IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Абе, щом така се кефиш, явно ги четеш. Толкова си прозрачно-прост! Четеш ли четеш простовати! То това ти е най-интересното в живота. Толкова живота ти е семпъл!!!
    Oще един с чувство за величие отиде в игнорлистата ми
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
      Двама старци стари приятели разговарят
      - Абе Пешо! Помниш ли едно време в казармата ,че ни даваха бром да не ни става.
      - Аха -отговорил другият
      - Чак сега ми подейства !

Важното е през работно време да не се разсейвам, през другото може много

Комарджи като вкараш някои идиоти в игнорлистата и направо ти светва пред очите, то някои наистина много замърсявали, голям ми е кеф като не ги чета, това е уникална функция
      Абе, щом така се кефиш, явно ги четеш. Толкова си прозрачно-прост! Четеш ли четеш простовати! То това ти е най-интересното в живота. Толкова живота ти е семпъл!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
        ... и малко бром в чайчето, че да не се разсейваш толкоз
        Двама старци стари приятели разговарят
        - Абе Пешо! Помниш ли едно време в казармата ,че ни даваха бром да не ни става.
        - Аха -отговорил другият
        - Чак сега ми подейства !

Важното е през работно време да не се разсейвам, през другото може много

Комарджи като вкараш някои идиоти в игнорлистата и направо ти светва пред очите, то някои наистина много замърсявали, голям ми е кеф като не ги чета, това е уникална функция
        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
          Комарджи, ще ти кажа за обемите, когато и ти ми кажеш нещо, което да ме заинтригува. Не го приемай персонално, имаш цялото ми уважение, но за др си говорим - взаимност.
          Бля-бля, питам те като Льо-льо.... кажи за обема и намерението което се крие зад обема - чии са тези обеми, как реши че в някакви 3 пипса са минали "основните" обеми ... все пак това стои в основата на тезата ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
            Щото почваш да мислиш с другата глава,а нея Господ е решил да не я дарява с дарбата да мисли и да говори
            Ей, тебе имах да те бия! Определи среща в която ще те спукам от бой!!!

Коментар

• обиколих плаца и установих
              един брой странник и един брой космърлак ми се губят
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Така е Реде, напълно те подкрепям
                ... и малко бром в чайчето, че да не се разсейваш толкоз

Коментар

Не се влюбвай и аз усетих сърцетуп като я видях Нормално е
                  Комарджи що така понякога като застанем до красива жена и онемяваме бре
                  Питам те тебе щото беше казал че същото си го правел на млади години. Ми ся ясно хормони, тя красива, ама тотално да си загубиш речника, все едно ударна вълна те е треснала
                  "Не свири това, което е тук, а това, което го няма."

М. Дейвис

Горното да се разбира като продължение на темата, не като отговор.

Отговорът е: слабост - това виждам на картинката. Дали ще е моя (да онемея) или нечие желание да се покаже или хилядите др хипотези, които могат да се измъдрят... няма значение. Обложката не е гаранция за стойностен албум.

За всички, които виждат определения или рамки в постовете ми, нека ги прочетат още веднъж. После пак ще си говорим за боя по предразсъдъците и индивидуалните заблуди.

Комарджи, ще ти кажа за обемите, когато и ти ми кажеш нещо, което да ме заинтригува. Не го приемай персонално, имаш цялото ми уважение, но за др си говорим - взаимност.

Ако някой желае да бъде циничен, груб или агресивен, нека заповяда. Това пак ще е някаква форма на отговор и ще го приема.

Поща, как да не те мисля, даже ще се помоля за тебе и току виж съм ти простил, беее...

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                    И утре е ден чадо !!!!
                    Хубавите работи не стават бързо.
                    ТЪРПЕНИЕ !!!!
                    Е на три станаха стъпките към успеха:
                    РЕД ЖЕНИ
                    ДИСЦИПЛИНА ДА СЛЕДВАШ ПРАВИЛНАТА
                    ТЪРПЕНИЕ ДА ПРОБВАШ ДОКАТО НЕ УСПЕЕШ

Така е Реде, напълно те подкрепям

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                      Реде , ти май се майтяпишшшшш .Мое ли да дойдеме на 60-70 пипа от ЛЕГЕНДАРНОТО и да го не видиме , ай не на мене тия
                      И утре е ден чадо !!!!
                      Хубавите работи не стават бързо.
                      ТЪРПЕНИЕ !!!!
                      Е на три станаха стъпките към успеха:
                      РЕД
                      ДИСЦИПЛИНА
                      ТЪРПЕНИЕ
                      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Питам те тебе щото беше казал че същото си го правел на млади години. Ми ся ясно хормони, тя красива, ама тотално да си загубиш речника, все едно ударна вълна те е треснала
                        Щото почваш да мислиш с другата глава,а нея Господ е решил да не я дарява с дарбата да мисли и да говори
                        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                          вай-вай-вай... Гриййдии

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                            Грийди, ти си човека за момента! Не заради друго, а защото не те интересуват разни завъртяни методи с нулева успеваемост. Просто си най- близкото до искрен човек в постовете си. Изводът е, че или си глупак, или си открит човек с всички последствия от това. Аз залагам на второто.
                            Открит съм да. И си много прав за завъртяните методи
                            Което и същество да вземеш дори и неудошевен предмет или енергия, всички ще преминат по пътя с най-малко съпротивление. Това казвах и вчера в друг форум. И всичко в природата е така. Тук обаче, а и не само тук е пълно с хора, които се опитват да изкарат нещо бих искал да кажа просто, но не е, още по-сложно отколкото е.
                            И като видя замотване директно го оставям.
                            Не винаги е правилният метод, но пък затова си имаме глави на раменете

Коментар

• Опа, тука имало изречение и за мен...

блябля ти мен не ме мисли... аз съм се удължил и за никъде не бързам.. да можеше да скъса 30-40 пипа поне на няколко пъти, но както казва ебльовката, принципа е важен. Ако си дей трейдър спокойно можеше да се търгува и в двете посоки в ден като този, в който курса на е/Д търси посока. Просто си беше на вълни деня с движения от по 30-40 пипа нагоре/надолу.
                              По въпроса за зора - за едни е надолу за други е нагоре.. въпрос на гледна точка.
                              Дори и курса да тръгне надолу, аз стопове имам и да ги избие пак няма да съм на загуба за деня.

Днес нещо много се разписах, а не е обичайно за мен, затова повече няма да ви отегчавам с дълги коментари. Лека от мен

П.С. Благодаря все пак, че фигурирам в коментара

Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                              Комарджи, това са детайли. Ще мине време, пазарът ще покаже, дали съм прав за 3260, а ти или някой др евентуално ще зададе правилните въпроси. Ако търсиш логичен отговор, не съм аз този, който ще ти го даде (доста нелогичен по природа съм). Аджеба това е целта... фОромът търси таланти. Разсъжденията ти за създание и подсъзнание са погрешни. Подхождаш логично и няма как да постигнеш резултат.

Анди, и кой е споменавал за безредие? По- скоро за ред от др порядък си говорим.

Грийди, ти си човека за момента! Не заради друго, а защото не те интересуват разни завъртяни методи с нулева успеваемост. Просто си най- близкото до искрен човек в постовете си. Изводът е, че или си глупак, или си открит човек с всички последствия от това. Аз залагам на второто.

Поща, тенкс а лот, като направиш пари от нещо, ми се обади. Дотогава слушай и отигравай. Заради такива като тебе е целият зор.
                              http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• вай-вай-вай... Гриййдии

Коментар

Working...
                                X