IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пукате ли златото да не ви напука портфейлите или се надявате на корекциийка Кат гледам нещо ще тества 1700 психо границата

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      Не ми се вярва, че това възходящо движение при Златото ще продължи дълго .
      В какво вярваш и в какво не вярваш е последното нещо с което ще се съобрази любимия ти пазар на златото.....

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
        Абе фундаментално си е балон, пък вие си играйте техниката ... Там не е балон

Мъдрец.
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Абе фундаментално си е балон, пък вие си играйте техниката ... Там не е балон

Коментар

• Днешната търговия ще я помня доста време
            "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
              Абе ти срам нямаш ли?
              Не е срамно че си ТЪП като гъза на Дан Колов, а че си упорит в тъпотията си. Не спираш да ръсиш глупости. За тренда, че не го виждаш да не говорим, а че неможеш да напипаш пулса на пазара е очевидно от години. Така че поне си трай. Ходи си тихо и кротко на църква и пали свещи (не за демо сметките си) Господ да се смили над бедната ти и изтерзана еснафска душица.
              Много хубаво си го определил от една страна,но от другата не забравяй,че е заслужил инвеститор!

Коментар

• Абе ти срам нямаш ли?
                Не е срамно че си ТЪП като гъза на Дан Колов, а че си упорит в тъпотията си. Не спираш да ръсиш глупости. За тренда, че не го виждаш да не говорим, а че неможеш да напипаш пулса на пазара е очевидно от години. Така че поне си трай. Ходи си тихо и кротко на църква и пали свещи (не за демо сметките си) Господ да се смили над бедната ти и изтерзана еснафска душица.

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение

Коментар

• Ще понакупя това онова преди да затворят
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

И на мене колега Схема мисля че утре ще падне под 1500 затова ти предлагам тази нощ да чакаш новото отваряне на пазара със затаен дъх и подготвен с един милион къси унции веднага щом отвори пазара вече виждам че си станал трелионер в зелено естествено за консултацията с мене ще се изръсиш с някоя и друга хилядарка все пак аз не сам Хари Шулц дето взима по 3000 гущера на час аз съм много по специален консултант по благородни метали и моята усулуга струва десетки хиляди долара на изречение

Коментар

• Първоначално изпратено от гигов Разгледай мнение
                      какъв стоп , гадните хиени ще минат , ще ти оберат стопа и ще продадат за 1200 до средата на септември.....махай стопа.
                      А така и ти ли си от скъсяващите балона пукайте го тая гад на 33 долара да става

Коментар

Пуснах 10 допълнителни къси на 1664$

Стоп 1720 $

Успех!
                        какъв стоп , гадните хиени ще минат , ще ти оберат стопа и ще продадат за 1200 до средата на септември.....махай стопа.

Коментар

• Не ми се вярва, че това възходящо движение при Златото ще продължи дълго .
                          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
                            Абе къде избяга Шемата. Да идва и да го пука това зло
                            В двора е полива китките че ще изсъхнат вика като стане на 1200 да го викнеме да затвори късите че си е поръчал едно ферари и вика от късите дето ги имама най малко ферераи ще си взема Мъдър човек е схемата

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                              Бих посъветвал да се изчака до понеделник за сребро.. китайците да видим дали ще се напънат да обърнат посоката на 3 годишния си мечи пазар, ако продължат да забиват надолу всичко ще се спихне.
                              Понеделник е labor day и борсите са затворени ма ти си чакай
                              "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                                Бих посъветвал да се изчака до понеделник за сребро.. китайците да видим дали ще се напънат да обърнат посоката на 3 годишния си мечи пазар, ако продължат да забиват надолу всичко ще се спихне.
                                А аз си имам от ниво 28 долара вече няколко месеца си го държа така че не бързам не го играя на ливъридж така че каквото и да стане здраве да е макар че ниво от 36 долара в скоро време би могло да бъде очаквано преспокойно другият вариант е тест на зоната около 26,50 долара макар че си мисля че конолидацията приключи и би трябвало да наблюдаваме ново възходящо движение

Коментар

Working...
                                X