IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пукате ли балона, спекуланти, пукате ли

На мен ли само ми се струва че миналата седмица златото проби две много важни нива - трендлинията от ал-тайм хайа и върха от февруари 2011, както и 200-дневната пълзяща средна; и че на седмична имаме огромен едногодишен триъгълник, който съвсем спокойно може да е завършен? Ако е така - тест на ол-тайм хайа до месец-два и ако падне...нали знаете какво следва...2500

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      сетиха се
      преди няколко месеца си обърнах физическото злато във физическо сребро-дали е правилно
      Времето ще покаже
      не е правилно. Златото е друга планета. Като го видят хората подлудяват. Незнам. В някакви гени е заложено.

Коментар

сетиха се
        преди няколко месеца си обърнах физическото злато във физическо сребро-дали е правилно
        Времето ще покаже
        Да не си боди-билдър?

Коментар

сетиха се
          Времето ще покаже
          Не много по скоро трябва да имаш и от двете не загуби ли много от превалутирането

Коментар

• Първоначално изпратено от ChromaX Разгледай мнение
            Silver Wheaton anyone?
            AGQ
            "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Къде е Форексмастъра?

Саксобанк пускат котировка Злато/Сребро - колкото и да не ми се вярваше,явно при хартиените суровини всичко е възможно щом минават през нищо неструващия долар със себестойност под 1 цент ....А тука някой си играеше да смята себестойността на златото и да твърди,че разликата от нея до сегашната цена,била балон
              сетиха се
              Времето ще покаже
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Правилен ход за директна обмяна на твърди валути! Защо да минава през $, неговото място вече е в "кръглата папка"

Коментар

• http://trader.benchmark.bg/news435.html
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Къде е Форексмастъра?

Саксобанк пускат котировка Злато/Сребро - колкото и да не ми се вярваше,явно при хартиените суровини всичко е възможно щом минават през нищо неструващия долар със себестойност под 1 цент ....А тука някой си играеше да смята себестойността на златото и да твърди,че разликата от нея до сегашната цена,била балон
                    Къде го това, я дай линк де?

Коментар

• Къде е Форексмастъра?

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Neo23 Разгледай мнение
                        Има повече технически, фундаментални и психологически причини които натежават в посока надолу отколкото нагоре. А няма защо да те открехвам, нали все пак колкото повече мечтатели като теб има за 3000 - 4500 толква е по голяма вероятноста да видим нива от към 900 преди това и да ти прибера паричките доволно.
                        Такива мнения харесвам! Правят ми да си въздъхна замечтано! Ако видя 900 продавам всичко....и бурканите с компот и всичко,всичко! Оставям си жената само да ми прави салата!

Коментар

Има повече технически, фундаментални и психологически причини които натежават в посока надолу отколкото нагоре. А няма защо да те открехвам, нали все пак колкото повече мечтатели като теб има за 3000 - 4500 толква е по голяма вероятноста да видим нива от към 900 преди това и да ти прибера паричките доволно.
                          Значи , според теб преди да иде до 3000 ще слезе до 900 така ли ?? Еееееххх , само това ми требва ...веднъж у живота ......да знам със сигурност за такава врътка.....и ДРУГО МИ НЕ ТРЕБВААААААААААА.............

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                            2009 година казвах златото ще расте балон е това при около 1000 долара прогнозата му беше отново да върне на 250-300 толкова струвало, 2011 прогнозата му беше вече че ще върне на 800-900 толкава му било цената , тоя индивид има напредък чака да си остане на 1500-1600 та и ти като него само дето оня няма кинти и няма да загуби щото не инвестира на късо пък ти ще загубиш най-вероятно целта при златото варира от 3000 - 4500 до космоса като номинална стойност като реално изражение и сега не се е качило все същите неща можеш да си купиш както и преди година две или три та като викаш ще стане 900 направи анализ и го защити щото иначе не важи

Коментар

• Хич хабер си няма завалията То златото може и 900 да достигне ама 900 Амеро (нови долари с курс 1-но Амеро за $100)

Коментар

Много отдавна съм в къса позиция и до 1200 ще затварям малки части , ама ще си оставя и малко за към 900 където е целта на златото.
                                2009 година казвах златото ще расте балон е това при около 1000 долара прогнозата му беше отново да върне на 250-300 толкова струвало, 2011 прогнозата му беше вече че ще върне на 800-900 толкава му било цената , тоя индивид има напредък чака да си остане на 1500-1600 та и ти като него само дето оня няма кинти и няма да загуби щото не инвестира на късо пък ти ще загубиш най-вероятно целта при златото варира от 3000 - 4500 до космоса като номинална стойност като реално изражение и сега не се е качило все същите неща можеш да си купиш както и преди година две или три та като викаш ще стане 900 направи анализ и го защити щото иначе не важи

Коментар

Working...
                                X