IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
    а не аз съм доказал ,че това не го мога освен това вече е късно
    това не е добре, колкото и да си успешен, никога няма да достигнеш 100% успеваемост и като не използваш стопче винаги ще си на загуба, няма смисъл, помисли, лично аз миналата седмица имах 3 ударени стопа на евро/долар но с днешна дата вече са избити

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Брях единият от убитите французи се оказа българин
      французите ипращат на мисии предимно хора от чуждестранния легион а там има доста българи, имах приятел беше в Сърбия и ми е разправял

Коментар

Де тва бря МАМУН ????
        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Да и то от Разград.Моля се само да не е детето на мои познати.Трагедия

Коментар

• Брях единият от убитите французи се оказа българин

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
              оти бре, тури стоп
              а не аз съм доказал ,че това не го мога освен това вече е късно
              Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                Не очаквай да си отворя терминала пред клиента ....
                Не е нужно . Той е наше момче и в случая Москва вярва на това което и се каже ....Доверието е взаимно , макар и илюзорно - за страничен наблюдател
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                  искаш да кажеш че ти ще бъдеш там, а аз при марджина
                  оти бре, тури стоп

Коментар

Брях мамка му. До преди малко съм се карал с на сина ми майка му. Кара ме да забраня някакъв сайт дет видяла на компа му. Е мааа му стара по кой начин моа аз да забраня нещо на компа на лапе от математическата. Мое ли се гаси пожар с бендзин? - не мое
                    Ха-ха - Едно време ходихме да зяпаме през прозорчетата (уиндоусите) на тоалетните в ресторантите, сега зяпат сайтове.....

Коментар

Брях мамка му. До преди малко съм се карал с на сина ми майка му. Кара ме да забраня някакъв сайт дет видяла на компа му. Е мааа му стара по кой начин моа аз да забраня нещо на компа на лапе от математическата. Мое ли се гаси пожар с бендзин? - не мое
                      Недей, ще започне да ходи по зали и съседи. Ще му мине

Коментар

• Не очаквай да си отворя терминала пред клиента освен ако не си осигурил долекарска помощ

Коментар

• Брях мамка му. До преди малко съм се карал с на сина ми майка му. Кара ме да забраня някакъв сайт дет видяла на компа му. Е мааа му стара по кой начин моа аз да забраня нещо на компа на лапе от математическата. Мое ли се гаси пожар с бендзин? - не мое

Коментар

Ми щот сметката ми е 20 пъти по малка от печалбата и бре
                            Ам направи я голяма бре
                            нали си умен МАМУН !!!!
                            Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                              Аз па вчера от дейтрединг си докарах 8 158 евра...Па нек ми е лошо,....
                              Пожелавам ти все тъй да ти е лошо ....

Вчера ако ми се беше обадила , щях да те взема със себе си на една среща с един юнак, на която специално засегнах проблема и с ТРИцифрените месечни доходности ....Мисълта ми е ,че можех да те ползвам за контра-аргумент на тезата ми(демек аз мисля ,еди как -си , но ето ...дамата до мен , е жив пример ,че има и изключения ....) , относно рисковете на тоз тип търговия .
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Абе наще по тивито разправят , че маляките май се били разбрали за дълта с кредиторите, някой да е чел нещо подобно от по-достоверен източник
                                Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

Working...
                                X