If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не бе , Колди
хаарп-а действа на
мн ниски честоти, които
могат да изпаднат в
резонанс с мозъчните
вълни на бозайниците,
увреждат навигацията им
...мн станаха съвпадъците
Комарджи, това за 3260 го споменах доста след началото на темата, изместваш нещата, а и кой е казвал, че си льоьло или задръстен? Ти си си ти и явно не искаш да погледнеш отвъд. Важното е, да работи за теб това и да си доволен.
Лендов - "градинката на педерасите и вкарам няколко"... някак си звучат странно заедно...
Комарджи, кой е казал, че това е в основата на "тезата ми"? Това са само "трохички", които подхвърлям и пазарът ще покаже, дали е така или не. Показателно е, че точно за тях се хващате, а не за същината. Чак взех да се отчайвам... Не се засягай, ама е така.
Утре в кабела се очертава касапница.
Лендпора - бъди добър и ни спести глупостите. Моля!
точно това е основата на тезата ти - мога да чета не съм Льо-Льо.
и още нещо Мойчо, не се "отчайвай", хората с които сме дисконтирали темата "предразсъдъци" умират от смях, тъй че по-леко, не сме толкова задръстени ....."подхвърлял трохички" - Бля-бля вземи малко отпусни въздуха и стани пичага пак... толкоз.
Лека вечер!
Кво си определил неудачнико мой? Дай да те видя на живо, че де се насереш?
Утре в градинката на педерасите до бул.Прага ще те чакам в 18.30. Носи розов потник и розово яке с розова макенролка за да те разпозная. Ще ти вкарам няколко удара от каратето. Така ще ме разпознаеш.
от кой филм това
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Нали ти определих,ти не дойде!Кучешко лай*о,мога само да внимавам да не те настъпя някъде.
Кво си определил неудачнико мой? Дай да те видя на живо, че де се насереш?
Утре в градинката на педерасите до бул.Прага ще те чакам в 18.30. Носи розов потник и розово яке с розова макенролка за да те разпозная. Ще ти вкарам няколко удара от каратето. Така ще ме разпознаеш.
Комарджи, кой е казал, че това е в основата на "тезата ми"? Това са само "трохички", които подхвърлям и пазарът ще покаже, дали е така или не. Показателно е, че точно за тях се хващате, а не за същината. Чак взех да се отчайвам... Не се засягай, ама е така.
даскал или по нагоре?
не те анализирам въпреки,че ти се пробваш питам си
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар