IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
    да ви попитам нещо
    тука сме все хора дето четем.но някой четете и знаете повече войната в Либия и Ирак беше ясна
    Иран нещо се мъти и май наближава развръзката.какво ще се случи според вас

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1233661
    според мен са спекулации, едва ли ще се стигне до нещо сериозно

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
      Особенно индексите......
      остави ги индексите и валутите
      дали ще свърши всичко както бе в Либия и Ирак или ще стане сложно
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
        Иран не е Ирак
        :
        А как е по-правилно да се каже Иран или Ирак

Коментар

• Първоначално изпратено от gstavrev Разгледай мнение
          Не виждам никакъв смисъл в подобен военен конфликт. А и не виждам как ще стане точно преди изборите в САЩ. Обама доиде на власт с обещанието да изтегли войниците от Ирак и сега да си набута сам авто гол с нова война не ми се струва вероятно. А и как ще представят причините този път? Предния път номера мина с 11 Септември и weapons of mass destruction, тоя път какво ще е?
          Да не говорим, че ще създадът една огромна размирна зона състояща се от 2 държави, огромно прахосване на ресурси, които и без това вече са кът и т.н.
          Мен ми се струва просто като едно сплашване на Иранците, ама знам ли все пак говорим за САЩ и логиката не винаги я има при тях
          тук съм съгласен...........

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Ами и друг път сме го говорили. Гледаш кво стана края на 2002 и началото на 2003 и пренасяш. Надявам се да е така Демек сел до дупка до момента в който войната стане факт. Яко Буй тогиз
            Особенно индексите......

Коментар

да ви попитам нещо
              тука сме все хора дето четем.но някой четете и знаете повече войната в Либия и Ирак беше ясна

Иран не е Ирак
              Времето и обстоятелствата са други
              Пипнат ли там, ще го ядат дебел
              Най малкото ще паднат доста повече кули
              Деградацията - висша форма на градация

Коментар

да ви попитам нещо

Не виждам никакъв смисъл в подобен военен конфликт. А и не виждам как ще стане точно преди изборите в САЩ. Обама доиде на власт с обещанието да изтегли войниците от Ирак и сега да си набута сам авто гол с нова война не ми се струва вероятно. А и как ще представят причините този път? Предния път номера мина с 11 Септември и weapons of mass destruction, тоя път какво ще е?
                Да не говорим, че ще създадът една огромна размирна зона състояща се от 2 държави, огромно прахосване на ресурси, които и без това вече са кът и т.н.
                Мен ми се струва просто като едно сплашване на Иранците, ама знам ли все пак говорим за САЩ и логиката не винаги я има при тях

Коментар

да ви попитам нещо

Ами и друг път сме го говорили. Гледаш кво стана края на 2002 и началото на 2003 и пренасяш. Надявам се да е така Демек сел до дупка до момента в който войната стане факт. Яко Буй тогиз

Коментар

да ви попитам нещо

трета световна
                    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• да ви попитам нещо

Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                        Има и друго .При падането горкия свирач мое да гепи машиниста за шлифера особенно ако е българин .У немско не знам как е
                        Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                          Има и друго .При падането горкия свирач мое да гепи машиниста за шлифера особенно ако е българин .У немско не знам как е
                          Не знам дали машиниста ще бъде повлечен от свиркаджията,но е много вероятно на следващата гара да бъде линчуван от побеснелите пътници,след като кондукторът им съобщи,че трябва да си доплатят за пътуването,тъй като има загуби заради едни гратисчии в последния вагон,които пият узо ,играят сиртаки и не е*ават да плащат.
                          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Бе къде е РЕДА бре
                            Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                              Ако оприличим Германия на локомотив,то нейният президент е човекът,който има право да надува свирката и то само ако му кажат,че има достатъчно пАра/водна/.Изхвърлянето в движение на свирконадувателя не променя скоростта на локомотива.
                              Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                                Ако оприличим Германия на локомотив,то нейният президент е човекът,който има право да надува свирката и то само ако му кажат,че има достатъчно пАра/водна/.Изхвърлянето в движение на свирконадувателя не променя скоростта на локомотива.
                                но ко нема кои да вдига гюролтия че идва трена,може да промени посоката и тогава скороста е фактор с обратен знак
                                Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

Working...
                                X