Първоначално изпратено от Fi4eto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеИмам дълги от 1.3110 и то доволно количество
Добави към това и дълго злато от 1683 и то доволно количество
Та затова и сондирах мнения докато беше по високо курса
Инак на мен ми измуха един нулев стоп и сега ще сурне надоле още. Та за капак трябва сега да се чудя от де да го скъсявам пак.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеОт 1,00 до 1,65 а може и повече
Не е за баране сега ,към 15,30 часа ще имаме малко по добра гледна точкаДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Италия пласира облигации за 6 млрд. евро при по-ниски лихви
14 март 2012 | 14:42 | Агенция "Фокус"
Начало / Европейски съюз
Рим. Италия пласира облигации за 6 млрд. евро при по-ниски лихви в три- и седемгодишни операции. АФП коментира, че това е знак, че дълговата криза можа да се облекчава.
Италианската централна банка съобщи, че лихвите по пласираните от Рим тригодишни облигации в 2.76%, в сравнение с 3.41% през последната подобна операция. Лихвата по седемгодишните ценни книжа е 4.30%, в сравнение с 5.81% при предходната операция.
Инвеститорите изглежда си връщат доверието в Италия, която преди три месеца бе смятана за бъдеща възможна жертва на дълговата криза в еврозоната.Деградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеС това трябваше да почнеш,за да се търси и решение на позицията ти
Добави към това и дълго злато от 1683 и то доволно количество
Та затова и сондирах мнения докато беше по високо курсаДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеВ 15;30 може да съм занулил и гледната точка ще е повече от ясна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеВ 15;30 може да съм занулил и гледната точка ще е повече от ясна
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеОт 1,00 до 1,65 а може и повече
Не е за баране сега ,към 15,30 часа ще имаме малко по добра гледна точкаДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеНещо за златото да кажете ?Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеДнес като гледам пазара ви е тъмна индия
Едвам насмогнах да ви чета прогнозите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеДнес като гледам пазара ви е тъмна индия
Едвам насмогнах да ви чета прогнозите
Не е за баране сега ,към 15,30 часа ще имаме малко по добра гледна точка
Коментар
Коментар