IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имаме нова модераторка - поздрав за нея :

http://www.youtube.com/user/ello?ble.../5/fT8ElbZTGdg

PS : Грийди , ни от търговия разбираш , ни от жени ...только флуд и спам
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
      Комарджи, това са детайли. Ще мине време, пазарът ще покаже, дали съм прав за 3260, а ти или някой др евентуално ще зададе правилните въпроси. Ако търсиш логичен отговор, не съм аз този, който ще ти го даде (доста нелогичен по природа съм). Аджеба това е целта... фОромът търси таланти. Разсъжденията ти за създание и подсъзнание са погрешни. Подхождаш логично и няма как да постигнеш резултат.

Анди, и кой е споменавал за безредие? По- скоро за ред от др порядък си говорим.

Грийди, ти си човека за момента! Не заради друго, а защото не те интересуват разни завъртяни методи с нулева успеваемост. Просто си най- близкото до искрен човек в постовете си. Изводът е, че или си глупак, или си открит човек с всички последствия от това. Аз залагам на второто.

Поща, тенкс а лот, като направиш пари от нещо, ми се обади. Дотогава слушай и отигравай. Заради такива като тебе е целият зор.
      много оценки взе да даваш.ти дан си даскал бря
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Комарджи пак ми се е дописало, ще ме извиняваш, хубаво пишеш Не си разточителен.
        blqblq значи сега като видиш тази картинка какво е първото нещо за което се сещаш ?
        http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...422_n.jpg?dl=1

Значи автоматично от горното, след като вече съзнателно видиш, че е пържола може да се досетиш и за вечеря, вино, жена, приятна компания. Т.е. нещата са взаимосвързани.
        Защото красотата или показана в такъв вид:
        Води до осъвършенстване на душата.
        Или по-простичко казано, намирай решения за да можеш да си угодиш на желанията

Та какво имаш да кажеш за подсъзнанието и съзнанието, което да ни отведе до едно общо надсъзнание

п.п. махнах на пържолата [img]-тата, че въобще не ми изглежда естетично на фона на долната красавица
        Last edited by greedforsuccess; 08.02.2012, 22:23.
        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Комарджи, това са детайли. Ще мине време, пазарът ще покаже, дали съм прав за 3260, а ти или някой др евентуално ще зададе правилните въпроси. Ако търсиш логичен отговор, не съм аз този, който ще ти го даде (доста нелогичен по природа съм). Аджеба това е целта... фОромът търси таланти. Разсъжденията ти за създание и подсъзнание са погрешни. Подхождаш логично и няма как да постигнеш резултат.
          не ми обяснявай каво ще се разбере, а кажи как се добра до обемите .... и хич не ме познаваш, че да ме рамкираш.

Коментар

• Явно пак сме се проявили... искрено се смях..

Иво как да ги гледаш ю
            Нашите така наречени футбалери още от юноши младша възраст да не кажа и преди това ходят по дискотеки, пушат и си мислят, че света им е до колене - с една дума - НЯМА РЕД И ДИСЦИПЛИНА, а за уважение няма смисъл да говорим. Разхайтена история. Същото и при мъжете, само че в друга история.
            Затова скоро няма да има БГ футболист отишъл в голям европейски отбор.
            Как да инвестираш в нещо, като не се гледа кой може, а който има повече пари и бута на треньорите и прочие... Идва синЪТ на някой и може не може играе, а талантливите търкат пейките...
            СПОРТА възпитава, но в БГ това е изкривено като всичко останало....
            Успехите са резултат 90% труд и 10% талант, а както се досещаме в БГ е обратно ..

Много мога да пиша по тая тема, но няма смисъл... гледай си Англия, Испания и се радвай на мачовете, всичко друго си е бошлав работа...

Айде че Барца почват.. форекса ще чака утрешният ден..

Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
            .........какъв фен бях преди 20 години...................сега като ги гледам нашите отбори .............абе просто не ги гледам.............
            http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
              Комарджи като каза подсъзнание и директно спрях да разбирам какво ми говориш
              Илюстрирай го простичко бе човек, Ей така с картинки:

Елемента на човешката реакция е да има любов когато се свърже с друго съзнание и по този начин да се получи хармония. Разбираш ли ме ?
              Разбирам-разбирам.... но и в картинката ти виждам мнооо тавтология - преекспонирането на женските дупЕта ми идва леко байгън - ако ме разбираш

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение

Елемента на човешката реакция е да има любов когато се свърже с друго съзнание и по този начин да се получи хармония. Разбираш ли ме ?
                3-тата от ляво на дясно за мене пу - пу - пу
                Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                  Здравей,
                  относно това 3260/63, как се добра до обемите?

Анди, и кой е споменавал за безредие? По- скоро за ред от др порядък си говорим.

Грийди, ти си човека за момента! Не заради друго, а защото не те интересуват разни завъртяни методи с нулева успеваемост. Просто си най- близкото до искрен човек в постовете си. Изводът е, че или си глупак, или си открит човек с всички последствия от това. Аз залагам на второто.

Поща, тенкс а лот, като направиш пари от нещо, ми се обади. Дотогава слушай и отигравай. Заради такива като тебе е целият зор.

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                    Знам ли
                    Аз почнах да плющя по 5 минутната.
                    Сега чакам лимит на 1,3280
                    Може и текущо да затворя
                    Засега резултата е 1:1
                    Един лимит срещу един стоп
                    Реде , ти май се майтяпишшшшш .Мое ли да дойдеме на 60-70 пипа от ЛЕГЕНДАРНОТО и да го не видиме , ай не на мене тия
                    Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                      и какво е съзнание и под съзнание, като и двата елемента на човешката реакцията е постигнато с обучение. "Съзнание" да не онзи процес дето ти излизат едни облачета над главата с мислите ти (сеща се за комиксите), а при "под съзнанието" нямаш такива "облачета" ..... блябля и двете са плод на едно начало-обучение и тяхното диференциране генерират излишна тавтология.

Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Айде да ви дам малко повод за размисъл, че пазарът и без това е скучен:

"За разлика от силата на съзнанието, подсъзнанието е милиони пъти по- мощен информационен процесор. Също така, както акцентират и невролозите, съзнанието съставя пет, или дори по- малко, процента от познавателната дейност. Между деветдесет и пет до деветдесет и девет процента от поведението ни е пряко извлечено от подсъзнанието(...).

Има два изхода от проблема. (...) Първо (...) Ако сме изцяло съзнателни, ставаме господари на съдбите си, а не жертви на програмите си. Този път е подобен на ясното съзнание от будистката философия. (...) Второ (...) ... бързо и дълбочинно препрограмиране на ограничаващи подсъзнателни схващания. (...)"

д-р. Липтън

Ще се караме с тоя за авторските права. Как мислите, трейдингът съзнателен процес ли е или подсъзнателен? Възможно ли е съзнанието (върхът на айсберга) да даде отговор на ирационален въпрос, скрит дълбоко под водата?
                        и какво е съзнание и под съзнание, като и двата елемента на човешката реакцията е постигнато с обучение. "Съзнание" да не онзи процес дето ти излизат едни облачета над главата с мислите ти (сеща се за комиксите), а при "под съзнанието" нямаш такива "облачета" ..... блябля и двете са плод на едно начало-обучение и тяхното диференциране генерират излишна тавтология.

Коментар

• Доби, майстора е само един - козата.. (коча) в случая...

Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                          а-ха-ха, това наистина ми хареса
                          Всички тук са майстори
                          http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• [QUOTE=andi;1059212659]
                            Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                            Анди, релаксът трябва да е реален. 90% от трейдинга е релакс. Стига ти да поглеждаш пазара на час-два, за да си в час. През останалото време се забавляваш, както ти харесва. Редът и дисциплината (опитът за съзнателен контрол) не дават трайни резултати

ще ме умориш ти ей
                            всеки си има мнение.аз съм пробвал с БЕЗРЕДИЕ и не 2-3г
                            пробвал съм доста
                            що не ми се получаваше не знам

спирам с тая твоя тема.натоварва ме
                            взимам си винкела и ще пообиколя плаца ....купувам австралийци
                            Зависи от стила търговия. Доколкото разбирам ти имаш едни цели, аз други, трети може и графика да не поглежда.
                            Аз активно търгувам след 14:00-15:00 часа и до към 17-18 часа съм закован пред екраните, после следва почивка с евентуално хапване, гледане на някой клип, и браузване по форуми както в момента или други сайтове и към 20:30 и нататък отново засядам. За около час, час и нещо, зависи кога ме изкара пазара от сделка, ако съм влязъл в такава.
                            Иначе да, прав си че трейдинга е релакс, май си единственият с който сме на едно мнение. Натоварване усещам единствено от факта, че няколко часа трябва да съм съсредоточен и да гледам какво се случва за да мога да отреагирам навреме, друг стрес няма.....освен ако са малко парите, тогава стреса е голям. Всичко опира до парите, когато са повече душата е по-спокойна

Аааа и за Дъглас, не си прав. Аз съм извлякъл много полза от него, както и от Сиймор Епстийн. Особено от Епстийн понеже пише много хубаво и с много примери, и книгата му за конструктивното мислене е най-бързо прочетената от мен книга Изумих се от себе си, как една книга ме държа в интерес буквално от началото до края.

Приятна вечер.

Джей ако ученика не е готов да срещне учителя си понеже не е дорасъл е позволено да използва и забранени средства

Коментар

• [QUOTE=blqblq;1059212561]Анди, релаксът трябва да е реален. 90% от трейдинга е релакс. Стига ти да поглеждаш пазара на час-два, за да си в час. През останалото време се забавляваш, както ти харесва. Редът и дисциплината (опитът за съзнателен контрол) не дават трайни резултати

ще ме умориш ти ей
                              всеки си има мнение.аз съм пробвал с БЕЗРЕДИЕ и не 2-3г
                              пробвал съм доста
                              що не ми се получаваше не знам

спирам с тая твоя тема.натоварва ме
                              взимам си винкела и ще пообиколя плаца ....купувам австралийци
                              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Джей, не трябва аз да ти го кажа, а ти да се сетиш.

Чел си Дъглас, чел си за волуме спреадс и тн... веднага губя интерес. Не е това начина! Това минава, ако искаш да привлечеш внимание или да се изкажеш по начин, който да е относително разбираем за някои от трейдърите, но не е рецепта, която ще ти донесе резултат в търговията.

Виж, ако си нямаш представа от трейдинг, но си на "ти" с "И Дзин" или Далай Лама, примерно, хехе, вече ще съм заинтригуван.

Понимаеш?

П.П: Ако ти го кажа в прав текст (бай дъ уей, неколкократно вече го направих за четящите по същество!), ти ще си този, който ще загуби интерес или просто ще загуби... Пробвано е, няма резултат... Затова приеми, че си нямам работа и ви дразня. Все ще се намери поне едно отворено съзнание, което да не е обременено от разни теории.
                                бъди жив и здрав!

...учителя се появявал като е готов ученика...
                                The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

Working...
                                X