Пускам къса от 1.3580, с евентуална добавка на 1.3600, цел - 1.3550.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
STRANNIK EUR/USD - прогнози и коментари
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеСтранник мойте уважения към теб но форекса нее тото.... А и тия зелени и червени черти на месечна ....една нее вярна нещо като твоя импровизация неотговаряща на правилата. От мен имаш двойка ... И пожелания за късмет.
КОИ ТЪ ПИТА КО Е ВЯРНО.....?
ИКО НЕ....Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеТема за прогнози и коментари
Ето и моята от неделя19.02. ''ето и прогнозата ми за идващата седмицаРЕИНДЖ които ще има живот ПОНЕ до края на МАРТ Забравям за корекции и нови дъна/такова дъно под 2619 от 13 .01 до еснта на тази година няма да видим противно на всички апокалиптици, и паритетмистици /.Границите на реинжда 3300 до 2770/, като не изключвам дву-тридневни отклонение с 200 пипа над 3300 еднократно,но за него ще мисля през март,за по малко риск ще стесня канала и ще търгувам само в него/ .Ако тази седмица горното се потвърди оставам с тази стратегия докато работи .Възможна грешка от боба30 пипа , и от мен пип два''.Last edited by strannik; 15.05.2012, 18:01.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениепипне ли 1.3280 зацикляме отново, до изборите във франция.Орентировъчен канал 1.3350 до 1.3160 В навечерието или след изборите рязко на юг до 1.2770 понеНе го ли пипне,направо към 1.2770
пп основание: "движение средно 147 просто' в режими графика и баровеНА ДНЕВНАМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
пипне ли 1.3280 зацикляме отново, до изборите във франция.Орентировъчен канал 1.3350 до 1.3160 В навечерието или след изборите рязко на юг до 1.2770 понеНе го ли пипне,направо към 1.2770
пп основание: "движение средно 147 просто' в режими графика и баровеНА ДНЕВНАМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
все повече отговорни гласве в Европа ,започват да говорят за разтеж на икономиката,т.е. с рестрикциите на германо-френският план започва отстъпление.РАЗТЕЖ без инфлация няма как да стане,затова си мисля че предстои обесценка на еврото,до нива при които ще бъде задължитекно въвеждане на еврооблигации .Инъче разпад на зоната.До преди година това не можеше да мине ,но сега с това олевяване на европееца заради кризата и други фактори разбира се,ми се струва неизбежно .резултата ще е, дифузия на стандарти.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеще го закове днес долара, това евро ,и то брутално
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеискаш да кажеш ,че търгуваш предимно къси и посочените нива са места за затваряне на късите позиции ..Аз останах с впечатление ,че ги посочваш като места за активиране на къси позиции...ясно ми е вече ..а къде са входовете на тези къси и евентуално стопове имат ли ...
целя се 1.2760 ,това ми го говорят звездитеLast edited by strannik; 26.04.2012, 11:08.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениетова ми беше лимита вчера ,но не го стигна за няколко пипа,затова го преместих днес надолу .При достигане ЩЕ ЧАКАМ ,1.3118 и влизам къс отново.,но след като корегира
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениетова 1,3140 от къде го измисли ..според мен 1,3165 е по близко за къси...Поне това виждам на едночасова...може да служи и като стоп на вече активирани дълги...Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
Коментар