If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
а не аз съм доказал ,че това не го мога освен това вече е късно
това не е добре, колкото и да си успешен, никога няма да достигнеш 100% успеваемост и като не използваш стопче винаги ще си на загуба, няма смисъл, помисли, лично аз миналата седмица имах 3 ударени стопа на евро/долар но с днешна дата вече са избити
Брях мамка му. До преди малко съм се карал с на сина ми майка му. Кара ме да забраня някакъв сайт дет видяла на компа му. Е мааа му стара по кой начин моа аз да забраня нещо на компа на лапе от математическата. Мое ли се гаси пожар с бендзин? - не мое
Ха-ха - Едно време ходихме да зяпаме през прозорчетата (уиндоусите) на тоалетните в ресторантите, сега зяпат сайтове.....
Брях мамка му. До преди малко съм се карал с на сина ми майка му. Кара ме да забраня някакъв сайт дет видяла на компа му. Е мааа му стара по кой начин моа аз да забраня нещо на компа на лапе от математическата. Мое ли се гаси пожар с бендзин? - не мое
Недей, ще започне да ходи по зали и съседи. Ще му мине
Аз па вчера от дейтрединг си докарах 8 158 евра...Па нек ми е лошо,....
Пожелавам ти все тъй да ти е лошо ....
Вчера ако ми се беше обадила , щях да те взема със себе си на една среща с един юнак, на която специално засегнах проблема и с ТРИцифрените месечни доходности ....Мисълта ми е ,че можех да те ползвам за контра-аргумент на тезата ми(демек аз мисля ,еди как -си , но ето ...дамата до мен , е жив пример ,че има и изключения ....) , относно рисковете на тоз тип търговия .
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар