Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тавекс
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от digicom_2005 Разгледай мнениеНе, не става въпрос за тази обява. в джобс имат друга, за заплата 900 лв. нето. Нормално е да се интересувам от евентуалния си работодател. Колкото до това дали са ми верни сметките или не - все пак не съм се занимаввала точно със злато, така че е нормално Затова пуснах тема тук, да ми обяснят компетентните...
На останалите, благодаря! Ще отида нинтервюто и ще преценя на място.
Е няма ли да почакаш поне да те викнат на интервю или директно ще им се натресеш все пак обявата мисля е до 20-април за набиране на кандидатури
хихихихихихихихихиBulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеТавекс са много точни и иновативни спредовете при валутите са много изгодни същото и важи за златото малко по скъпичко от западна европа но и курс купува е по-висок най-важното гарантирано че няма да ти пробутат фалшива валута няма скрити комисионни за чейндж са най-добрите плюс още едно бюро на витошка
В момента по Ботев към Сливница има бюра който купуват долара на 1,49 и продават на 1,491 примерно.
на Граф Игнатиев има бюро Никар което работи с всички цветни валути с по добри маржове...това никар което е на витошка е издънка от никар от мазето на пл.Славейков....
на НДК има друго бюро политур с добри курсове....
Така че за големи суми не стават Тавекс.....
Коментар
-
Тавекс са много точни и иновативни спредовете при валутите са много изгодни същото и важи за златото малко по скъпичко от западна европа но и курс купува е по-висок най-важното гарантирано че няма да ти пробутат фалшива валута няма скрити комисионни за чейндж са най-добрите плюс още едно бюро на витошка
Коментар
-
Първоначално изпратено от digicom_2005 Разгледай мнениеКолкото до това дали са ми верни сметките или не - все пак не съм се занимаввала точно със злато, така че е нормално
Съвет - преди интервюто си направи труда и разучи що е то тройунция злато!
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнениеС каквото и да се занимаваш - сметките са си сметки, така че не е нормално
Иначе успех на интервюто (ако въобще има такова де ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнениеЕ нека се пробват , ама уж случайно някой да пуска нова тема и "без да иска" да споменава от 2% до 10 % над борсови цени , много съмнително става.
Значи сега съм си заслужила даже и по голяма заплата от 900..... Като отида при тях ще им кажа и за реклама да ми плащат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от digicom_2005 Разгледай мнениеНе, не става въпрос за тази обява. в джобс имат друга, за заплата 900 лв. нето. Нормално е да се интересувам от евентуалния си работодател. Колкото до това дали са ми верни сметките или не - все пак не съм се занимаввала точно със злато, така че е нормално Затова пуснах тема тук, да ми обяснят компетентните...
Иначе успех на интервюто (ако въобще има такова де ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеами всяка реклаам е добре дошла, така че що да не се пробват? А и съвсем спокойно рекламата може да е фиктивна и вече да си е назначен човека, просто е отличен начин за не особено позната фирма да си увеличи познаваемостта на марката.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнениеда не става въпрос за тая работа
http://www.tavex.bg/index.php?main=397
Тарикати са иначе рекламният им отдел По-голяма БЕЗПЛАТНА реклама едва ли щяха да си направят. От няколко месеца се счупиха по всички сайтове да пишат за огромната заплата. Сега видях, че са си удължили крайният срок - явно има ефект.
п.п. друг е въпросът дали и ти не си част от рекламната им кампания, ''щото нещо не са ти много верни сметките
Не, не става въпрос за тази обява. в джобс имат друга, за заплата 900 лв. нето. Нормално е да се интересувам от евентуалния си работодател. Колкото до това дали са ми верни сметките или не - все пак не съм се занимаввала точно със злато, така че е нормално Затова пуснах тема тук, да ми обяснят компетентните...
Коментар
-
Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнениеда не става въпрос за тая работа
Тарикати са иначе рекламният им отдел По-голяма БЕЗПЛАТНА реклама едва ли щяха да си направят. От няколко месеца се счупиха по всички сайтове да пишат за огромната заплата. Сега видях, че са си удължили крайният срок - явно има ефект.
п.п. друг е въпросът дали и ти не си част от рекламната им кампания, ''щото нещо не са ти много верни сметкитеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
п.п. друг е въпросът дали и ти не си част от рекламната им кампания, ''щото нещо не са ти много верни сметките
Коментар
-
Първоначално изпратено от goldrun Разгледай мнениеБорса - 1646.50USD = 2453лв. (приблизително) = 78.80лв/гр (приблизително)
Тавекс - Друго инвестиционно злато (1 грам) 74.73 81.51
-5% +4% (приблизително)
Коментар
Коментар