Благодаря, г-н Muller. Вашето мнение значи много за мен. Няма да крия, че направих малко пари покрай франка и длара.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Швейцарският франк ще пада или ще расте
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от OldMan Разгледай мнениеСценария не е такъв. От тук нататък плавно повишаване. Колкото повече пада €, толкова по привлекателен ще е франка. Въпросът е до къде ще стигне.
Новините са вече изоунсумирани и просто при всяко кихване на еврозоната франка ще реагира бавно плавно до към 0,75-0,85. Нива от 1,20 за съжаление никога повече няма да видиме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТакава сделка може да се получи веднъж на 20г,честито на спечелилите.Ако си говорим
честно франка е силно надценен и би трябвало да върне пак към 1.20 евро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнениеАми след като за ден CHF направи 30% нагоре, значи за месец може да очакваме около 900% лихва от такава операция, т.е. при вкарани 2000 на финала ще имаме 20 000, което не е зле като за безрискова инвестиция.
Не е препоръка разбира се.
честно франка е силно надценен и би трябвало да върне пак към 1.20 евро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеДнес скочи с около 0,05лв. за 1 франк
Прочее, Швейцария се явява едно от полетата на най-големите валутни спекулации. Време е да го сринат, поне двойно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеДоколкото си спомням имаше съвсем други виждания до преди две години, които даже беше описал в една статия в твоя блог. ..
... можеше да очакваме движения в посока север за европейската валута, под формата на зиг-заг, до нива 1.2280, 1.2650, евентуално може би и до 1.2900 и 1.2990... Най-високото ниво еврото стигна на..... 1.2650 Ето и източника от тогава http://borsi.dir.bg/_wm/library/item...6&df=8&dflid=3Last edited by Jay Gould; 21.01.2015, 16:49.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеМай се чудите в каква валута да се нахендрите. Трудно е, а? Когато най-сетне осъзнаете, че избор няма, то ще дойдете на моята да купувате злато.
А ша са нахендрвам на 1,30 франка съм купувал дреме ми
Коментар
Коментар