If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хитрец си ти Тато, още от времето кога ти се криеше ,ам' властта не те търсеше . Абе личи си, че си го ударил на полу-проводници ....Ся ако слезеш още едно ниво надолу, демек "дей трейдър" и догодина 100 % ше са фанеш за целия проводник
Аз па вчера от дейтрединг си докарах 8 158 евра...Па нек ми е лошо,ей тъй докат си пия кафето.Па и на Дойче бьорсе беше убаво- Комерца купен на 1.19 днес си го затворих на 1.73. И се смейте на Female traders
Сега ще чакам спадането до/преди затварянето и на американската борса - щот е петък и много хора затварят каквото и да е заради спокойствие и сигурност.
Та ще гледам, както съм го дал в момента яко на къси на евро/долар - да фана нещо от тези петъчни движения.
Па ше видим, де...
То живота не свършва с Форекса, а?
Хитрец си ти Тато, още от времето кога ти се криеше ,ам' властта не те търсеше . Абе личи си, че си го ударил на полу-проводници ....Ся ако слезеш още едно ниво надолу, демек "дей трейдър" и догодина 100 % ше са фанеш за целия проводник
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
искренно завиждам аз съм на количка,ама като я няма осмицата ама здраве да е ще те гоня
От септември TATO ви е weekly trader което значи каквото ще правя го правя през седмицата и в петък закривам всичко и в понеделник пак наново начисто . Миналата седмица бях за оплакване 468 евро загуба Убав уикенд ви желая
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
[QUOTE=ТАТО;1059202582]ТАТО ви си пийна порядъчно по случай 853 евро печалба за седмицата
да ви върви и на вас така следващата седмица
наздраве !!! [/QUOTE
Наздраве
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар