If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Франкът е пенсионния ми фонд. Сигурен, стабилен. Със сериозен потенциал, както видяхме. За съжаление едва ли ще има отново нива 1.2 € (1.60-1.62 лв.) Всъщност всичко зависи сега от €.
Мъдро решение. Тази валута прекрасно изпълнява функцията на валута запазваща покупателната си способност. Нива от 1,20 по мое скромно мнение не. Средносрочно корективно движение най много 1,12 от там нива от 0,75 са напълно възможни при всеки проблем в еврозоната капитали ще се пренасочват към суисса и от там той ще расте.
Франкът е пенсионния ми фонд. Сигурен, стабилен. Със сериозен потенциал, както видяхме. За съжаление едва ли ще има отново нива 1.2 за € (1.60-1.62 лв.) Всъщност всичко зависи сега от €.
За момента франка пада корективно и е нормално след светкавичното му поскъпване. Яд ме е, че не отворих едни дълги при евро/франк в началото на седмицата, но ми се стори прекалено рисково, степента на неопределеност ми се вижда висока след решението на швейцарската банка и последствията, които много хора понесоха.
Единственото мъдро мнение поздравления за което
Новините са вече изоунсумирани и просто при всяко кихване на еврозоната франка ще реагира бавно плавно до към 0,75-0,85. Нива от 1,20 за съжаление никога повече няма да видиме
Коментар