IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
    какво стана сега, дано я докретаме до социална пенсия ли ?
    Ми те говорят за пенсионна възраст от 70 години, но реално след пет може и за 80-90 годишно пенсиониране да става въпрос

Коментар

• Абе къде избяга Шемата. Да идва и да го пука това зло

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
        Абе това сребро няма ли вече да преминава съпротивата 33 какво я лигави в зоната 30-31 ЪПП ЪПП ЪПП
        Бих посъветвал да се изчака до понеделник за сребро.. китайците да видим дали ще се напънат да обърнат посоката на 3 годишния си мечи пазар, ако продължат да забиват надолу всичко ще се спихне.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
          Това е супер вярно социалните системи водят само до ограбване на реално трудещите се като не им дават право да разполагат с парите си които биват препазпределяни към дегенератите в обществото основно практикувано в Франция и Германия да не дава господ да попадаш в гетата им по тъмно
          какво стана сега, дано я докретаме до социална пенсия ли ?

Коментар

• Абе това сребро няма ли вече да преминава съпротивата 33 какво я лигави в зоната 30-31 ЪПП ЪПП ЪПП

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak
              именно, купуваш сега и харчиш след 20 години вместо да се редиш на опашки пред пощата за мизерна пенсия....

ако междувременно се гътнеш (да не дава господ, да му се свети името) децата ти ще харчат на воля и ще те споменават, а не да дават "социални" на мангалите...
              Това е супер вярно социалните системи водят само до ограбване на реално трудещите се като не им дават право да разполагат с парите си които биват препазпределяни към дегенератите в обществото основно практикувано в Франция и Германия да не дава господ да попадаш в гетата им по тъмно

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak
                само физическо и то основно наполеони и пендари, нямам грам "инвестиционно".
                Е имам и нумизматика, там е за тоз дето ги разбира
                Аз правих сметки мислих струвах и реших че на хартия е по далавера, макар че и физическо е готинно ама печелбата е малко по малка макар че наполеоните ако ги купуваш от чейнджа съм ги сметал не са изгодни сигурно ги купуваш на по сносни цени директно от други притежатели едно време имаше една групичка в София търгуваше яко с наполеони крюгери махмудки купуваха продаваха като изоглавени тогава една унция крюгер беше 600 лева и ми викаха сега е яко скъпо не си заслужава нека падне малко дали е било отдавна. От чейнджа най далавера е кенгурото крюгера и сто грамовото кюлче, а аз предпочитам фонда си щото нема никава надценка Успех и дано някой ден натрупаш метричен тон

Коментар

• Няма магическа пръчка за съжаление .

Не всичко става на момента...трябва малко търпение .

Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнение
                  брей нали балон, ще пада пък ква стана тя...

май балоните под налягане трябва да ги търсим в тази тема.
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнение
                    брей нали балон, ще пада пък ква стана тя...

На хартия или физическо си или и на двете

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!
                      Тия постове не ги ли трият то 90% от темата е давай долареееееее другата пуууууууууууккккк да не сте мажоритари в инвестор бъгъто

Коментар

• брей нали балон, ще пада пък ква стана тя...

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                          Сигурен бях, че Бернанке блъфираше за QE ... Хубаво ги изблъфира днес...и хубаво ще ги блъфира за всяка следваща среща .

Умната !!!

ПУУУККККККККККККККККККККККККККККККККККККККККккк!!!
                          ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                            Пуснах 10 допълнителни къси на 1664$

Стоп 1720 $

Успех!
                            Браво почнал си да играеш със стопове по добре си купи ETCS на късо нема ливъридж и може да си го чакаш пукането вечно щото на маржин от 1664 ако ти удари стопа на 1720 си е загуба процентно яка

Коментар

• Пуснах 10 допълнителни къси на 1664$

Стоп 1720 $

Успех!

Коментар

• Сигурен бях, че Бернанке блъфираше за QE ... Хубаво ги изблъфира днес...и хубаво ще ги блъфира за всяка следваща среща .

Умната !!!

ПУУУККККККККККККККККККККККККККККККККККККККККккк!!!

Коментар

Working...
                                X