If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
а скъпата йена е нанесла пове4е щети на икономиката от бедствията и възстановяването на икономиката след това...за да е на това ниво оказва влияние и характера на нацията доверие при всякакви ситуаций
Момчета, защо като Хамериканците вадят добри данни Еврото скача, последно в учебниците пишеше добри данни водят до закупуване на активи в Х страната и от там ръст на нац. валута - та малко алогично ми е. Като са добре да се купуват акции/индекси а като са кофти да се търси обежището на долара, като и в двата варианта долара е базов
по тази логика от у4ебника, трябваше миналата година при бедствието в Япония йената да иде на над 200 спрямо $ заради разрушената държава но се слу4и обратното, гърмят АЕЦ а йената нагоре
аз доколкото ти разбирам метода..........си е голяма игра на котка с мишка ........пожелавам ти да си от страната на КОТАРАКА
Винаги е така, когато целта е по- голямо парче от баницата, но с малко късмет може и да мине номера. В ситуация като тази ключовият момент е, кога и кои позиции ще развържеш. Има време, ще се чуе.
П.П.: Сутринта ме кавърнаха в гбп/нзд на фигура и половина профит (с някакъв смешен сайз) и вече имам дълга там.
Коментар