IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• respect the downsde1

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
      стар гологан губи ли се, бря
      поглъщащ бар на Н4
      за4етох се
      http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4546991
      знаеш ли защо се случва това
      тежко ранен така пише
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• не бе , Колди
        хаарп-а действа на
        мн ниски честоти, които
        могат да изпаднат в
        резонанс с мозъчните
        вълни на бозайниците,
        увреждат навигацията им
        ...мн станаха съвпадъците
        Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
        нибиру нибиру

Коментар

• Комарджи, това за 3260 го споменах доста след началото на темата, изместваш нещата, а и кой е казвал, че си льоьло или задръстен? Ти си си ти и явно не искаш да погледнеш отвъд. Важното е, да работи за теб това и да си доволен.

Лендов - "градинката на педерасите и вкарам няколко"... някак си звучат странно заедно...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
            стар гологан губи ли се, бря
            поглъщащ бар на Н4
            за4етох се
            нибиру нибиру
            молим?айде нема нужда

Коментар

• стар гологан губи ли се, бря
              поглъщащ бар на Н4
              за4етох се
              Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
              обиколих плаца и установих
              един брой странник и един брой космърлак ми се губят

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                Комарджи, кой е казал, че това е в основата на "тезата ми"? Това са само "трохички", които подхвърлям и пазарът ще покаже, дали е така или не. Показателно е, че точно за тях се хващате, а не за същината. Чак взех да се отчайвам... Не се засягай, ама е така.

Утре в кабела се очертава касапница.

Лендпора - бъди добър и ни спести глупостите. Моля!
                точно това е основата на тезата ти - мога да чета не съм Льо-Льо.
                и още нещо Мойчо, не се "отчайвай", хората с които сме дисконтирали темата "предразсъдъци" умират от смях, тъй че по-леко, не сме толкова задръстени ....."подхвърлял трохички" - Бля-бля вземи малко отпусни въздуха и стани пичага пак... толкоз.
                Лека вечер!

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                  от кой филм това
                  Който и да е с Брус Лий! Учил съм се от него лично. Затова ги кльопам неудачниците като онзи с червения кръст. Ще го спукам от бой

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                    Кво си определил неудачнико мой? Дай да те видя на живо, че де се насереш?
                    Утре в градинката на педерасите до бул.Прага ще те чакам в 18.30. Носи розов потник и розово яке с розова макенролка за да те разпозная. Ще ти вкарам няколко удара от каратето. Така ще ме разпознаеш.
                    от кой филм това
                    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                      Нали ти определих,ти не дойде!Кучешко лай*о,мога само да внимавам да не те настъпя някъде.
                      Кво си определил неудачнико мой? Дай да те видя на живо, че де се насереш?
                      Утре в градинката на педерасите до бул.Прага ще те чакам в 18.30. Носи розов потник и розово яке с розова макенролка за да те разпозная. Ще ти вкарам няколко удара от каратето. Така ще ме разпознаеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                        Комарджи, кой е казал, че това е в основата на "тезата ми"? Това са само "трохички", които подхвърлям и пазарът ще покаже, дали е така или не. Показателно е, че точно за тях се хващате, а не за същината. Чак взех да се отчайвам... Не се засягай, ама е така.

даскал или по нагоре?
                        не те анализирам въпреки,че ти се пробваш питам си

Коментар

• Комарджи, кой е казал, че това е в основата на "тезата ми"? Това са само "трохички", които подхвърлям и пазарът ще покаже, дали е така или не. Показателно е, че точно за тях се хващате, а не за същината. Чак взех да се отчайвам... Не се засягай, ама е така.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                            Ей, тебе имах да те бия! Определи среща в която ще те спукам от бой!!!
                            Нали ти определих,ти не дойде!Кучешко лай*о,мога само да внимавам да не те настъпя някъде.
                            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                              Oще един с чувство за величие отиде в игнорлистата ми
                              Четейки го!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              ЗАБАВНО
                              !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• аз цял ден съм спал сега станах...гледам не съм изпуштил ништо...сутринта ударих едно късо от върха затворих и заспах
                                молим?айде нема нужда

Коментар

Working...
                                X