IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Хитрец си ти Тато , още от времето кога ти се криеше ,ам' властта не те търсеше . Абе личи си, че си го ударил на полу-проводници ....Ся ако слезеш още едно ниво надолу, демек "дей трейдър" и догодина 100 % ше са фанеш за целия проводник
    Аз па вчера от дейтрединг си докарах 8 158 евра...Па нек ми е лошо,ей тъй докат си пия кафето.Па и на Дойче бьорсе беше убаво- Комерца купен на 1.19 днес си го затворих на 1.73. И се смейте на Female traders

Коментар

• Сега ще чакам спадането до/преди затварянето и на американската борса - щот е петък и много хора затварят каквото и да е заради спокойствие и сигурност.
      Та ще гледам, както съм го дал в момента яко на къси на евро/долар - да фана нещо от тези петъчни движения.
      Па ше видим, де...
      То живота не свършва с Форекса, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от Графиките Разгледай мнение
        Твоя Форекс след 12 часа ще работи ли ?
        Да.
        Ама в събота и неделя некак си не се чувствам добре. Трая си и гледам само, колкото и да съм нахален ф некои случаи.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
          Аз си мисля: скъсявайте еврото в близките 12 часа.

Аз съм скъсил.
          Твоя Форекс след 12 часа ще работи ли ?
          Разполагам и предоставям голяма база данни от важни графики (над 34000 броя) с голяма времева рамка

Коментар

• Да, забравих, че днес е петък...

Ще скъсявам и в понеделник до обед

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
              Аз си мисля: скъсявайте еврото в близките 12 часа.

Аз съм скъсил.
              Що бре и маркета ли ще отработва утре?

Коментар

• Аз си мисля: скъсявайте еврото в близките 12 часа.

Аз съм скъсил.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                  От септември TATO ви е weekly trader ....
                  Хитрец си ти Тато , още от времето кога ти се криеше ,ам' властта не те търсеше . Абе личи си, че си го ударил на полу-проводници ....Ся ако слезеш още едно ниво надолу, демек "дей трейдър" и догодина 100 % ше са фанеш за целия проводник
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
                    искренно завиждам аз съм на количка,ама като я няма осмицата ама здраве да е ще те гоня
                    От септември TATO ви е weekly trader което значи каквото ще правя го правя през седмицата и в петък закривам всичко и в понеделник пак наново начисто . Миналата седмица бях за оплакване 468 евро загуба Убав уикенд ви желая
                    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                      ТАТО ви си пийна порядъчно по случай 853 евро печалба за седмицата
                      да ви върви и на вас така следващата седмица
                      наздраве !!!
                      искренно завиждам аз съм на количка,ама като я няма осмицата ама здраве да е ще те гоня

Коментар

• [QUOTE=ТАТО;1059202582]ТАТО ви си пийна порядъчно по случай 853 евро печалба за седмицата
                        наздраве !!! [/QUOTE

Наздраве
                        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• ТАТО ви си пийна порядъчно по случай 853 евро печалба за седмицата
                          наздраве !!!
                          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Там е така, защото нямат цигани. Тук и слон да падне на магистралата - след 2 минути ще бъде "прибран" в някоя махала.
                            non6706 чадо,
                            не е само заради мангустите !!!!!
                            Там има кво да се кара
                            за разлика от тука,,,,,,,,
                            Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                              Това е щот ги развеждат.
                              Требе тая сган на место да се ЛИКВИДИРА !!!
                              Там е така, защото нямат цигани. Тук и слон да падне на магистралата - след 2 минути ще бъде "прибран" в някоя махала.

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                                Това е щот ги развеждат.
                                Требе тая сган на место да се ЛИКВИДИРА !!!
                                Представяш ли си да ти падне едно такова праси на пътя и ти да си играеш да праиш задръствания

Коментар

Working...
                                X