за днес ако стигнем 3240 е добре, аз прибрах некои пип /65/ и чакам вход отново за къси.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
STRANNIK EUR/USD - прогнози и коментари
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнениеако се задържим над 1.3350 първа цел 1.3494
ако пробие 1.3300 цел 1.3000
толкова от леля Ви за днесМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнениеВие да не живеете в някакъв паралелен свят ?Last edited by kofi; 28.03.2012, 16:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от spas1spas Разгледай мнениеподкрепям те братко директно с три ръце...новините стават все по добри относно еврото и все повече песимизъм към долара. Само не мога да разбера еврото днес с колебанията си. Или се готви да се изстреля или чака още подкрепа...ще гледаме и ще чакаме....доходен и хубав ден с минимални загуби ....аааа и още нещо света не се върти около мен,а само кинтите
Вие да не живеете в някакъв паралелен свят ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от spas1spas Разгледай мнениеподкрепям те братко директно с три ръце...новините стават все по добри относно еврото и все повече песимизъм към долара. Само не мога да разбера еврото днес с колебанията си. Или се готви да се изстреля или чака още подкрепа...ще гледаме и ще чакаме....доходен и хубав ден с минимални загуби ....аааа и още нещо света не се върти около мен,а само кинтите
Коментар
-
Първоначално изпратено от kofi Разгледай мнениекъде ги виждаш тези спадове.... европейците казват " Излизаме от кризата" , хамериканците "още не сме сигурни във възстановяването на икономиката"... еврака ще подскача...
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениемястото на срещата е известно, 1.3000 ,само времето се уточнява
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениекъсите ги държа,ама голям отпор срещат . КОГАТО,ТОГАВАМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнениесопри се,светът не се върти около теб
или си имаме нов Онасис?
от България?
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеако продължи да нараства ,ще е бавно и отекчително,не го изключвам вече, но ми се струва
много малко вероятно. "Узряло" е за силни къси ,там е парата. Ако се издъня ще корегирам мерника . Пак повтарям ВНИМАТЕЛНО с дългите днес , Според мен ще видим до края на деня 1.3000 .
Коментар
Коментар