IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
    Аз вчера следобяд не бях много пред ПиСи-то и така и не разбрах кое предизвика този мощен импулс нагоре?Някой наясно?
    Уж тука сме само ХОРА засега,пък никой не си казва думата.Чубака поне щеше да измучи нещо.
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Djobro utro,v tapia istanbul vali sniag ,davidim petaka bi triabvalo da zapazi i 4ekira sedmi4noto nastroenie na pazara,toest kasi.pravilo 17...........

Коментар

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
        Ивайло да не пииш нова бразилия ве онова и бес странично фактори присяда Аре ся кат каза кафе слизам и аз да си направа едно ама от Дау Екбартс комфорт.... малиии много е добро
        ако е жълтата опаковка на Дау -да...........един приятел с кафе автомати му е складчето под нас и го вземам от него

Коментар

Една държавна агенция
          Уф, скучно начи. Тез не ги признавам, аз съм държава в държавата, пък и то една държава, чак да се дръжаш за дръжката...

Успех днес на хора и животни!

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
            Не беше ли там офисът на Бенчмарк или греша?

Май съм опущил нещо?... К'ви са клюките?
            Една държавна агенция
            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
              Добро утро!!
              .......недейте така ........преседна ми кафето,угасна ми цигарата....страшница ми излезе....
              Не се стряскай,не съм казал в кой град
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Уважаеми Господин Русев,
                Най-учтиво Ви каним да се явите днес в 10.00 ч. на адрес бул.,,Черни връх"№45 за кратка справка.
                Убедени сме,че ще приемете нашата покана.
                Не беше ли там офисът на Бенчмарк или греша?

Май съм опущил нещо?... К'ви са клюките?

Коментар

• Ивайло да не пииш нова бразилия ве онова и бес странично фактори присяда Аре ся кат каза кафе слизам и аз да си направа едно ама от Дау Екбартс комфорт.... малиии много е добро

Коментар

• Аз вчера следобяд не бях много пред ПиСи-то и така и не разбрах кое предизвика този мощен импулс нагоре?Някой наясно?
                    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Уважаеми Господин Русев,
                      Най-учтиво Ви каним да се явите днес в 10.00 ч. на адрес бул.,,Черни връх"№45 за кратка справка.
                      Добро утро!!
                      .......недейте така ........преседна ми кафето,угасна ми цигарата....страшница ми излезе....

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                        да не укъсите капитала ф нимаваи
                        Нема да сбъркаш влизаш къси с цел 60-65 пипса и след 4 5 часа ше ми благодариш

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
                          еййййййй да не ме приберат ........от тайните служби .....МАЙТАП САМО..............исках да кажа че ще махам на самолета със щатското знаме .......за ВЕЧНА ДРУЖБА.....

Уважаеми Господин Русев,
                          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
                            Айде късите давайте. С толко обем ние ще избутаме надолу
                            да не укъсите капитала ф нимаваи
                            Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Big Bang Разгледай мнение
                              До каде смяташ да ги държиш австралийцити
                              докато обърне на дневна
                              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• вище ората как се събуждат сутринта

http://vbox7.com/play:2f765af251
                                Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

Working...
                                X