IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Швейцарският франк ще пада или ще расте

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
    и обикновенно заемах позиция срещу тълпата
    Опс най-после един Форекс милионер да срещна_

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
      Научи подробности за хеджирането на вноските .
      я кажи как да си хеджирам вноските___ какво точно да направя

Коментар

Ако съм ти толкова важен - чети във "валутна"
        първата ми регистрация в този форум беше за да направя забележка на "големите играчи" в темата за форекса ...................... тогава не знаеха как се изписват валутните двойки и коефицентите с които се търгуват, но понеже бях доста директен бързо ме баннаха

преди това само си четях форума и и обикновенно заемах позиция срещу тълпата

след като ми баннаха първия ник си регистрирах този и спрях изобщо да влизам в темата на форекса ............................... така, че няма да мога да те следя колкото и да си "важен" по твоите оценки
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

пиша с повече от 2 ника които в повечето пъти спорят помежду си ....................... в тази тема дори всички никове са мои, а само ти се закачи да даваш акъл защото си с голяма тиква навярно

аз нищо не отричам и от чейндж съм направил първия си милион, но този човечец тепърва да го вкарваш в този филм с форекса е голяма простотия според мен

виждам, че не ти липсва самочувствие в "що е валутна търговия", та затова ще е интересно да те напишеш кви кинти вадиш годишно от форекса и от колко време си толкова успешен .................... давай -> чакаме те с интерес с всичките ми никове
          За втори път казвам - не карам никой да търгува , само да се образова относно това как да си управлява кредита .
          Не обявявам сделки , нито приходи или загуби. Изключено е да ти кажа колко съм изкарал от форекс. Ако някой иска съвет - давам безплатно , доколкото разбирам от материята. Пиша рядко , но понякога си позволявам да анализирам една или друга валута или ситуация на пазара. Ако съм ти толкова важен - чети във "валутна"
          Спирам със спама.

Коментар

Не си водя статистика кой с колко ника пише.
            За четвъртития е много ценно , трябва да се учи по самоподготовка.

А случвало ли ти се е двата ти ника да спорят помежду си ??
            пиша с повече от 2 ника които в повечето пъти спорят помежду си ....................... в тази тема дори всички никове са мои, а само ти се закачи да даваш акъл защото си с голяма тиква навярно

Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
            Ако не разбираш що е валутна търговия , поне не я отричай. Разбира се , ако не си загубил пари там. Всички губещи правят подобни изказвания.
            аз нищо не отричам и от чейндж съм направил първия си милион, но този човечец тепърва да го вкарваш в този филм с форекса е голяма простотия според мен

виждам, че не ти липсва самочувствие в "що е валутна търговия", та затова ще е интересно да те напишеш кви кинти вадиш годишно от форекса и от колко време си толкова успешен .................... давай -> чакаме те с интерес с всичките ми никове

Коментар

те границите са отворени за такива които много разбират -> така, че хващай пътя, ако още не си тръгнал

ако беше наблюдателен щеше да видиш, че съм му дал съвет в другата тема, но "чукча е писател, а не читател"
              Не си водя статистика кой с колко ника пише.
              За четвъртития е много ценно , трябва да се учи по самоподготовка.
              Ако не разбираш що е валутна търговия , поне не я отричай. Разбира се , ако не си загубил пари там. Всички губещи правят подобни изказвания.

А случвало ли ти се е двата ти ника да спорят помежду си ??

Коментар

Ако не ти харесва какви съвети даваме в България - границите са отворени . Хващай гората и не се занимавай с нас.
                те границите са отворени за такива които много разбират -> така, че хващай пътя, ако още не си тръгнал

Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
                Не е задължително човек да търгува , за да е наясно в каква валута да се взима кредит , в каква да го връща и в каква да превалутира !!
                Направил е грешка с тия франкове , а сега искат да го закопаят с още 50 К . И така за следващите 30 г. Аз бих взел мнение от всеки , само да взема правилното решение.
                Прочети първата му тема и дай съвет на човека , а не обобщавай какви сме в Бг.
                ако беше наблюдателен щеше да видиш, че съм му дал съвет в другата тема, но "чукча е писател, а не читател"

Коментар

...само в България някой може да даде подобен съвет....но той човека си знае...
                  Ако не ти харесва какви съвети даваме в България - границите са отворени . Хващай гората и не се занимавай с нас.
                  Не е задължително човек да търгува , за да е наясно в каква валута да се взима кредит , в каква да го връща и в каква да превалутира !!
                  Направил е грешка с тия франкове , а сега искат да го закопаят с още 50 К . И така за следващите 30 г. Аз бих взел мнение от всеки , само да взема правилното решение.
                  Прочети първата му тема и дай съвет на човека , а не обобщавай какви сме в Бг.

Коментар

Въпроса , който те вълнува има много сериозни и аргументирани отговори в другата ти тема . Даже се учудвам на сериозността на колегите . Не се случва всеки ден . А отговора на този тук има много "ако" при движението на Е/Ф. Важното ти го казах вчера - това е нивото 1,20 . Много сме близо и не е ясна развръзката .
                    Научи подробности за хеджирането на вноските . Прочети малко книжки за форекс или пробвай някой курс . Може би трябваше малко да се образоваш финансово , преди да взимаш кредит , но не е късно - намери време да се научиш да го управляваш . Успех !!
                    само в България някой може да даде подобен съвет

вместо да си върши работата която разбира да започва да се обучава на форекс и да рискува допълнителни пари ............. евала за съвета

за 150 лв. месечно дето му се е увеличила вноската сега да започва да навлиза в непозната територия вместо да работи един час допълнително на ден това от което разбира

ако няма работа по цял ден, то тогава нека се учи и нека опита, но при положение, че го чака заем да връща още 30 години и всеки ден "часовника му цъка" ми се струва направо налудничаво съвета ти

но той човека си знае...

Коментар

• Първоначално изпратено от kgroup Разгледай мнение
                      ...Моля, споделете вашето мнението за движението на Швейцарският франк спрямо еврото, през следващата 1, 3, и 5 години....
                      Въпроса , който те вълнува има много сериозни и аргументирани отговори в другата ти тема . Даже се учудвам на сериозността на колегите . Не се случва всеки ден . А отговора на този тук има много "ако" при движението на Е/Ф. Важното ти го казах вчера - това е нивото 1,20 . Много сме близо и не е ясна развръзката .
                      Научи подробности за хеджирането на вноските . Прочети малко книжки за форекс или пробвай някой курс . Може би трябваше малко да се образоваш финансово , преди да взимаш кредит , но не е късно - намери време да се научиш да го управляваш . Успех !!

Коментар

• Първоначално изпратено от proect Разгледай мнение
                        Трудно може да се прогнозира. За жалост, техническия анализ не може да влезе в употреба тук, като добър индикатор, защото в последните години нещата стават все по динамични и непредсказуеми. Търгувията не се подчинява на техническия анализ вече.
                        Според мен ще направиш грешка, ако се опиташ да прогнозираш курса.
                        Най-сигурния съвет е че валутите ще се обезценяват, а ценните металите ще поскъпват.
                        Oбщи лакърдии и локуми, с една дума се изсра на метеното Големи екипи, големи бизнеси, големи профити, а накрая - чеп !
                        Докторе, ако сте вие това, поне не си сваляйте нивото

Коментар

• Първоначално изпратено от kgroup Разгледай мнение
                          Това ме посъветвахте в друга тема да направя.
                          Моля, споделете вашето мнението за движението на Швейцарският франк спрямо еврото, през следващата 1, 3, и 5 години.
                          Следи международното положение. Иран, Сирия и т.н. Ако започнат нови войни най-вероятно франка ще повиши курса си. Винаги е бил убежище по време на война.

Коментар

Трудно може да се прогнозира. За жалост, техническия анализ не може да влезе в употреба тук, като добър индикатор, защото в последните години нещата стават все по динамични и непредсказуеми. Търгувията не се подчинява на техническия анализ вече.
                            Най-сигурния съвет е че валутите ще се обезценяват, а ценните металите ще поскъпват.
                            Mдам , аз скоро очаквам банките да започнат да раздават ипотечни кредити в жълтици, при много ниски лихви

Швейка ще пада, ясна е работа. Скоро спекулантите ще видят, че не могат да се преборят с печатницата и ще набутат капиталите си другаде . Тая цена на франка се дължи единствено на спекулантите - като те се изнесат , може да падне дори под нивата си от 2007/2008

Коментар

демонстрирате учудващо високо самочуствие за човек който се определя като финансов анализатор, а не можете ника да си напишете правилно

защо вместо "proect" не пробвате да напишете "project"

за няколкото дни откакто сте се регистрирали в този форум имате учудващо голяма активност --->>> явно нямате много работа във фирмата в която работите и така натрапчиво рекламирате ...................... но от друга страна само с претенции не става - трябва и акъл поне за да си напишете правилно ника

Коментар

• Трудно може да се прогнозира. За жалост, техническия анализ не може да влезе в употреба тук, като добър индикатор, защото в последните години нещата стават все по динамични и непредсказуеми. Търгувията не се подчинява на техническия анализ вече.

Коментар

Working...
                                X