Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Швейцарският франк ще пада или ще расте
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнениеНаучи подробности за хеджирането на вноските .
Коментар
-
Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнениеАко съм ти толкова важен - чети във "валутна"
преди това само си четях форума и и обикновенно заемах позиция срещу тълпата
след като ми баннаха първия ник си регистрирах този и спрях изобщо да влизам в темата на форекса ............................... така, че няма да мога да те следя колкото и да си "важен" по твоите оценкиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениепиша с повече от 2 ника които в повечето пъти спорят помежду си ....................... в тази тема дори всички никове са мои, а само ти се закачи да даваш акъл защото си с голяма тиква навярно
аз нищо не отричам и от чейндж съм направил първия си милион, но този човечец тепърва да го вкарваш в този филм с форекса е голяма простотия според мен
виждам, че не ти липсва самочувствие в "що е валутна търговия", та затова ще е интересно да те напишеш кви кинти вадиш годишно от форекса и от колко време си толкова успешен .................... давай -> чакаме те с интерес с всичките ми никове
Не обявявам сделки , нито приходи или загуби. Изключено е да ти кажа колко съм изкарал от форекс. Ако някой иска съвет - давам безплатно , доколкото разбирам от материята. Пиша рядко , но понякога си позволявам да анализирам една или друга валута или ситуация на пазара. Ако съм ти толкова важен - чети във "валутна"
Спирам със спама.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнениеНе си водя статистика кой с колко ника пише.
За четвъртития е много ценно , трябва да се учи по самоподготовка.
А случвало ли ти се е двата ти ника да спорят помежду си ??
Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнениеАко не разбираш що е валутна търговия , поне не я отричай. Разбира се , ако не си загубил пари там. Всички губещи правят подобни изказвания.
виждам, че не ти липсва самочувствие в "що е валутна търговия", та затова ще е интересно да те напишеш кви кинти вадиш годишно от форекса и от колко време си толкова успешен .................... давай -> чакаме те с интерес с всичките ми никовеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениете границите са отворени за такива които много разбират -> така, че хващай пътя, ако още не си тръгнал
ако беше наблюдателен щеше да видиш, че съм му дал съвет в другата тема, но "чукча е писател, а не читател"
За четвъртития е много ценно , трябва да се учи по самоподготовка.
Ако не разбираш що е валутна търговия , поне не я отричай. Разбира се , ако не си загубил пари там. Всички губещи правят подобни изказвания.
А случвало ли ти се е двата ти ника да спорят помежду си ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнениеАко не ти харесва какви съвети даваме в България - границите са отворени . Хващай гората и не се занимавай с нас.
Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнениеНе е задължително човек да търгува , за да е наясно в каква валута да се взима кредит , в каква да го връща и в каква да превалутира !!
Направил е грешка с тия франкове , а сега искат да го закопаят с още 50 К . И така за следващите 30 г. Аз бих взел мнение от всеки , само да взема правилното решение.
Прочети първата му тема и дай съвет на човека , а не обобщавай какви сме в Бг.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение...само в България някой може да даде подобен съвет....но той човека си знае...
Не е задължително човек да търгува , за да е наясно в каква валута да се взима кредит , в каква да го връща и в каква да превалутира !!
Направил е грешка с тия франкове , а сега искат да го закопаят с още 50 К . И така за следващите 30 г. Аз бих взел мнение от всеки , само да взема правилното решение.
Прочети първата му тема и дай съвет на човека , а не обобщавай какви сме в Бг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнениеВъпроса , който те вълнува има много сериозни и аргументирани отговори в другата ти тема . Даже се учудвам на сериозността на колегите . Не се случва всеки ден . А отговора на този тук има много "ако" при движението на Е/Ф. Важното ти го казах вчера - това е нивото 1,20 . Много сме близо и не е ясна развръзката .
Научи подробности за хеджирането на вноските . Прочети малко книжки за форекс или пробвай някой курс . Може би трябваше малко да се образоваш финансово , преди да взимаш кредит , но не е късно - намери време да се научиш да го управляваш . Успех !!
вместо да си върши работата която разбира да започва да се обучава на форекс и да рискува допълнителни пари ............. евала за съвета
за 150 лв. месечно дето му се е увеличила вноската сега да започва да навлиза в непозната територия вместо да работи един час допълнително на ден това от което разбира
ако няма работа по цял ден, то тогава нека се учи и нека опита, но при положение, че го чака заем да връща още 30 години и всеки ден "часовника му цъка" ми се струва направо налудничаво съвета ти
но той човека си знае...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от kgroup Разгледай мнение...Моля, споделете вашето мнението за движението на Швейцарският франк спрямо еврото, през следващата 1, 3, и 5 години....
Научи подробности за хеджирането на вноските . Прочети малко книжки за форекс или пробвай някой курс . Може би трябваше малко да се образоваш финансово , преди да взимаш кредит , но не е късно - намери време да се научиш да го управляваш . Успех !!
Коментар
-
Първоначално изпратено от proect Разгледай мнениеТрудно може да се прогнозира. За жалост, техническия анализ не може да влезе в употреба тук, като добър индикатор, защото в последните години нещата стават все по динамични и непредсказуеми. Търгувията не се подчинява на техническия анализ вече.
Според мен ще направиш грешка, ако се опиташ да прогнозираш курса.
Най-сигурния съвет е че валутите ще се обезценяват, а ценните металите ще поскъпват.
Докторе, ако сте вие това, поне не си сваляйте нивото
Коментар
-
Първоначално изпратено от kgroup Разгледай мнениеТова ме посъветвахте в друга тема да направя.
Моля, споделете вашето мнението за движението на Швейцарският франк спрямо еврото, през следващата 1, 3, и 5 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от proect Разгледай мнениеТрудно може да се прогнозира. За жалост, техническия анализ не може да влезе в употреба тук, като добър индикатор, защото в последните години нещата стават все по динамични и непредсказуеми. Търгувията не се подчинява на техническия анализ вече.
Най-сигурния съвет е че валутите ще се обезценяват, а ценните металите ще поскъпват.
Швейка ще пада, ясна е работа. Скоро спекулантите ще видят, че не могат да се преборят с печатницата и ще набутат капиталите си другаде . Тая цена на франка се дължи единствено на спекулантите - като те се изнесат , може да падне дори под нивата си от 2007/2008
Коментар
-
защо вместо "proect" не пробвате да напишете "project"
за няколкото дни откакто сте се регистрирали в този форум имате учудващо голяма активност --->>> явно нямате много работа във фирмата в която работите и така натрапчиво рекламирате ...................... но от друга страна само с претенции не става - трябва и акъл поне за да си напишете правилно никаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Трудно може да се прогнозира. За жалост, техническия анализ не може да влезе в употреба тук, като добър индикатор, защото в последните години нещата стават все по динамични и непредсказуеми. Търгувията не се подчинява на техническия анализ вече.
Коментар
Коментар