If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
странник, тук е момента да спреш и да се замислиш какво правиш. Трейдър без стоп е обречен да фалира. Добрите трейдъри са прави 50% от случаите, но губят много по-малко, отколкото когато печелят. Тази игра се "учи" доколкото се научиш да оперираш оптимално, а това кои прогнози са верни и кои не е божа работа. Успех.
strannik, гледам , че много нетърпеливо ги чакаш разпродажбите, затова в твой стил : Насроченият час за старт на разпродажбите е 19:00 бг време, дотогава - отиди, разходи се малко, пий една бира и в седем ела да гледаш мача
Добро утро Странник!
Леля ти е с дълги от 1.3260
не,днес не е Великден
взех всичко надолу. после обърнах за 3300, но не го дочаках и сега гледам ,че се е върналодобре си с тези дълги , успех
пп мисля да скъсявам отновопонеделник гап надолу , а днес нищо интересночудя се докога с тези подаръци ще го дава не е окончателно , дневната е за дълги и от понеделник сме април, така че 3560 като цел преди късите ми се ще да го отиграя много въпросителни ще помисля.
въпреки, че очаквах доста по изразени къси, оставам със същите намерения.Започналото движение на юг ще продължи,КАТО ЗА ВСИЧКИ БИЧИ фенове ще отбележа ,че без 1.2770,
движенията нагоре ще са ограничени. Ето и какво предвиждах за март:
Тема за прогнози и коментари
Ето и моята от неделя19.02. ''ето и прогнозата ми за идващата седмицаРЕИНДЖ които ще има живот ПОНЕ до края на МАРТ Забравям за корекции и нови дъна/такова дъно под 2619 от 13 .01 до еснта на тази година няма да видим противно на всички апокалиптици, и паритетмистици /.Границите на реинжда 3300 до 2770/, като не изключвам дву-тридневни отклонение с 200 пипа над 3300 еднократно,но за него ще мисля през март,за по малко риск ще стесня канала и ще търгувам само в него/ .Ако тази седмица горното се потвърди оставам с тази стратегия докато работи .Възможна грешка от боба30 пипа , и от мен пип два''.
за днес влизам късо от 3324 за 3098 стоп 50 пипа.УСПЕХ.
Коментар