IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
    Тоест и ти си ПУКККККККККККККККККККККККККК ми щом ще е под 1400 купи нещо късо и праи 10-20-100 бона и кротувай щото ако от 1691 падне на 1400 и имаш позиция без ливъридж преспокойно можеш да изкараш тия цифри горе, а с ливъридж тук виж умножиш по 100 тоест извода е имаме схема номер 2 единият пукккккк другият кърти ще пада под 1400 и тва всеки ден
    Много отдавна съм в къса позиция и до 1200 ще затварям малки части , ама ще си оставя и малко за към 900 където е целта на златото.

Коментар

• Към момента са на загуба . Имам 50 и 10 от 1664 $ .

Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
      Мерси Шемов за съвета. Твоите инвестмънти как са - 60 къси откъм 1620 бяха последно ?
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Neo23 Разгледай мнение
        тея нива са невероятни за продажба, като се има в предвид че в края на годината цената ще е най вероятно под 1400.
        Тоест и ти си ПУКККККККККККККККККККККККККК ми щом ще е под 1400 купи нещо късо и праи 10-20-100 бона и кротувай щото ако от 1691 падне на 1400 и имаш позиция без ливъридж преспокойно можеш да изкараш тия цифри горе, а с ливъридж тук виж умножиш по 100 тоест извода е имаме схема номер 2 единият пукккккк другият кърти ще пада под 1400 и тва всеки ден

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
          Мерси Шемов за съвета. Твоите инвестмънти как са - 60 къси откъм 1620 бяха последно ?
          Сега ще каже че е добавил нови милион къси и като падне с пет долара ще каже пУКККККККк златото е балон станах милионер то тоя кой ли го следи какво прави само зомбира тук присъстващите с Пукккккккккк сигурно се надява на силата на мисълта за да излезе от батака който сам е забъркал

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            По-добре купувай Суровини отколкото минни компании.

При евентуален спад на суровините ще изгубиш много по-малко .
            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от ChromaX Разгледай мнение
              Ъпп ;-) Много сте тихи днес ;-)
              Всеки като сложи по един бет и оспамва форума , но явно не са много тук тези , които ще хванат новия Ъп-Тренд :-)

бтв оглеждате ли се и за акциите на минните компании?

Silver Wheaton anyone?
              тея нива са невероятни за продажба, като се има в предвид че в края на годината цената ще е най вероятно под 1400.

Коментар

• По-добре купувай Суровини отколкото минни компании.

При евентуален спад на суровините ще изгубиш много по-малко .

Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                Брокерите се прибраха и полудяха...засега съм 50% ин в акции на минни компании. Ако златото затвори над 1700 днес ще алокирам още.
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ChromaX Разгледай мнение
                  Ъпп ;-) Много сте тихи днес ;-)
                  Всеки като сложи по един бет и оспамва форума , но явно не са много тук тези , които ще хванат новия Ъп-Тренд :-)

Silver Wheaton anyone?
                  Брокерите се прибраха и полудяха...засега съм 50% ин в акции на минни компании. Ако златото затвори над 1700 днес ще алокирам още.
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Ъпп ;-) Много сте тихи днес ;-)

Silver Wheaton anyone?

Коментар

• БАЦЕ (чукча) - чукча не читатель, чукча писатель !
                      А иначе - Който търси - намира !

Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                      И кое точно да видим ....за да разберем как виждаш развитието при златото............дал си линк към форум от 42 страници.................може някъде и да е написана истината ,ама ................нема да чета 42 страници ..............

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
                        Така очаквам развитието на нещата при златото.
                        И кое точно да видим ....за да разберем как виждаш развитието при златото............дал си линк към форум от 42 страници.................може някъде и да е написана истината ,ама ................нема да чета 42 страници ..............

Коментар

• Така очаквам развитието на нещата при златото.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                            Нямаше вятър да го духне към дървото и Мечо Пух си остана така да виси на балона: можеше да вижда меда, можеше да мирише меда, но не можеше да го стигне.
                            След малко пак се обади:
                            — Кристофър Робин! — прошепна силно той.
                            — Какво?
                            — Струва ми се, че пчелите подозират нещо!
                            — Какво мислиш, че…
                            — Не знам, но нещо ми подсказва, че стават подозрителни!
                            — Може би подозират, че искаш да им вземеш меда?
                            — Може би! С пчелите никога не се знае какво може да ти се случи!
                            Настъпи тишина. После Пух пак извика:
                            — Кристофър Робин!
                            — Да?
                            — Имаш ли у вас чадър?
                            — Мисля, че имам.
                            — Искам да го донесеш тук, да се разхождаш с него под дървото, от време на време да поглеждаш нагоре към мен и да казваш: „Бре, бре! Май че ще вали!“ Мисля, че ако направим така, по-лесно ще ги измамим. 31.08.2012, 15:39

Операцията май е прехваната от нови играчи

http://www.segabg.com/pic/10912/614883-l.jpg
                            Last edited by Minavast; 03.09.2012, 21:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
                              След 1 2 месеца като тръгне пак нагоре златото като влеза с 100% левредж и упетторявам
                              Заемният капитал е нож с две остриета по добре по-малко ама по-сигурно

Коментар

• След 1 2 месеца като тръгне пак нагоре златото като влеза с 100% левредж и упетторявам

Коментар

Working...
                                X