Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Примера е неподходящ. Със сметка от 1000EUR , дали ще изкарате за баничка днес не е ясно. И си е пълна загуба на време. Така ставате жертви, защото риска е прекалено голям за да изкарате примерно 50EUR днес и да си е заслужавало кибиченето. Разбираш , че опит за печалба от 5% на ден е самоубийство и много скоро ще разбереш , че морето не е до колене.
Но това са прости математически формули и сигурно всеки от вас си е направил сметката. А форекса е математика + фундамент.
Я кажете написахте ли си данъчната декларация или е излишно да питам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеМоже,може. То много възможности има, но са само за новобранци. Нали трябва от някой да се вземе моята печалба.
Не е верна таз и доказвам веднага.
Акаунт от 1000 евра с текущи
загуби от незатвортени позиции
от -650 евра.
Отиваш в ИТ-то и искаш да истеглиш 500 Евра.
Дали ще ти дадът толкоз?????Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение.............и ти ли Бруте !!!!
Може акаунта да е -78 %,
но щом не са затворени губещите
позиции значи не е ЗАГУБА
СТРАШНА ЛОГИКА !!!!!
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениедобро утромисля че видяхме и върха за януари
на скъсилите честито
че високо по БАНАНите се катери
http://www.youtube.com/watch?v=9VNjJbuG7bQЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениедъното за януари го видяхме в петъкдълго от 2648 цел 2710
мисля че видяхме и върха за януари
на скъсилите честито
Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеКак така си на загуба без да си затворил позициите?
Може акаунта да е -78 %,
но щом не са затворени губещите
позиции значи не е ЗАГУБА
СТРАШНА ЛОГИКА !!!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениетова не е добре, колкото и да си успешен, никога няма да достигнеш 100% успеваемости като не използваш стопче винаги ще си на загуба, няма смисъл, помисли, лично аз миналата седмица имах 3 ударени стопа на евро/долар
но с днешна дата вече са избити
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСедя си и си мисля. Стопът у даксито с тва затваряне е бегал в понеделник. Не затворих обаче. Лошото е че бая гап мое да има и да не става въпрос само за 15 точки. Инак не беше лош стопЛека от мен!
но все пак още не е ударен...
п.п редно ли е да ми начислят суап още от днес...
Коментар
Коментар