IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Швейцарският франк ще пада или ще расте

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivativ Разгледай мнение
    Според мен ще поскъпва. Там са парите на половината свят . Пазарите имат в пъти повече от SNB . Ще я пробият. Дано да греша.
    Ще падне я как няма да падне ще му съдерем на еврото шортите първа цел 1,10 после паритет и така до справедливият курс 0,80 въпросът е не дали ще стане, а кога

Коментар

• Първоначално изпратено от kgroup Разгледай мнение
      Какво е мнението ви няколко месеца по - късно?

http://metatrader.benchmark.bg/news432.html
      Според мен ще поскъпва. Там са парите на половината свят . Пазарите имат в пъти повече от SNB . Ще я пробият. Дано да греша.

Коментар

• Какво е мнението ви няколко месеца по - късно?

http://metatrader.benchmark.bg/news432.html

Коментар

• 2012

Първоначално изпратено от kgroup Разгледай мнение
          Това ме посъветвахте в друга тема да направя.
          Моля, споделете вашето мнението за движението на Швейцарският франк спрямо еврото, през следващата 1, 3, и 5 години.
          2012 Явно не си прочел добре, целия въпрос.......
          В краткосрочен план искам рефинансиране, но на по - нисък франк и от друга банка.

Коментар

• Първоначално изпратено от kgroup Разгледай мнение
            Да дръпна малко темата напред, че ме интересува..::
            няма за какво да дърпаш темата защото е меко казано несериозна (дори и самото заглавие е смешно), а и няма кой да ти каже през следващите 30 години как ще се движи шв.франк

....................... иначе и мен ме интересува движението ......................... но няма кой да каже

Коментар

• Да дръпна малко темата напред, че ме интересува..

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                НЕ ОЧАКВАХ ОТ ТЕБ да напишеш подобно нещо

това да го беше написала мисирката -> щеше да е нормално за нея, но ти успя да ме учудиш

я посочи сега къде съм написал, че съм станал милионер от форекс
                ами косвено така разбрах посланието ти ,че винаги си играл с/у тълпата..а това води милиони печалби.

Коментар

• Първоначално изпратено от sisiko Разгледай мнение
                  Йосифе, ти четеш ли какво съм написал. Писал съм АКО падне под 1.19да купи, а не сега да я купи. И това е за негово успокоение, защото е питал как евентуално да се хеджира, ако остане на кредит във франкове. А за другия въпрос , защо тази банка масово раздаваше кредити във франкове когато започваше 2008 кризата?
                  сори... прочел съм го набързо...
                  а иначе тя започна 2007 г. да ги дава и само за период от няколко месеца..Иначе си прав ,че това беше груба грешка и от банката и от кредитополучателите поради характера на приходите на българите , а те са основно в лева , евро и долари... Този тип кредити БНБ не трябваше да ги допуска на пазара .. но както се казва колата се е обърнала вече

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                    Опс най-после един Форекс милионер да срещна_
                    НЕ ОЧАКВАХ ОТ ТЕБ да напишеш подобно нещо

това да го беше написала мисирката -> щеше да е нормално за нея, но ти успя да ме учудиш

я посочи сега къде съм написал, че съм станал милионер от форекс
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                      нали франка ще пада... за каква пут опция говориш.Сам си противоречиш - франка ще пада пък евро/франк като стигнел паритета да си упражни опцията...пък гръцката банка знаела и тя че франка ще пада защото имала швейцарско участие... И ти май искаш да го набуташ човека..То колкото му пари под краката от този кредит ...
                      Йосифе, ти четеш ли какво съм написал. Писал съм АКО падне под 1.19да купи, а не сега да я купи. И това е за негово успокоение, защото е питал как евентуално да се хеджира, ако остане на кредит във франкове. А за другия въпрос , защо тази банка масово раздаваше кредити във франкове когато започваше 2008 кризата?
                      Last edited by sisiko; 27.02.2012, 19:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от sisiko Разгледай мнение
                        4. Според мен е добре да останеш на франкове. За защита може да купиш няколко месечна пут опция EURCHF, ако курса падне под 1.19 и да я затвориш около паритета , ако е достигнат. Можеш и сам да се хеджираш с опции при ИП. Няма да правя реклама
                        5.Франка ще пада.
                        нали франка ще пада... за каква пут опция говориш.Сам си противоречиш - франка ще пада пък евро/франк като стигнел паритета да си упражни опцията...пък гръцката банка знаела и тя че франка ще пада защото имала швейцарско участие... И ти май искаш да го набуташ човека..То колкото му пари под краката от този кредит ...

Коментар

• 1.Доколкото знам , тази банка е гръцка, но в нея има швейцарско участие. Със сигурност имат достъп до инфо , свързано с франка. Ако се съди по това което ти предлагат, то би следвало франка да поевтинява в следващите години.
                          2. Ясно е вече , че се преборва кризата с печатане повсеместно, и Швейцария не е изключение. Така, че със сигурност ще успеят да стабилизират положението минимум за 1-2год.или малко повече Т. е. има вероятност да има отлив от франка за това време, като тези капитали ще се пренасочат в други инвестиции.
                          3. Със сигурност си плащал досега предимно лихвите. Главницата ти е намаляла слабо, а те искат да я увеличат.( Да не говорим за плаващия лихвен процент който ще вдигат когато си поискат.) Още едно прецакване. (Със сигурност след няколко години ще имаш ново предложение.)
                          4. Според мен е добре да останеш на франкове. За защита може да купиш няколко месечна пут опция EURCHF, ако курса падне под 1.19 и да я затвориш около паритета , ако е достигнат. Можеш и сам да се хеджираш с опции при ИП. Няма да правя реклама
                          5.Франка ще пада.
                          Last edited by sisiko; 27.02.2012, 18:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от proect Разгледай мнение
                            Ние ползваме само скъпо струващи платени анализи, от най-известните световни маркетингови и анализаторски агенции, именно за това успяваме дори и в кризисни времена. Влагаме ресурс за информация и получаваме най-доброто, именно това ни отличава от колегите в България.
                            Нищо не ползвате, щом не ползвате мен !!!!!
                            Аз съм най-добрия АНАЛИЗАТОР !!!!
                            Обаче съм много скъп за вашата компания !!!
                            Нямаш потенциал и нужните знания !!!
                            Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Ние ползваме само скъпо струващи платени анализи, от най-известните световни маркетингови и анализаторски агенции, именно за това успяваме дори и в кризисни времена. Влагаме ресурс за информация и получаваме най-доброто, именно това ни отличава от колегите в България.

Коментар

• Първоначално изпратено от proect Разгледай мнение
                                Трудно може да се прогнозира. За жалост, техническия анализ не може да влезе в употреба тук, като добър индикатор, защото в последните години нещата стават все по динамични и непредсказуеми. Търгувията не се подчинява на техническия анализ вече.
                                Според мен ще направиш грешка, ако се опиташ да прогнозираш курса.
                                Най-сигурния съвет е че валутите ще се обезценяват, а ценните металите ще поскъпват.
                                И какво тогаз "анализират" великия екип
                                от "анализатори", щом не подлежало???????
                                Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Working...
                                X