Първоначално изпратено от Аптекаря
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеголема грешка, братче
стой си на ръцете, докато
не видиш сигналче
Все пак имам нещо наум
п.п. В 10.15 часа ще кажа кво праим с късата
Коментар
-
голема грешка, братче
стой си на ръцете, докато
не видиш сигналче
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеНе ми се седи без позиция
Коментар
-
Първоначално изпратено от АптекаряКолчо фнимавал ама ЛАБАВО скеле
забил нос от високото право в кереча
.....влез малко в конкретика иначе много олекваш........много знам ама няма да кажа........малко като в детската градина.........или си единственния без погрешен вход,без ударен стоп......силно се съмнявам.Преди два дни те помолих за коментар ...ни дума по въпроса.Ама аз много съм се нагледал на специалисти и в моя бранш дето все критикуват ама все стоят на силната позиция "ОБЩАК"
Коментар
-
ко да мучъ, бре,
тъп ден,очертава
се игра в центъра засега,
за после, нека се размърда
стадото ,па да видим
но всичко говори за нагоре
поне до 3178
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеУж тука сме само ХОРА засега,пък никой не си казва думата.Чубака поне щеше да измучи нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениепо добре сега да ти благодаря ,а след 4 ,5 часа да си взема некои лев от дългите
ЕвалаДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеа сега и ти, бе де стои кротко от теб съм научил това онова
Виждам го за дълго ииииии действам обратно .По някога е полезно да си правите такива експерименти ,разбира се с мини обем
п.п. Най-малкото без да пробва 3110-13 нема да мине
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеИ аз ще пробвам едни къси от 3140 за 3080Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеН а едно място четох че Азиатски централни банки са купували евра от нивата долу..............Но обикновено като се самозабравя,когато поставям лимита,така става,трийсетина пипа печалба отиде в небитието.В момента се усуква около стамбовата КАКА1838/1.3131/ на М15.Гледам и чакам.
Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
И аз ще пробвам едни къси от 3140 за 3080
п.п. Къде е стопа обаче 3166 или 3222 или 3333 не знамLast edited by ingivo1; 17.02.2012, 09:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнениеНема да сбъркаш влизаш къси с цел 60-65 пипса и след 4 5 часа ше ми благодаришМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеУж тука сме само ХОРА засега,пък никой не си казва думата.Чубака поне щеше да измучи нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara Разгледай мнениеDjobro utro,v tapia istanbul vali sniag ,davidim petaka bi triabvalo da zapazi i 4ekira sedmi4noto nastroenie na pazara,toest kasi.pravilo 17...........Дет се вика, оставяш следа във форума, модераторските съзнания и моето покрусено такова.
Коментар
Коментар