If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Djobro utro,v tapia istanbul vali sniag ,davidim petaka bi triabvalo da zapazi i 4ekira sedmi4noto nastroenie na pazara,toest kasi.pravilo 17...........
Ивайло да не пииш нова бразилия ве онова и бес странично фактори присяда Аре ся кат каза кафе слизам и аз да си направа едно ама от Дау Екбартс комфорт.... малиии много е добро
ако е жълтата опаковка на Дау -да...........един приятел с кафе автомати му е складчето под нас и го вземам от него
Уважаеми Господин Русев,
Най-учтиво Ви каним да се явите днес в 10.00 ч. на адрес бул.,,Черни връх"№45 за кратка справка.
Убедени сме,че ще приемете нашата покана.
Ивайло да не пииш нова бразилия ве онова и бес странично фактори присяда Аре ся кат каза кафе слизам и аз да си направа едно ама от Дау Екбартс комфорт.... малиии много е добро
Уважаеми Господин Русев,
Най-учтиво Ви каним да се явите днес в 10.00 ч. на адрес бул.,,Черни връх"№45 за кратка справка.
Добро утро!!
.......недейте така ........преседна ми кафето,угасна ми цигарата....страшница ми излезе....
еййййййй да не ме приберат ........от тайните служби .....МАЙТАП САМО..............исках да кажа че ще махам на самолета със щатското знаме .......за ВЕЧНА ДРУЖБА.....
Уважаеми Господин Русев,
Коментар