IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Швейцарският франк ще пада или ще расте

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Май се чудите в каква валута да се нахендрите. Трудно е, а? Когато най-сетне осъзнаете, че избор няма, то ще дойдете на моята да купувате злато.

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
      Много общо ми отговаряш и нищо конкретно не казваш. Да споделя аз, според мен CNY, SGD са валутите които ще се представят по-добре от основните. Държа под око AUD,CAD. По-добра алтернатива от USD са валутите от страните в Персийския Залив BHD, AED, SAR,QAR.
      SGD-сингапуреца е добра алтернатива на франка но и той поскъпна прекалено много спрямо еврото. Рембина не според мене AUD и CAD са предимно сурвинни валути и вече бяха отиграни от пазара миналите години. От двете по стабилната е канадеца по малка вероятност за скок, но и по голяма стабилност при спад.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
        За съжаление и при тях както пре франка по-голямата част от негативните очаквания за курса на еврото са вече калкулирани и общото взето е безмислено да се гледа към тях. има други подценени активи които са апетитни към момента където може да си спасите еврото
        Много общо ми отговаряш и нищо конкретно не казваш. Да споделя аз, според мен CNY, SGD са валутите които ще се представят по-добре от основните. Държа под око AUD,CAD. По-добра алтернатива от USD са валутите от страните в Персийския Залив BHD, AED, SAR,QAR.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнение
          Предполагам че падането му бе до тук. Изчелпи потенциала си за на юг!!!

Техническия анализ не е работил никога за прогнозиране на ценови равнища по простата причина че те се сформират въз основа на политически и геополитически решения, които принуждават капиталовите потоци да се местят от един актив към друг било за запазване на покупателната способност или просто за спекула
          По добре би действало едно таро за предскзване на курс отклокото технически анализ

Коментар

• Предполагам че падането му бе до тук. Изчелпи потенциала си за на юг!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
              Би ли споделил кои са екзотичните валутни убежища?
              За съжаление и при тях както пре франка по-голямата част от негативните очаквания за курса на еврото са вече калкулирани и общото взето е безмислено да се гледа към тях. има други подценени активи които са апетитни към момента където може да си спасите еврото

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                .....много вероятно да видим нива от 0.60 и дори 0.43 за EUR/CHF.... http://newsline.bg/read_more.php?post=9397
                Доколкото си спомням имаше съвсем други виждания до преди две години, които даже беше описал в една статия в твоя блог. Финасовите реалности са съвсем други и правилата на играта е коренно променена. Нямате представа дори за реалното положение в Гърция камо ли за ЕС.

Коментар

• .....много вероятно да видим нива от 0.60 и дори 0.43 за EUR/CHF.... http://newsline.bg/read_more.php?post=9397
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Долното което съм цитирал и точно когато всички си мислеха че с франка е свършено през 2012 година.
                    Дългосрочния курс е 0,75-0,85 сантима за евро като при успокоение можеме да видиме нива от 1,08-1,12 не повече за евро. Бурята е хронична за еврото и поради тази причина франка остава единственото валутно убежище е има още едно две но те са доста екзотични за нашите ширини. По принцип и долара и еврото са много лоши валути за дългосрочно спестяване с висока степен на покупателна обезценка.
                    Би ли споделил кои са екзотичните валутни убежища?

Коментар

• Абе като гледам и чета нещата с франка наистина са станали сериозни. Доста хора пострадаха от тези непредвидени действия на ШБ.
                      Специално за България прочетох, че даже се организират събирания и протести във Фейсбук.
                      Не им е лесно..... за съжаление.
                      Last edited by dreamtheater; 21.01.2015, 00:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                        И аз си мисля, че ще падне, но ще се стабилизира по-ясно по-нататък през годината. В момента има ураганна буря по позицията и тряба да си самоубиец, за да влизаш. Но все пак, няма забогатели от логични ходове на пазара Аз съм пас и ще наблюдавам с интерес развоя на събитията.
                        Долното което съм цитирал и точно когато всички си мислеха че с франка е свършено през 2012 година.
                        Дългосрочния курс е 0,75-0,85 сантима за евро като при успокоение можеме да видиме нива от 1,08-1,12 не повече за евро. Бурята е хронична за еврото и поради тази причина франка остава единственото валутно убежище е има още едно две но те са доста екзотични за нашите ширини. По принцип и долара и еврото са много лоши валути за дългосрочно спестяване с висока степен на покупателна обезценка.

Коментар

Еххх Другаря ви Мюлер каквото е казал е станало
                          Така че да си правите сметката накъде отиват нещата
                          Почти до сантим съм анализирал цената хахх.
                          Там ще отиде и та м ще остане
                          И аз си мисля, че ще падне, но ще се стабилизира по-ясно по-нататък през годината. В момента има ураганна буря по позицията и тряба да си самоубиец, за да влизаш. Но все пак, няма забогатели от логични ходове на пазара Аз съм пас и ще наблюдавам с интерес развоя на събитията.

Коментар

Ще падне я как няма да падне ще му съдерем на еврото шортите първа цел 1,10 после паритет и така до справедливият курс 0,80 въпросът е не дали ще стане, а кога
                            Еххх Другаря ви Мюлер каквото е казал е станало
                            Така че да си правите сметката накъде отиват нещата
                            Почти до сантим съм анализирал цената хахх.
                            Там ще отиде и та м ще остане
                            Last edited by Muller; 20.01.2015, 19:34.

Коментар

• И според мен ще поскъпва, но мен това не ме касае особено, защото никога не го търгувам. От швейцарците стоя надалеч и май добре правя.
                              http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• неделя

Днес съм спокоен, със сигурност няма да мръдне на никъде. Хубаво е че има събота и неделя.
                                Приятна почивка

Коментар

Working...
                                X