IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от i1939 Разгледай мнение
    Вероятно ще имаме тази година корекция до ниво около 1320-1375 долара след което отново спад през 2014-до нива 700-800 долара.
    Форсмажорни обстоятелства, като фалити на големи финансови институции, войни, национализации и други не могат да бъдат предвидени. Едно от гореспоменатите възможни събития биха могли да изстрелят златото на нива 2500+ , като граница би било само небето. Основен фактор на пазара на злато е Китай и случващото се там. Китай има много по-голяма вина за спада отколокото Федералният резерв на САЩ. Повечето от тук присъстващите вярват, че пазара се контролира единствено от финансовите групи в Америка, но грешат. Пазарът се контролира от много по-голяма и разнородна финансова група включваща, както САЩ така и Русия, Китай, Япония, ЕС и други големи играчи.
    Дам така мислех към 29,06,2013. Но заложих на среброто заради по големите движения и съответно на по-големите печалби

Коментар

Не надолу, а движението нагоре. Това отиграх. Беше прекалено видно и елементарно. В постовете ми от юли или август написах, какво ще се случи краткосрочно на пазара на метали. Безплатен анализ
      е,не беше ли и елемнтарно,че като приберът на Башар газа,ще падне?
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
        аз също го отиграх надолу среброто,но още не съм го затворил,има мегдан за още според мен
        Не надолу, а движението нагоре. Това отиграх. Беше прекалено видно и елементарно. В постовете ми от юли или август написах, какво ще се случи краткосрочно на пазара на метали. Безплатен анализ

Коментар

• това сребро никога не съм го играл не го усещам нещо иначе златцето си е най апетитно ей го за 4 дни 60 долара на кюлец

Коментар

Еми то порасна доста прилично среброто. Какво повече искаш да си купил и продал, а не да бърбориш врели некипели. Аз най-точно предвидих движението и го отиграх сравнително добре. В момента е нито за покупки, нито за продажби един такъв никакъв момент. Това е препоръка
            аз също го отиграх надолу среброто,но още не съм го затворил,има мегдан за още според мен
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
              Кво става...."златари"??
              Нъл шеше да расте!?

Класика в жанра!

http://s018.radikal.ru/i513/1309/92/8761aeb51450.png
              Еми то порасна доста прилично среброто. Какво повече искаш да си купил и продал, а не да бърбориш врели некипели. Аз най-точно предвидих движението и го отиграх сравнително добре. В момента е нито за покупки, нито за продажби един такъв никакъв момент. Това е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
                Нъл шеше да расте!?
                Как е, колега? Нещо много си превъзбуден. Добре ли спа през нощта?!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Кво става...."златари"??
                  Нъл шеше да расте!?

Класика в жанра!

http://s018.radikal.ru/i513/1309/92/8761aeb51450.png

Коментар

• под 1280 днес

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
                      Гледай: http://www.zerohedge.com/news/2013-0...ket-20-seconds

Пълен ташак!
                      Вече правят тестове: "на живо"
                      Толкова са извън контрол нещата, че си "блокират" сървърите....

ето още един ташак
                      (Reuters) - Федералният резерв на САЩ ще обяви следващата седмица, че ще намали месечните си разходи за закупуване на активи с $ 10.00 милиарда
                      Не мога да бъда сигурен, защото гледам на Демо, обаче в този случай не става въпрос за поръчка на маркет. Директно е въведена поръчка продава на ниска цена. Демек поръчката е била селл на 1344 или нещо подобно. Съдя по това, че имам 2 тейк профита 1350 и 1345, като и двата са изпълнени в един и същ момент в 1344,50. Или става въпрос за дебели пръсти или за насилствен пробив на много голяма съпротива в 45-50. Може и маркет да е било, защото там би следвало да има доста стопове.

Още 10 долара заминаха 1313 на петък 13-ти

Коментар

9 Biggest Banks' Derivative Exposure - $228.72 Trillion
                        За това говоря от доста време... Размерът на световната икономика е само 45 трилиона. Сами си правете сметката, на каква огромна шашма сме свидетели? Един и същи актив е заложен поне на 5 различни места като гаранция. А златото и среброто като най-ликвидните активи за заложени поне двайсетократно.
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Уелс Фарго е доста консервативна. Така от нея трудно може да се очакват нерпиятни изненади надолу, но и трудно ще порастне много нагоре.
                          Каква ирония?!... Единствената банка към която все още имам някакво уважение. Те наистина ще са последните които ще потънат.

Коментар

Знам за златото - вече го казах
                            А мултимилиардери са тези боклуци който притежават лиценза за печатане на хартишки - ФЕД
                            Аз не щЪ - имам друга ценностна система
                            Знаеш дръжки . Ако наистина знаеше щеше да видиш и този спад сега

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Верно прекалена ( то и толкова съм им чак де ), ама нека да има ...мисля че сектора ще е от тези дето ще бият индексите.
                              Бих могъл и отделна банка да добавя към горните, например С - ситигруп. Много подробна статия четох за нея. Поради по добрата си експозиция ( и традиции) интернационално се очаква да има конкурентни предимства пред другите уса и европейски банки.
                              Или на бай Бъфю банката - STI ...
                              Друго по добро предложение ?
                              Аз лично съм си взел банк ъф америка. мислех да е ДжПМ, BAC има доста повече вкарани очаквания в цената, което вдига риска и доста да падне ако не се оправдаят, но този лов на вещици в JPM нещо не ми харесва и искам да видя дали това няма да вземе да стане наистина мазало. Сити имат малко капитал, ако им вкарат изисквания за повече капитал това ще я удари. Уелс Фарго е доста консервативна. Така от нея трудно може да се очакват нерпиятни изненади надолу, но и трудно ще порастне много нагоре. За регионалните по-добре ЕТФ да си вземе човек. Те са прекалено много и е просто невъзможно да бъдат проучени всичките. Иначе ЮС Банкорп - която всъщност хем работи като регионална, хем е доста голяма е добра, но и тя като Уелс Фарго ми изглежда с твърде нисък риск.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Ако купиш ЕТФ и за големи банки и за регионални и за финансови услуги просто хващаш целия финансов сектор. Това не е точно диверсификация Т.е. прекалено широка диверсификация. .
                                Верно прекалена ( то и толкова съм им чак де ), ама нека да има ...мисля че сектора ще е от тези дето ще бият индексите.
                                Бих могъл и отделна банка да добавя към горните, например С - ситигруп. Много подробна статия четох за нея. Поради по добрата си експозиция ( и традиции) интернационално се очаква да има конкурентни предимства пред другите уса и европейски банки.
                                Или на бай Бъфю банката - STI ...
                                Друго по добро предложение ?

Коментар

X