If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
промениха ли се нагласитекак ги виждаш техниките при мен на 30 мин продължава категорично къси но бавно за колкото дни се качи за толкова и ще се върне, така показва боба към този моментсутрешният спад излезе точно както го бях постнал
Като слушам днес новините за гърчулята,май-май голяма корекция наподобаваща на тренд,т.е нагоре.Дори сега имам дълго и се чудя да го затварям ли или да се накефя на гапа в понеделник
Успех
п.с Тази вечер ще решават дали да отпускат на гърците или не,но то е ясно - ще дават
Аз па вчера от дейтрединг си докарах 8 158 евра...Па нек ми е лошо,ей тъй докат си пия кафето.Па и на Дойче бьорсе беше убаво- Комерца купен на 1.19 днес си го затворих на 1.73. И се смейте на Female traders
Аз па вчера от дейтрединг си докарах 8 158 евра...Па нек ми е лошо,ей тъй докат си пия кафето.Па и на Дойче бьорсе беше убаво- Комерца купен на 1.19 днес си го затворих на 1.73. И се смейте на Female traders
Коментар