IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
    Аннонски веднага ме захапа
    Не знаех, че си ти. Той като използва фамилия и си помислих, че говори за някой мастит медиен анализатор. Няма как да пропусна.

П.П. Тоя шорт скуиз от снощи ми прецака путовете в озито и кивито.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Стига бре, кинти почваме да правим вече
      кйнтйте ще дойдат след 107,52 посока юг (eur/jpy)

Коментар

• Дълговете на някой страни ще всяват смут в възтановяването на еврозоната всяка среща относно дълга ще корегира еврото надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
          Ще има РАЗКЕКЕРЧЕНИ ШИБЕЦИ !!!
          ++++++++++++++++++++++++++++++
          (
          Стига бре, кинти почваме да правим вече

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
            Момчев = kritelin
            Не да е прогнозирал, просто каза, че е вероятно да е така.

Ако реално няма никаква идея за промяна на сегашното състояние, ще трябва да си сменя тотално подхода при търговия. Вече 4-ти месец е в батака целият пазар.
            Аннонски веднага ме захапа Аз знаеш говоря за възможности, а не съм категоричен.. реално с всичката тази огромна ликвидност изсипана на пазара tail risks спаднаха значително ( Драги каза същото преди малко в пресконференцията ). Така като гледам и опциите ..очакваната волатилност никак не е висока, а това се отразява директно и на спота. Ние малко се поразглезихме от 2008 насам с тези 300 пипсови дни през седмица.

Коментар

Яко късарка съм
              Ще има РАЗКЕКЕРЧЕНИ ШИБЕЦИ !!!
              ++++++++++++++++++++++++++++++
              4un4o ЧАДО,
              всики бели държави имат двуяка полза
              от високите цени на суровините.
              Първо така борят Баба ДЕФЛАЦИЯ.
              Второ, те като по-конкурентноспособни
              мачкат нискотехнологичните държави.
              Гледай у нас кво чудо е със стагинфлацията
              Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Драги каза дори 2 лоши думички за Еврозоната.
                По-нисък от очаквания през декември растеж, дори може да е отрицателен за 2012 и по-висока от прогнозираната инфлация също през декември.
                Отрицателен ръст и висока инфлация - има ли нещо по-лошо за еврото?

Нека свърши еуфорията покрай Гърция и трейдърите ще се замислят над горните две неща.
                Има има... Високите цени на петрола и суровините.. Как мислиш-от една страна за евроикономиката е добре да е слабо еврото от друга пък скъпите суровини налага да е силно. Все си мисля ,че арабската Пролет я спретнаха Американците за да повишат цените на петрола а оттам и на суровините.. Явно имат изгода от това.

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                  Що МАМУН?????
                  Яко късарка съм

Коментар

• Президентът на ЕЦБ Марио Драги заяви на редовната месечна пресконференция днес, че според него има слаби сигнали за стабилизиране на икономиката в района. Тя обаче остава под натиск за спад.
                    Той предвижда инфлацията да остане над 2% през 2012 г., като натискът за покачване ще продължи. В същото време се предвижда цените да останат в диапазона на стабилност. Банката продължава да поддържа политика на ценова стабилност в средносрочен план. Инфлационните очаквания продължават да бъдат застопорени.
                    Драги сподели, че първото влияние на нестандартните мерки е било позитивно, като те са допринесли за значително подобряване на финансовата среда. Бе уточнено отново, че тези мерки са временни по своята същност.
                    Президентът вижда стабилизиране на икономическата активност, макар и на слаби нива и очаква икономиката на Еврозоната да се възстанови постепенно през тази година. Според него, ниските лихвени нива подкрепят икономиката на Еврозоната и негативно влияние върху ръста оказва ситуацията с дълга в района, както и промяната в капитализацията на банките.
                    От ЕЦБ предвиждат БВП за 2012 г. да бъде в граници от -0.5% до 0.3%, а за 2013 г. той да бъде в рейндж от 0.0% до 2.2%. Прогнозата остава обект на рискове за понижение, които са свързани както с цените на стоките, така и с дълговата криза.
                    Относно инфлацията се очаква тя да спадне под 2% през 2013 г. Предвижда се хармонизираният индекс да задържи в граници 2.1%-2.7% за 2012 г. и 0.9%-2.3% за 2013 г. Рисковете за средносрочна прогноза на инфлацията остават широко балансирани.
                    Драги заяви, че банките трябва да поддържат добро ниво на печалба, а правителствата задължително да приложат структурни реформи. Много правителства отчитат прогрес при фискалната консолидация, но е нужен по-голям такъв за създаването на работни места.

Коментар

само тва не пипай
                      Що МАМУН?????
                      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Не го знам кой е Момчев, но явно и той като ФЕД умее да прогнозира процесите в икономиката 2 години напред.

Краткият ми отговор е: Не знам.
                        ...да 2 - 3 годйнй докато отйграят ew 4 down прй майорнйте йндексй

Коментар

Момчев = kritelin

Ако реално няма никаква идея за промяна на сегашното състояние, ще трябва да си сменя тотално подхода при търговия. Вече 4-ти месец е в батака целият пазар.
                          Не съм му чел поста и не мога да коментирам какво е имал предвид.

Коментар

Не го знам кой е Момчев, но явно и той като ФЕД умее да прогнозира процесите в икономиката 2 години напред.

Момчев = kritelin

Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                              Има и още една страна на медала - QE3 soon. Де го дават тъй - Европа в киреча, а Щатите не... Излизащата в момента добра американска статистика е за минали периоди, след месец, два или три нещата ще са световно заговняли. Ти какво мислиш?
                              Скоро го писах:
                              При нефт над 100 и в изборна година - QE3 няма да има. Може да направят още някой Туист, но това не е QE.

Ако нефтът слезе към 70, тогава може и да измислят нещо, но Иран си играе много добре картите и едва ли ще се случи такава цена през тази година.

Коментар

anon6707 питах Момчев кога смята, че пазара ще се върне към предишната волатилност, тази която неше през последните 3-4години и той каза, че поне през следващите две години няма да има промяна на сегашната пазарна динамика. Ти подкрепяш ли тази идея ?
                                Наистина ли няма да са налице предишните условия от тук нататък ?

Коментар

Working...
                                X