IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
    Ами какво се е променило от снощното им заседание?
    Потъването на позициите ми и сметката
    Ако и днес ефекта ще е същия потъването ще е още по голямо
    Седа на копчето за насрещни до второ нареждане
    Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
      Тва съм го чел но не ми помага да се ориентирам днес кви ще ги сътвори
      Ами какво се е променило от снощното им заседание?

Коментар

Председателят на FED - Бен Бернанке остави опцията за допълнително освобождаване на политиката, дори и след като повиши очакванията си за ръст на икономиката на САЩ.
        Цените на акциите нараснаха, а доходността на облигациите се понижи, след като Комитетът по операциите на откритите пазари подобри оценката си за икономическия ръст и редуцира очакванията, че централната банка ще започне трети кръг от прилагане на финансови стимули, чрез покупка на облигации. От FOMC бе повторено след срещата, че нивото на безработица се е повишило и са налице значителни рискове за забавяне на ръста.
        Дори след 6-месечния период на стабилно подобрение в заетостта, нивото на безработица продължава да бъде 8.3% и Бернанке се придържа към неговия план за запазване на лихвените нива на ниско равнище до края на 2014 г.
        FED задържа основната лихва на САЩ близо до нулата от декември 2008 г. и през януари тази година разшири периода на запазване на тези равнища от средата на 2013 г. до края на 2014 г. Също така централната банка закупи облигации в размер на $2.3 трлн. на два етапа чрез т. нар. "количествени улеснения" - наливане на пари.
        Нивото на безработица ще се понижи значително, а инфлацията ще остане подтисната, бе заявено още от FOMC. Политиците съобщиха, че очакват умерен ръст, като при предишната среща те предвиждаха слабо разширение.
        Тва съм го чел но не ми помага да се ориентирам днес кви ще ги сътвори

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
          Това е проблема,че и нищо да не каже -пазара ще го покаже
          Да в тва меле съм след вчерашното му лафче

Коментар

За изказването в 16;00 знам
            Но не знам кво да очаквам от кавала
            Това е проблема,че и нищо да не каже -пазара ще го покаже

Коментар

Председателят на FED - Бен Бернанке остави опцията за допълнително освобождаване на политиката, дори и след като повиши очакванията си за ръст на икономиката на САЩ.
              Цените на акциите нараснаха, а доходността на облигациите се понижи, след като Комитетът по операциите на откритите пазари подобри оценката си за икономическия ръст и редуцира очакванията, че централната банка ще започне трети кръг от прилагане на финансови стимули, чрез покупка на облигации. От FOMC бе повторено след срещата, че нивото на безработица се е повишило и са налице значителни рискове за забавяне на ръста.
              Дори след 6-месечния период на стабилно подобрение в заетостта, нивото на безработица продължава да бъде 8.3% и Бернанке се придържа към неговия план за запазване на лихвените нива на ниско равнище до края на 2014 г.
              FED задържа основната лихва на САЩ близо до нулата от декември 2008 г. и през януари тази година разшири периода на запазване на тези равнища от средата на 2013 г. до края на 2014 г. Също така централната банка закупи облигации в размер на $2.3 трлн. на два етапа чрез т. нар. "количествени улеснения" - наливане на пари.
              Нивото на безработица ще се понижи значително, а инфлацията ще остане подтисната, бе заявено още от FOMC. Политиците съобщиха, че очакват умерен ръст, като при предишната среща те предвиждаха слабо разширение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                Ами така направих ама ми измаца нулевия стоп там, и ме изнерви. Аз бях от 3090 после сложих нулев и днес отиде на 3091

П.П. Инак 3090 си е бонбон за къси
                Много си алчен.Грабиш 10/20/25 пипоня и бягаш в драките да се скатаваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                  Бреникето ще се изказва в 16 часа и ако си забелязал има едно движение 30 минути преди самото събитие и после само една дума накриво и гледай ,,,,,

Коментар

Фичка ами те златото и Е/$ по принцип се движат еднопосочно, рядко да заоре едното без да заоре другото
                    Знам но реално еврото не е заорало толкова колкото златото
                    А и неочаквах срив под 1650

Коментар

Ако златото не беше заорало под 1650 нямаше да има проблем да държа дългото евро Но при такава комбинация ако не се оправи едно от двете ще ме занули

Фичка ами те златото и Е/$ по принцип се движат еднопосочно, рядко да заоре едното без да заоре другото
                      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

А какво чакаме в 15;30 ако не е таина
                        Бреникето ще се изказва в 16 часа и ако си забелязал има едно движение 30 минути преди самото събитие и после само една дума накриво и гледай ,,,,,

Коментар

Бих скъсил от 3085/95 с плитък стоп,че мине ли 3110 лошо

Ами така направих ама ми измаца нулевия стоп там, и ме изнерви. Аз бях от 3090 после сложих нулев и днес отиде на 3091

П.П. Инак 3090 си е бонбон за къси
                          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Statisticly - както би казал Ридик, губещите позиции са най-опасни и ги стискаме най-много. Аз още стискам една къса Е/$ от на майната си. Не че нещо да препоръчвам ама тез дългите са проблемни.

Инак на мен ми измуха един нулев стоп и сега ще сурне надоле още. Та за капак трябва сега да се чудя от де да го скъсявам пак.
                            Ако златото не беше заорало под 1650 нямаше да има проблем да държа дългото евро Но при такава комбинация ако не се оправи едно от двете ще ме занули

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                              1.2985 и после дълги за 1.3300
                              Каква е вероятноста да минеме без 2985
                              И от каде се предполага да набия насрещни ако толкова е зор да ходим до там

Коментар

Statisticly - както би казал Ридик, губещите позиции са най-опасни и ги стискаме най-много. Аз още стискам една къса Е/$ от на майната си. Не че нещо да препоръчвам ама тез дългите са проблемни.

Инак на мен ми измуха един нулев стоп и сега ще сурне надоле още. Та за капак трябва сега да се чудя от де да го скъсявам пак.
                                Бих скъсил от 3085/95 с плитък стоп,че мине ли 3110 лошо

Коментар

Working...
                                X