IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутният борд?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Спокойно , валутния борд винаги е бил фиктивен и като такъв не може да пропадне така лесно. Грешката е че парите ни са привързани към други пари и сега това ще ни изяде главите, а иначе е хубаво но да сме вързани за борсовите стоки.
    Да бяхме искам да кажа, но разбира се че не сме. Бъзльовците избягаха от парламента вместо да го направят сега , все още има възможност.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнение
      Борда ще го бъде, но не знам до кога.Работите не отиват на добре и както казва ЛОРДА парите в имоти аз ще допълня и в злато.
      Остави малко иманЕ и за нас!

Коментар

43000 евра си взех на 1.958
        Ако ще хеджираш, требваше да делнеш.
        Долар, Евро и Швейцарец ...
        ...
        Мисла...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Борда ще го бъде, но не знам до кога.Работите не отиват на добре и както казва ЛОРДА парите в имоти аз ще допълня и в злато.
          То на всички им стана ясно че нищо не си обръщал !!
          Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• нищо не съм обръщал не вярвам в еврото а в честните пари злато, сребро и биткойни

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
              Това да имаш валутен борд и икономическа независимост е като да искаш да преплуваш Ламанша с надуваем пояс. Не че не става ама лошо ако само на него разчиташ
              Е па кво...........аз съм го правил...........даже 2 пъти !!!

Коментар

• Това да имаш валутен борд и икономическа независимост е като да искаш да преплуваш Ламанша с надуваем пояс. Не че не става ама лошо ако само на него разчиташ
                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

K'ви са тия евтини евра ма ей
                  Чакай да позная - едни румънци беха закъсали и ти им обмени
                  Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• страх баце пишка пази

страх сега тръгва, но аз вярвам в БНБ

Коментар

Абе, немаш ли си пишка ......та се занимаваш да чукаш по клавиатурата ......

Коментар

• вярвам в борда но все пак

Коментар

• В момента единствените които имат полза от дестабилизация на страната, са политическите кръгове и медиите стоящи зад тях - които ще се опитват всячески да нагнетяват омраза, раздори и паника, за да се опитат да заличат престъпленията от последните години, както се опитваха да заличат и от предходни периоди. Това обаче едва ли ще се получи, по-скоро ще има обратния ефект. Икономическата и финансова криза водят до политическа такава, а не обратното.

На 12 февруари 1997 г. президентът назначава служебно правителство, оглавено от София Стефан Софиянски. Доларът започва да пада, въпреки, че в БНБ няма никакви валутни резерви
                          Last edited by Jay Gould; 25.02.2013, 18:49.
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                            Много ми се иска да греша, но според мен след днешния протест пред БНБ утре заран ще има опашки пред банките. Интересно до къде ще спихне и борсата.
                            Гледам сутринта на едно място опашка и си викам ,ахаааа колегата позна.Да но сега гледам опашка няма и си викам е сега се уредих и аз.Спирам и бегом на там и какво да видя.ПРЕОЦЕНЕНИТЕ КОЖИЧКИ СВЪРШИХА,ИМАМЕ САМО ГЛАВИ И КРАКА
                            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
                              За противниците на бордо.Без борд със здраво печатене ще цъфнем и вържем.Пример Зимбабве .Улеснявасе се износа.......... на свежа плът и органи срещу колички с пари.Първо ставаме милионери после милиардери.Лично за мен борда е единственото направено добро за обикновеният човек от политическите свинИе за целият преход.

А пък с толкова паре можеш да си напълниш резервоара с бенц.

Припомнете си "Черният обелиск" на Ремарк - по жанвиденово време 2 пъти я преговорих...
                              Как с ръчна количка пълна с банкноти са ходили за 1 хляб!
                              "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• За противниците на бордо.Без борд със здраво печатене ще цъфнем и вържем.Пример Зимбабве .Улеснявасе се износа.......... на свежа плът и органи срещу колички с пари.Първо ставаме милионери после милиардери.Лично за мен борда е единственото направено добро за обикновеният човек от политическите свинИе за целият преход.

А пък с толкова паре можеш да си напълниш резервоара с бенц.

Коментар

Working...
                                X