If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тоест и ти си ПУКККККККККККККККККККККККККК ми щом ще е под 1400 купи нещо късо и праи 10-20-100 бона и кротувай щото ако от 1691 падне на 1400 и имаш позиция без ливъридж преспокойно можеш да изкараш тия цифри горе, а с ливъридж тук виж умножиш по 100 тоест извода е имаме схема номер 2 единият пукккккк другият кърти ще пада под 1400 и тва всеки ден
Много отдавна съм в къса позиция и до 1200 ще затварям малки части , ама ще си оставя и малко за към 900 където е целта на златото.
тея нива са невероятни за продажба, като се има в предвид че в края на годината цената ще е най вероятно под 1400.
Тоест и ти си ПУКККККККККККККККККККККККККК ми щом ще е под 1400 купи нещо късо и праи 10-20-100 бона и кротувай щото ако от 1691 падне на 1400 и имаш позиция без ливъридж преспокойно можеш да изкараш тия цифри горе, а с ливъридж тук виж умножиш по 100 тоест извода е имаме схема номер 2 единият пукккккк другият кърти ще пада под 1400 и тва всеки ден
Мерси Шемов за съвета. Твоите инвестмънти как са - 60 къси откъм 1620 бяха последно ?
Сега ще каже че е добавил нови милион къси и като падне с пет долара ще каже пУКККККККк златото е балон станах милионер то тоя кой ли го следи какво прави само зомбира тук присъстващите с Пукккккккккк сигурно се надява на силата на мисълта за да излезе от батака който сам е забъркал
И кое точно да видим ....за да разберем как виждаш развитието при златото............дал си линк към форум от 42 страници.................може някъде и да е написана истината ,ама ................нема да чета 42 страници ..............
И кое точно да видим ....за да разберем как виждаш развитието при златото............дал си линк към форум от 42 страници.................може някъде и да е написана истината ,ама ................нема да чета 42 страници ..............
Нямаше вятър да го духне към дървото и Мечо Пух си остана така да виси на балона: можеше да вижда меда, можеше да мирише меда, но не можеше да го стигне.
След малко пак се обади:
— Кристофър Робин! — прошепна силно той.
— Какво?
— Струва ми се, че пчелите подозират нещо!
— Какво мислиш, че…
— Не знам, но нещо ми подсказва, че стават подозрителни!
— Може би подозират, че искаш да им вземеш меда?
— Може би! С пчелите никога не се знае какво може да ти се случи!
Настъпи тишина. После Пух пак извика:
— Кристофър Робин!
— Да?
— Имаш ли у вас чадър?
— Мисля, че имам.
— Искам да го донесеш тук, да се разхождаш с него под дървото, от време на време да поглеждаш нагоре към мен и да казваш: „Бре, бре! Май че ще вали!“ Мисля, че ако направим така, по-лесно ще ги измамим. 31.08.2012, 15:39
Коментар