If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
EURCHF - Долната камара в Швейцария отхвърли предложението за затягане на надзора на решения от SNB. Tова оказа подкрепа на еврото спрямо швейцарския франк, като котировките на двойката преминаха отново над нивата при 1,2100 подавайки сигнал за вероятно продължаване на възходящото движение с вероятен таргет нивата около 1,2150/55.
Varchev Finance
Аз нямам такива нерви,нещо не тръгне ли го разкарвам дори и на минимална загуба.Ама при този кабел си сложих едно ордерче от 1,5689 пък да видим ще даде ли нещо
Къв паритет бе френд, 1.37-1.42 е целта до края на годината! Тоя скъп франк вече им изяде част от икономиката на млекарите...кой шъ търпи до безкрай нереалните в момента нива! Още малко положителни сигнали за Гърция, еврозоната и щатите и ще видиш к'во ще стане с франка --> там където му е мястото!
Колега дай мако инфо тая двойка никога не ми е била ясна на север или към паритет
Къв паритет бе френд, 1.37-1.42 е целта до края на годината! Тоя скъп франк вече им изяде част от икономиката на млекарите...кой шъ търпи до безкрай нереалните в момента нива! Още малко положителни сигнали за Гърция, еврозоната и щатите и ще видиш к'во ще стане с франка --> там където му е мястото!
ами на едночасова е с предпоставки за двойно връхче, което си върви по даунтренда от 1,5989 ако пробие 1,5650 логичният таргет е 1,5550 просто търгувам на по -голям таймфрем
Аз нямам такива нерви,нещо не тръгне ли го разкарвам дори и на минимална загуба.Ама при този кабел си сложих едно ордерче от 1,5689 пък да видим ще даде ли нещо
как ги ковете тези пипони по 200
аз като ми даде 20/25 и съм дотам
ама сиромаха и на малкото се радва
ами на едночасова е с предпоставки за двойно връхче, което си върви по даунтренда от 1,5989 ако пробие 1,5650 логичният таргет е 1,5550 просто търгувам на по -голям таймфрем
Коментар