Първоначално изпратено от ivativ
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Швейцарският франк ще пада или ще расте
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kgroup Разгледай мнение
Коментар
-
2012
Първоначално изпратено от kgroup Разгледай мнениеТова ме посъветвахте в друга тема да направя.
Моля, споделете вашето мнението за движението на Швейцарският франк спрямо еврото, през следващата 1, 3, и 5 години.
В краткосрочен план искам рефинансиране, но на по - нисък франк и от друга банка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kgroup Разгледай мнениеДа дръпна малко темата напред, че ме интересува..::
....................... иначе и мен ме интересува движението ......................... но няма кой да каже
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеНЕ ОЧАКВАХ ОТ ТЕБ да напишеш подобно нещо
това да го беше написала мисирката -> щеше да е нормално за нея, но ти успя да ме учудиш
я посочи сега къде съм написал, че съм станал милионер от форекс
Коментар
-
Първоначално изпратено от sisiko Разгледай мнениеЙосифе, ти четеш ли какво съм написал. Писал съм АКО падне под 1.19да купи, а не сега да я купи. И това е за негово успокоение, защото е питал как евентуално да се хеджира, ако остане на кредит във франкове. А за другия въпрос , защо тази банка масово раздаваше кредити във франкове когато започваше 2008 кризата?
а иначе тя започна 2007 г. да ги дава и само за период от няколко месеца..Иначе си прав ,че това беше груба грешка и от банката и от кредитополучателите поради характера на приходите на българите , а те са основно в лева , евро и долари... Този тип кредити БНБ не трябваше да ги допуска на пазара .. но както се казва колата се е обърнала вече
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеОпс най-после един Форекс милионер да срещна_
това да го беше написала мисирката -> щеше да е нормално за нея, но ти успя да ме учудиш
я посочи сега къде съм написал, че съм станал милионер от форексfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениенали франка ще пада... за каква пут опция говориш.Сам си противоречиш - франка ще пада пък евро/франк като стигнел паритета да си упражни опцията...пък гръцката банка знаела и тя че франка ще пада защото имала швейцарско участие... И ти май искаш да го набуташ човека..То колкото му пари под краката от този кредит ...Last edited by sisiko; 27.02.2012, 19:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sisiko Разгледай мнение4. Според мен е добре да останеш на франкове. За защита може да купиш няколко месечна пут опция EURCHF, ако курса падне под 1.19 и да я затвориш около паритета , ако е достигнат. Можеш и сам да се хеджираш с опции при ИП. Няма да правя реклама
5.Франка ще пада.
Коментар
-
1.Доколкото знам , тази банка е гръцка, но в нея има швейцарско участие. Със сигурност имат достъп до инфо , свързано с франка. Ако се съди по това което ти предлагат, то би следвало франка да поевтинява в следващите години.
2. Ясно е вече , че се преборва кризата с печатане повсеместно, и Швейцария не е изключение. Така, че със сигурност ще успеят да стабилизират положението минимум за 1-2год.или малко повече Т. е. има вероятност да има отлив от франка за това време, като тези капитали ще се пренасочат в други инвестиции.
3. Със сигурност си плащал досега предимно лихвите. Главницата ти е намаляла слабо, а те искат да я увеличат.( Да не говорим за плаващия лихвен процент който ще вдигат когато си поискат.) Още едно прецакване. (Със сигурност след няколко години ще имаш ново предложение.)
4. Според мен е добре да останеш на франкове. За защита може да купиш няколко месечна пут опция EURCHF, ако курса падне под 1.19 и да я затвориш около паритета , ако е достигнат. Можеш и сам да се хеджираш с опции при ИП. Няма да правя реклама
5.Франка ще пада.Last edited by sisiko; 27.02.2012, 18:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от proect Разгледай мнениеНие ползваме само скъпо струващи платени анализи, от най-известните световни маркетингови и анализаторски агенции, именно за това успяваме дори и в кризисни времена. Влагаме ресурс за информация и получаваме най-доброто, именно това ни отличава от колегите в България.
Аз съм най-добрия АНАЛИЗАТОР !!!!
Обаче съм много скъп за вашата компания !!!
Нямаш потенциал и нужните знания !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от proect Разгледай мнениеТрудно може да се прогнозира. За жалост, техническия анализ не може да влезе в употреба тук, като добър индикатор, защото в последните години нещата стават все по динамични и непредсказуеми. Търгувията не се подчинява на техническия анализ вече.
Според мен ще направиш грешка, ако се опиташ да прогнозираш курса.
Най-сигурния съвет е че валутите ще се обезценяват, а ценните металите ще поскъпват.
от "анализатори", щом не подлежало???????Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
Коментар