Нямам си веке е/ф.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
Относно нефта - целта на ФЕД е да го свалят под 100 и повярвай ми - ще го направят в близките дни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе, говоря за покупка на еврото и продажба на долара. Гледам само цената на златото, среброто и нефта. Всичко друго е твърде лесно за манипулация. Най-трудно е с нефта и затова неговата цена е най-показателна!
Относно нефта - целта на ФЕД е да го свалят под 100 и повярвай ми - ще го направят в близките дни.
Коментар
-
Правителството на Германия одобри законопроект за създаването на Европейския механизъм за финансова стабилност
14 март 2012 | 16:36 | Агенция "Фокус"
Начало / Европейски съюз
Берлин. Правителството на Германия одобри законопроект за създаването и финансирането на Европейския механизъм за финансова стабилност, който през юли трябва да замени съществуващия временен европейски спасителен фонд, предаде ИТАР-ТАСС.
Очаква се размерът на постоянния стабилизационен механизъм да бъде 500 милиарда евро. Делът на Германия ще бъде най-голям – 21,7 милиарда евро. Очаква се още през тази година Берлин да отпусне 8,78 милиарда евро.
До края на март страните от еврозоната трябва да вземат окончателно решение за това дали новият фонд ще бъде увеличен до 750 милиарда евро.Деградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеА ти видя ли снощи какво стана с Шанхайнския индекс, че така препоръчваш?
П.П. сега видях - ако говориш за покупка на долар-евро, ОК, съгласен съм.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКато гледам какво става с цените на нефта, от тук долар-евро си е за покупка, както и златото и среброто!
П.П. сега видях - ако говориш за покупка на долар-евро, ОК, съгласен съм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеДа в тва меле съм след вчерашното му лафче
До 15-20 мин ,дай боже да си на +
Коментар
Коментар