Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениекоментар във фабриката
We don't need some Greek fat ass to say it's going well, we are only interested in the % of take up. Come lazy Greek bums, tell something truth at least for once!там много ги хранят
молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от hacked Разгледай мнениехапсолютно... на какво се дължи,имаш ли идея...
A Greek minister told Reuters that the finance minster told cabinet that the PSI is going well
Баси тези ако връткаха 1 мио на марджин, до сега да са избили дълга
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеа фед може ли да си печата тайно а ние да не знаем?
Щом никои не нзае , значи не се е случило !!!!!!!
Купувай слухове. Продавай новини !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеА последните 10 минБез никво движение в щатско
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнениеМоже да звучи неприятно, но истината е че ТИ си във "батака". Динамиката на пазара постоянно се променя и само адаптивните оцеляват! Така че, или си настройваш стратегията или пазара те "настройва".
Сетих се за какво днеска ми е толкова криво а той телефона ми не спря да звъни и да ме занимават с простотииТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеИма и още една страна на медала - QE3 soon. Де го дават тъй - Европа в киреча, а Щатите не... Излизащата в момента добра американска статистика е за минали периоди, след месец, два или три нещата ще са световно заговняли.Ти какво мислиш?
На американците им остана за решаване само един проблем - падащите цени на имотите.
Американците имат най-силния коз от всички икономики - имат огромна вътрешна консумация, най-голямата в света. Останалите искат да внасят там и са си структурирали икономиките експортно.
Вече Япония, Китай, другите от Далечния изток, Европа се задъхват и го признават официално. Но така е - не става само да изнасяш и да си мислиш, че имаш силна икономика, щото ставаш зависим от друга икономика. И когато тя ти резне клона - падаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hacked Разгледай мнениеГолям майтап си направиха с даксито последния един час.....
ти да видишшшш....!!!Без никво движение в щатско
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеИма и още една страна на медала - QE3 soon. Де го дават тъй - Европа в киреча, а Щатите не... Излизащата в момента добра американска статистика е за минали периоди, след месец, два или три нещата ще са световно заговняли.Ти какво мислиш?
молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнениеМоже да звучи неприятно, но истината е че ТИ си във "батака". Динамиката на пазара постоянно се променя и само адаптивните оцеляват! Така че, или си настройваш стратегията или пазара те "настройва".
Наистина ми е проблем и то голям. Баровете хем стават големи, хем едни в други, хем пробивите са кирливи. Ако изчакам да вляза след пулбека, или е малък първият импулс от пробива който е и няма достатъчно поне за тест, че да избие стоп, или цената отново спира и продължава в рейнджа. От форекса минах в петрола, в петрола беше добре, но петрола също се сви, от него минах в златото, но в момента и там е свита волатилността и пак не е каквото ми трябва. Това 4-ти месец почти нямам сделки.
Иначе ясно е за адаптивността и че се променя, обаче на мъртъв пазар с внезапни спайкове кое работи ?
Дай идеи какво ми трябва и какво да променя.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеАко реално няма никаква идея за промяна на сегашното състояние, ще трябва да си сменя тотално подхода при търговия. Вече 4-ти месец е в батака целият пазар.
Коментар
Коментар