи първо плювки и храчки, а след това аргументи.....
Разбира се че борда за 4 годишното управление на Боце се е разклатил....... Според сметките на Орешарски, преди Боце да обяви Дим да ме няма, намалението на фискалния резерв и увеличението на дълга е 8 млрд... Аз виждам устойчива тенденция на увеличаване на държавния дълг и счетоводни еквилибристики по отношение на числото на фискалния резерв
Излизат данни че след оставката на правителството са разплатени няколкостотин милиона, ами докато заработи Служебното правителство Герберята колко ли поразии ша направят... Та така с борда
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениеBorda ste se srine nai-veroqtno.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеДо момента в анкетата са гласували близо 160 човека, което е добра представителна извадка. 50.5% смятат, че борда по-скоро няма да падне, а 49.5% смятат, че по-скоро ще падне, т.е. форумно погледнато нещата са на кантар.
Коментар
-
До момента в анкетата са гласували близо 160 човека, което е добра представителна извадка. 50.5% смятат, че борда по-скоро няма да падне, а 49.5% смятат, че по-скоро ще падне, т.е. форумно погледнато нещата са на кантар.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеВероятно имаш предвид златото , но е доста старомодно... колко страни в света са го направили? Някои други капацитети вярват в биткоин - може би за него трябва да се вържем и да цъфнемI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСпокойно , валутния борд винаги е бил фиктивен и като такъв не може да пропадне така лесно. Грешката е че парите ни са привързани към други пари и сега това ще ни изяде главите, а иначе е хубаво но да сме вързани за борсовите стоки.
Да бяхме искам да кажа, но разбира се че не сме. Бъзльовците избягаха от парламента вместо да го направят сега , все още има възможност.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар