Първоначално изпратено от itso78
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тавекс
Collapse
X
-
Бидейки абсолютно некомпетентен горещо бих ти препоръчал Тавекса.
Цените им за обикновен гражданин са без конкуренция, а и са една изключително позитивна компания. При тях новините винаги са цветя и рози - независимо дали златото поскъпва или поевтинява. Както казват - поевтиняването е просто основа за бъдещо покачване .
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеИнтересно ми е колко хора от форума се записаха за работата в Тавекс???
ВАЛУТНА ТАБЛИЦА - принтирайте преди да тръгнете на път! (от падащото меню си изберете Български лев)
BGN BGN EUR USD BGN BGN EUR USD
10 = 1.20 ~ 5.10 ~ 6.70 5 = 41.60 ~ 21.20 ~ 27.80
...........
Излиза, че тия 50 000 лв., ако ми ги сметнат по техният курс ще са ~6000, или 501 лв. на месец
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеАбе и аз мисля да се явявам на интервю в една фирма.Вярно не е толкова популярна колкото Тавекс но сравнително известна ,особенно на хората в бранша.Та чудя се каква заплата да поискам а и каква да си отпусна но не знам дали ще получа тук съвети или да създам отделна тема.Между другото digicom_2005 какви заплати дават в рекламния отдел на Тавекс. P.S.работя с Тавекс, предимно обмяна на валута и съм много доволен от тях
"За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него ." - хареса ми
П.П. За реклама пари още не съм им искала, но всички тук ме наведохте на тая мисъл, следващия път , на втората част от интервюто ще им кажа...
Коментар
-
Абе и аз мисля да се явявам на интервю в една фирма.Вярно не е толкова популярна колкото Тавекс но сравнително известна ,особенно на хората в бранша.Та чудя се каква заплата да поискам а и каква да си отпусна но не знам дали ще получа тук съвети или да създам отделна тема.Между другото digicom_2005 какви заплати дават в рекламния отдел на Тавекс. P.S.работя с Тавекс, предимно обмяна на валута и съм много доволен от тяхЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsЗа женските ОФФце си права
А за другите ти " излишизми" - няма да си губя времето!
Ще ти трябва....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеЕвалата, како. Дано стане 50к годишно не са за изтърване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsЗа мисленето ти - не го оценявам - анализирам го - това ми е част от работата...
Никъде не съм писала, че Тавекс, са пирамида! - е добре де, само "че са ужасни спекуланти"
И не ТИ преценяваш дали съм за тази работа или не! - Нямам нищо общо с тази фирма,нито ме интересува ТИ дали ще рабогиш там. НО! - ха на бас,че няма да те наемат!
И знаеш ли защо?
Защото не ставаш за тази работа!
Кой е овцата,сега? - А,познай
Нищо лично!
Това е моя анализ по твоя въпрос.
Анализатора, с това поведение вероятно само с анализите ще си останеш! Имай предвид , че светът е огледало и получаваш това, което си дал! Сигурно си много самотен и озлобен човечец, за да се ядеш така с непознати. Или може би си свикнал всички жени около теб да са овце! Ами това си твой проблем! Както и да е, бъди щастлив! След като не се интересуваш къде ще работя не прави коментари. Няма нужда от излишизми, нали?! И се поуспокой малко , че пишеш с краката си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от digicom_2005 Разгледай мнениеПредстави си , поканиха ме на интервю, затова пуснах тази тема... Даже минах първата част от интервюто, да видим какво ще стане с останалите две части...
Евалата, како. Дано стане 50к годишно не са за изтърване.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от goldrun Разгледай мнениеАма голям смях Не си се занимавала ама точно определи дори в проценти, че изкупната цена е над борсата!
Съвет - преди интервюто си направи труда и разучи що е то тройунция злато!
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеЧовека решил да се информира ,вий веднага почнахте с обидите ,не знам кой е простият в случая .....
Никой не дава пари лесно ,в конкретния случай със сигурност става въпрос за специфична и отговорна работа най-вероятно свързана с доста часове на ден сигурно с работното време на МОЛа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsВъв връзка с разширяването на бизнеса в България, на 15 май Тавекс ЕООД отваря офис в МОЛ Галерия - гр. Бургас. Поради това се откриват работни места за следната позиция:
Касиер/Консултант
Отговорности:
- Обмен на валута в брой
- Консултации относно инвестициите в злато и другите финансови услуги на фирмата
- Административна помощ за оперативната дейност
Изисквания:
- Умение за работа с числа
- Позитивно отношение и добра комуникативност
- Работен английски език
- Желание и умение за работа с клиенти
- Липса на предишен банков опит е предимство
Ние ви предлагаме:
- Интересна и предизвикателна работа
- Възможност за развитие в млад и задружен колектив
- 900 лв. нетна работна заплата след обучение
- Гъвкаво работно време
Изпратете вашето CV, мотивационно писмо и актуална снимка.
Не си за тази работа!
С това мислене и тези глупости които изписа.
Вече за някакви 900 левчета му викат пирамида?! Ей какви овце щъкат у наше село!
Прост народ!
Мисленето ми , слава богу, не го оценяваш ти!!! И не ТИ преценяваш дали съм за тази работа или не! Чети малко по внимателно, никъде не съм писала , че Тавекс, са пирамида! Писах, че съм си имала работа с пирамида! Ама така е, като бързаш да слагаш етикети на хората. Кой е овцата , сега?
п.п. И обявата не е тази...Last edited by digicom_2005; 18.04.2012, 00:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеЕ няма ли да почакаш поне да те викнат на интервю или директно ще им се натресеш все пак обявата мисля е до 20-април за набиране на кандидатури
хихихихихихихихихи
Коментар
Коментар