Май се чудите в каква валута да се нахендрите. Трудно е, а? Когато най-сетне осъзнаете, че избор няма, то ще дойдете на моята да купувате злато.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Швейцарският франк ще пада или ще расте
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеМного общо ми отговаряш и нищо конкретно не казваш. Да споделя аз, според мен CNY, SGD са валутите които ще се представят по-добре от основните. Държа под око AUD,CAD. По-добра алтернатива от USD са валутите от страните в Персийския Залив BHD, AED, SAR,QAR.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеЗа съжаление и при тях както пре франка по-голямата част от негативните очаквания за курса на еврото са вече калкулирани и общото взето е безмислено да се гледа към тях. има други подценени активи които са апетитни към момента където може да си спасите еврото
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнениеПредполагам че падането му бе до тук. Изчелпи потенциала си за на юг!!!
По добре би действало едно таро за предскзване на курс отклокото технически анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеБи ли споделил кои са екзотичните валутни убежища?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение.....много вероятно да видим нива от 0.60 и дори 0.43 за EUR/CHF.... http://newsline.bg/read_more.php?post=9397
Коментар
-
.....много вероятно да видим нива от 0.60 и дори 0.43 за EUR/CHF.... http://newsline.bg/read_more.php?post=9397http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеДолното което съм цитирал и точно когато всички си мислеха че с франка е свършено през 2012 година.
Дългосрочния курс е 0,75-0,85 сантима за евро като при успокоение можеме да видиме нива от 1,08-1,12 не повече за евро. Бурята е хронична за еврото и поради тази причина франка остава единственото валутно убежище е има още едно две но те са доста екзотични за нашите ширини. По принцип и долара и еврото са много лоши валути за дългосрочно спестяване с висока степен на покупателна обезценка.
Коментар
-
Абе като гледам и чета нещата с франка наистина са станали сериозни. Доста хора пострадаха от тези непредвидени действия на ШБ.
Специално за България прочетох, че даже се организират събирания и протести във Фейсбук.
Не им е лесно..... за съжаление.Last edited by dreamtheater; 21.01.2015, 00:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеИ аз си мисля, че ще падне, но ще се стабилизира по-ясно по-нататък през годината. В момента има ураганна буря по позицията и тряба да си самоубиец, за да влизаш. Но все пак, няма забогатели от логични ходове на пазара Аз съм пас и ще наблюдавам с интерес развоя на събитията.
Дългосрочния курс е 0,75-0,85 сантима за евро като при успокоение можеме да видиме нива от 1,08-1,12 не повече за евро. Бурята е хронична за еврото и поради тази причина франка остава единственото валутно убежище е има още едно две но те са доста екзотични за нашите ширини. По принцип и долара и еврото са много лоши валути за дългосрочно спестяване с висока степен на покупателна обезценка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеЕххх Другаря ви Мюлер каквото е казал е станало
Така че да си правите сметката накъде отиват нещата
Почти до сантим съм анализирал цената хахх.
Там ще отиде и та м ще остане
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеЩе падне я как няма да падне ще му съдерем на еврото шортите първа цел 1,10 после паритет и така до справедливият курс 0,80 въпросът е не дали ще стане, а кога
Така че да си правите сметката накъде отиват нещата
Почти до сантим съм анализирал цената хахх.
Там ще отиде и та м ще останеLast edited by Muller; 20.01.2015, 19:34.
Коментар
Коментар