IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
    Ако оприличим Германия на локомотив,то нейният президент е човекът,който има право да надува свирката и то само ако му кажат,че има достатъчно пАра/водна/.Изхвърлянето в движение на свирконадувателя не променя скоростта на локомотива.
    От друга страна, когато всичката пара излиза през свирката, важността на свирконадувателя, не е за подценяване Аз как навързвам нещата. Проблем в Германия, близки избори, Меркел под атака, гърците са последна грижа. Резултат - Да го духат гърците Но тва си е за дългосрочен трейд. Не сме се събралЕ за тва тук

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      На индексите им е през оная работа, че германският президент подава оставка. Не ми харесват нещата, ама никак
      Ако оприличим Германия на локомотив,то нейният президент е човекът,който има право да надува свирката и то само ако му кажат,че има достатъчно пАра/водна/.Изхвърлянето в движение на свирконадувателя не променя скоростта на локомотива.
      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• надолу е ясно, нагоре е много трудно ,даже и да си го представишзатова курсо ще поеме нагоре постара петъчна традиция но само при достатъчни нови къси , гледам мералклии бол
        Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• 2012.02.17 12:17:20 German President Resigns Under Heat From Prosecutors

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            На индексите им е през оная работа, че германският президент подава оставка. Не ми харесват нещата, ама никак
            Майка им мустаката да ева
            Анализи EUR/USD

Коментар

• Продадох от 3154,стоп 3165,за едни 40 пипа
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Късо от 1.3152
                Успех на всички

Коментар

• На индексите им е през оная работа, че германският президент подава оставка. Не ми харесват нещата, ама никак

Коментар

• В момента ЦК пресмята броя на дългите и техните СТОПОВЕ
                    опс обема исках да кажа
                    Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                      аа забравих да спомена, че днес и корекциите на покачването също ще бъдат нагоре
                      Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                        сетила се мара да се побара
                        их да ти имам каската бря
                        ми ко да права, малка глава малко матрял побира

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                          Късите затворени почти флат. Чакаме корекция на покачването.
                          аа забравих да спомена, че днес и корекциите на покачването също ще бъдат нагоре
                          Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                            мдаа, и моите къси на кабела ги избягах на малка печалбичка ще чакам спад да влизам дълги
                            сетила се мара да се побара
                            их да ти имам каската бря
                            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                              мдаа, и моите къси на кабела ги избягах на малка печалбичка ще чакам спад да влизам дълги

Коментар

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
                                Изби към дългите би трябвало да знаем посоката вече

Коментар

Working...
                                X